horten Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bi arkadaş şimdi msn den gönderdi linki bu item bu quest i başlatıyo ödülüde bu ne dersiniz değer mi? =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Degmez 6k golda da kimse almaz. Eye of Shadow bile 2k dan aza satiliyor. Isteyen DM farmlar cikarir yani, o kadar da zor degil[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 kılıcın şekli çok güzel.. ama bir mage olarak işime yaramaz :D[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Quest item için 1299g Median Price[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormshadow Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bildigimiz Quel'Serrar iste cogu kiside var. nereye 6000g lol.[signature][hline]Stormshadow - Dwarf Priest on Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Penthesilea, 13 Eylül 2005 15:28 tarihinde demiş ki: Isteyen DM farmlar cikarir yani, o kadar da zor degil yorumları okuduysan, adamın biri 450'den, diğeri de 300'den fazla kez dm yaptığını fakat düştüğünü görmediğini yazmış.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Cünkü öle mal gibi yaparsan düsmez : ) DM'de rare bi book spawn oluyor, alan bircok kisi ondan almis, class book veya quel'serrar düsüerme sansi var onun. Instance nerf öncesi millet acayip abuse etti o olayi, o sayede herkeste var. Immorthal miydi neydi 1% sansla düsüyo zaten, dm genelinde de random drop. Ben sahsen 4.5 lvl sora DM camplamaya gidiyorum kitap icin, ciktigi zaman haber veirirm : )[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 BL'de 1.5-2k civari satiliyor, ben 1k onermistim vermemislerdi. kiz da vermiyorlar zaten. :([signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 stormrage de 6k g. ye satıldığını yazmış biri allakhazam da. (bende onun üzerine açtım topic i zaten) "Foror's Compendium of Dragon Slaying" in drop rate'i 0.03% (6 in 20332) farm cılara bol şans[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 O yanlis. Imkansiz abi tüm iyi tanklarda var Quel'Serrar, alliance tarafinda yaklasik 50 tane vardir. Nereye 0.03%[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Biri dube buglamıştır :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 benim partydem 2 kere düştü bu kitap 2 sindede masterlooterdım bi partyimde gene bu dangalak niffer vardı need dedım verdım adam 60 golda sattı bu kadar salak bı ınsan bu 2 cısınde ffa yaptık bı mage kazandı ona verdım.. Dipnot:Niffer ozaman bu baron mountu nınjalamamıstı gayet efendıydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Mum_Chamber, 13 Eylül 2005 15:31 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 13 Eylül 2005 15:28 tarihinde demiş ki: Isteyen DM farmlar cikarir yani, o kadar da zor degil yorumları okuduysan, adamın biri 450'den, diğeri de 300'den fazla kez dm yaptığını fakat düştüğünü görmediğini yazmış. İlk DM'de düştü :) BL'nin ilk QuelSerrar'ına giden o partide bende vardım, Garshuk'u görmeniz lazımdı..[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bende çıkarım bi itemi 6000g koyarım ahye sonra millet 6000g'ye lvl 51 yeşil item diye başlık açar yorum yok :D[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ben bizim serverda hergün 2-3 tane rahat görüyorum bu silahı taşıyan eleman, bol bizde :p[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ya zaten warrior için ahım şahım bi silahta degil sadece tanklarken kullancagın bi silah icin degmez bu kadar paraya yada zahmete[signature][hline]Babacan Dwarf Hunter lvl 30+ Bogachan Human Warrior lvl 60 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bizim guildin 2. tankına çıakrmak için farmlıyorlardı. bende ölesine gittim dm east e. Ben gittim düştü :D bir daha gittiğimde düşmedi tabi. Ama bence o questte paladin kelimesi kalkmalı paladinin pek işine yarmaz o silah.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 1 hand e yarar be jaan cim :) 52.5 dps ama cekilen azaba degermi orasini bilmem :)[signature][hline]LVL 59 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence BL deki BRONZE BAR cınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Sahsen DM de 200 den fazla boss kesip dusurmeye calistim. 2-3 hafta kadar once baya yayilan bir taktik ile tome farmlamaya basladim. DM Westde girise cok yakin vede solo olarak alinabilen bir tome var. Yaklasik 2 saatlik farmdan sonra dusurdum kitabi. 5 gun boyunca o tome u farmlayip dusuremeyenler oldu. O hafta boyunca 3 kisi kitabi dusurdu. Ben(Dancic)-Viscera-birde hordedan biri. En son bir hotfixde instance reset olayini nerfledikleri icin artik iyice zorlasti Foror icin farm yapmak. Memnunum Quel'Serrar imdan :) Bol sans diger kasanlara.[signature][hline]Dancic teh Warrior of Praemium Callidus (Burning Legion) Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dodo [Bu mesaj Stream tarafından 13 Eylül 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kelemvor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Kitap dün dm tribute'da bizim gruba düştü.Dİğer adam 25, ben 75 attım.Adamın guildi "istediğin parayı söyle hemen vericez" dedi ama ben questi almıştım bile.Bu pazar onyxiayı run yapıcaz ve ben Quel'serrarlı bi insan olucam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 julias dagger daha iyi[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 dm west'teki bu random spawn tome hakkinda biraz info verir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Dün 850 golda satıldı horde tarafında, epic ve seçkin (artık bayağı var gerçi) olması dışında o zahmete ve golda değecek birşey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 istediğin paaryı veriyoruz diyince 6000 gold deyip bu sayfayi gosterseydin olur ya verirler mahuahuahu gholdu e bayde okuyur zengin olurdun[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Kaybeticek cok seyimiz var da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Weste 5 tane karakter koydum, farmliyorum Karakterim lvl 57 olmak üzere, 60 olsam daha rahat farmlicam simdi bunu kasmam lazim önce : )[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar