Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tişörtteki baskı izini çıkarma sorunu

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

Başlıktan da anlaşılacağı gibi çok sevdiğim bir tişörte hıyar abim gidip ufak bir yazı baskı yaptırmış :). Çıkarmak için kazımayı denedim ama rengini de değiştiriyor. Acaba içinizde bu yazıyı tişörte zarar vermeden çıkarmasını bilen birisi var mıdır?[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Sosyal ağlarda paylaş

playboy baskısı yaptır ustune[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

abini döv[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

T-shirt'e zarar vermeden çıkaramazsın :)
Arkadaşlar ne yapman gerektiğini anlatmış zaten .

Abini döv,kartıyla alışveriş yap..vs.vs.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.

Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...

M.İrfan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...