Mantar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: elaidi, 14 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: Mantar bişey sorucam annen kardeşin falan türbanlı mı? Rencide amaçlı sormuyorum merak ettim sadece.. Burası normal bir ülke değil. kabul etmemiz gerekir ki. Bölücülük birçok koldan almış başını gidiyo önceki sözlerimi bir daha oku, ikinci alıntının başı. (elbette değil ben türbanlıları sevmem. ama hakları varsa haklılar derim) edit : niye rencide olayım ki? işte sorun da bu hoşgörüsüzlük. [signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... [Bu mesaj Mantar tarafından 14 Eylül 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ya ben diyorum ki Turkiye Hassas bir donemdeyken boyle abuk subuk ugraslara gerek yok! Turkiye de taslar yerine oturur Dis ve ic sorunlar yavas yavas azalir refah seviyesi artar Islami kesimle uzlasilir o zaman yapsinlar ne yapilicaksa. Hassas bir donemde yeni kurallar cikarilarak ulkeyi karistirmak anlamsiz bu bir ic tehtit yaratmak istemeye benzer Peki bu turbanlilar universiteye girerse olaylar patlak vermeye baslarsa en hassas oldugumuz donemde bunlarin hesabini kim verecek[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Orayı atlamışım pardon.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: bLackcha0s, 14 Eylül 2005 01:51 tarihinde demiş ki: Sahte prada orjinal D&G kavgalarından fırsat bulurlarsa siyasi kavga çıkarırlar. Pis ve asılsız bir cümle...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Mantar, 14 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 14 Eylül 2005 01:51 tarihinde demiş ki: said: helena, 14 Eylül 2005 01:49 tarihinde demiş ki: bilgi üniversitesinde başörtüsüne karışılmıyor. siyasi sorun yaşanıyor mu okulda? hayır, Sahte prada orjinal D&G kavgalarından fırsat bulurlarsa siyasi kavga çıkarırlar. insanları bu şekilde anlamsızca genellemek çok ayıp. cidden ayıp. emin ol o üniversitede memlekete senden çok daha fazla yararı dokunacak insanlar yetişiyordur, özellikle düşüncelerini ve sözlerini gördükten sonra bu kanaat bende netleşti. tabiki muhakak yetisiyordur ama malesef istisnalar kaideyi bozmuyor. Ya mantar senin yaptigin laf ebeligi.Lafi cimbizla cikartip allayip pullayip ortaya sermek. Genelleme amaci gudmedigimi sende iyi biliyorsun.Ama malesef cogulcu kesim boyle. En azindan bilgide tanidigim 100 kisiden 90 ni boyle.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 insanlarin hak ve ozgurluklerinden once rejimin guvenliligi gelir ki cumhuriyetin temelinde bu vardir. eger bir insanin ozgurlugu devletin rejimine karsiysa buna tahammul edilmez. turban siyasidir, protestodur. bizim kanunlarimiza gore protestolar once amirliklere bildirilir daha sonra izin cikarsa yapilir. her daim protesto yapilmaz, bu toplu eylemdir. che tisortunu giyen kisi cumhuriyeti tehdit mi ediyo? ediyosa evet onun da girmemesi gerek.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: bLackcha0s, 14 Eylül 2005 01:56 tarihinde demiş ki: ya ben diyorum ki Turkiye Hassas bir donemdeyken boyle abuk subuk ugraslara gerek yok! Turkiye de taslar yerine oturur Dis ve ic sorunlar yavas yavas azalir refah seviyesi artar Islami kesimle uzlasilir o zaman yapsinlar ne yapilicaksa. bu "abuk sabuk bir uğraş değildir! bu bir sorundur! ve bu sorunu halletmeden, kafanı kuma sokarak nasıl iç ve dış sorunların azalmasını umabilirsin! anlamıyorum! örnek vereyim. derslerin kötü, çalışman lazım. ama sen diyorsun ki, hele bi notlarım düzelsin, hocayla aram iyileşsin, çalışıcam. off. işimiz zor.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Redeagle, 14 Eylül 2005 01:58 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 14 Eylül 2005 01:51 tarihinde demiş ki: Sahte prada orjinal D&G kavgalarından fırsat bulurlarsa siyasi kavga çıkarırlar. Pis ve asılsız bir cümle... asilsiz? bılmıyorum bilgide okuyan varmı benim gözümün önünde katinde sahte prada yüzünden kavga çıktı.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Redeagle, 14 Eylül 2005 01:58 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 14 Eylül 2005 01:51 tarihinde demiş ki: Sahte prada orjinal D&G kavgalarından fırsat bulurlarsa siyasi kavga çıkarırlar. Pis ve asılsız bir cümle... hemfikir birilerini görmek güzel.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ya mantar senle msndede gereklı uzlasmayı sağlıyamadık burdada sağlıyamıyacağız. Benım yorumlarım sana ne denlı sacma gelıyorsa senınkılerde bana aynı derecede saçma geliyor inan. ben sana anlatsam sabaha kadar sen hala kafanı kuma gommek lafında kalıcaksın. gerek duymadım o yüzden[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 yahu sorunları halletmek için hiç bir çaba sarfetmeden, sorunların çözülmesini beklemek kafayı kuma gömmek değil de nedir? bi allahın kulu açıklasın bari. müspet ya da menfi en ufak bi öneri yok. "zaman her şeyin ilacıdır" mantığı.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 blackchaos'un demek istedigi istanbulun gobeginde bomba panigi varken, trafik polisi kirmizi isikta gecen arabaya bakmaz... ya da alkol muayenesi yapmaz... olaylarin onem sirasi vardir. stabil bi sekilde yasam devam ediyosa ve sorun teskil etmiyorsa daha sonra cozulmek uzere ileriki bi tarihe ertelenir...[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 14 Eylül 2005 02:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 tabii ki yaşam bizim için stabil bir şekilde devam ediyormuş gibi. ama bir de kendinizi onların yerine koyun. okumak istiyorsunuz ama bir şekilde ailenizden edindiğiniz bir gelenek yüzünden isteğiniz dışında okula giremiyorsunuz. o insanlar için bu hayat-memat meselesidir. elbette devlet için öncelik olmayabilir, saygı duyarım.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Sen onu okutuyosun sonra o senin zararına çalışıyor zararına işler yapıyor hepsi için geçerli olmayabilir ama çoğu Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk karşıtı.Hoş değil çok sevimsizler.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Cahilce takanlar olsa bile turbanin t-shirt giymekten farki yoktur bence. Komunist t-shirt u diye bisey uydursalar ve ben komunist t-shirtuyle universiteye girmeye calissam t-shirt giymeyi yasakliyacakmisiniz ?[signature][hline]fastreload, 29 Haziran 2005 00:36 tarihinde demiş ki: metin alkol al Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 okula basortu,turban,tesettur gitmek yasaktir.(yaziyla nokta)[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Baska bir ornek vereyim turuncu gomlek xyz dini icin onemli bir siyasal sembol olsa sirf xyz dinine mensub universite ogrencileri yuzunden gomlek giymek yasaklanicakmi ?[signature][hline]fastreload, 29 Haziran 2005 00:36 tarihinde demiş ki: metin alkol al Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ya boşver xyz öğrencilerinide dininide, türban takmayıversin girerken yani çok mu zor.Kısaca üni ye girerken türban takmak yasaktır konuda bitsin artık sonu gelmez bunun.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bizim okulda ( Çankaya Üni. ) vardı bir tane ; ama bunun başkalarına saygılı olup , kurallara uyanıda var uymayanı da var. Türbanın üstüne peruk takıp da giriyordu içeri.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 turbanla okula gidilmesi hoş deil bence[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bence okulla türbana gitmek en kötüsü[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 in soviet russia car drives you...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 niye topiclere hatur hutur kilit geliyor hadi bunlar din anladımda PKK gelio bizim topiğede kilit geliyor =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bu din fln değil. hoş olmadığının ben de farkındayım. ben de sevmiyorum türbanlıları ve düşüncelerini ama onların eğitim haklarını ellerinden alacak değilim. sen onları eğit, ondan sonra sana zarar verecek işler yapsın demiş birisi. evet onları eğiticem. eğiticem ki gidip tekke-zaviye tarzı yerlerde okumasınlar. gelsinler bilimi görsünler. belki rasyonel dünyayı görürler. ayrıca evet onları eğiticem. onları eğitmekten korkmuyorum çünkü kendime, atatürkçü düşünceme, laikliğe güveniyorum. istedikleri kadar eğitim alsınlar ne benim görüşlerimi ne de bu devletin rejimini değiştirebilirler. ama onların eğitim hakkını gasp etmek vardır ki, işte özgüven eksikliği burada ortaya çıkar, işte düşüncelerine, inançlarına gerçekten güvenmemek burada ortaya çıkar. eğer onların üniversiteye girmelerine karşı olmanızın sebebi "ileride eğitim görünce rejimi değiştirirler" ise vah sizin laikliğe, atatürke inancınıza. insanların haklarını gasp ederek "hehehe 1-0 öndeyim ben" demek acizliktir.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yani diyosunuzki kirmizi yesil sari bayraklar kusanip universiteye giris serbest olsun? hatta adamin ustunde 4ever PKK yazsin, bi dusunce belirttigi icin saygi duyacaksin. dusunce belirtme silahla catismak demek degildir. pkk'ya karsi olan tepki onlarin dusuncelerini silahla dayatmaya calismasi, insanlari oldurerek bu isi yapacaklarini sanmasindandir. dusuncesine belki saygi duyarsin ama ortaya koydugu ise saygi duyamazsin... turban sorunu da boyle iste. @mantar, ustteki mesajdaki son bolume sonuna kadar katiliyorum. egitim sorun degildir. varsin benim karsima egitilmis olarak ciksin amenna.. sorun egitim olmamasindan cikiyo zaten. yani ben ona neden sorusunu sordugumda cevap alamadigim icin sorun yuvarlanip duruyo ortada. [signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 14 Eylül 2005 04:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar