Othranx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ya 10.30 saatlik yoldan gelmişim 3 te eve 4 te yatıyorum.rüyamda bekleme salonu gibi bi yerdeyim üniv kayıtları gibi bişi var.bnm belalı bi eleman var onu görüyorum, selam veriyorum falan o bakıyo tip tip.ben böyle bi havaya giriorm o tipin açık öğretim kazandığını bildiğim için , sonra onu kayıtta görüyorum; bi anda boğulcak gibi olmaya başlıyorum.sonra uyanıyorum ya da öyle sanıyorum odamı görüyorum ama uyanmamışım sanırım.bunu nasıl anlıyrum çünkü aynı rüyam devam edio bu kez dışarıdayız eleman arkamda birinden sigara istio, ben yürüyorum arkamı dönüp, sırtıma yumruk yiyorum, yer yemez de uyanıyorum; kollarım bağdaş olmuş; hareket etmek istiyorum herşeyim heryerim uyuşmuş eve hırsız girdi o bi şekilde uyuşturdu beni diye düşünüyorum bağırmak istiyorum ses çıkmıyo , son bi silkinişle kalkıyorum. şimdi de size bu msg i yazıorum, açıkçası değişik bi deneyim oldu ama bi daha yaşamak istemem tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepingDeath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ok kişisel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 harbi böğğ =) güzel bi deneyim korkunç ama action bişey bi kerede bana olmuştu rüyada mutfakta çarpılıyodum felç gibin ses çıkaramıyodum off kötüydü ama gerçek olmadıgını anladıgım an harika hissetmiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ya bi gece gece yapma kişisel diye, sinir oluyorum denmesine ama bunu yazmak için msg atma, iyi tamam hata yapmısız ne uyuz millet oldunuz ya siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bi rüyadan uyandıktan sonra yine aynı şekilde yatarsan büyük ihtimal rüya kaldığı yerden devam ediyo.garip bi şey. :/ geçmiş olsun. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bi keresinde salonda sızmışken rüya görmüştüm. rüyamda babamla yağmurlu bi gecede izmir atatürk bulvarında araba sürüyoduk, sonra araba denize uçuyodu. tam uçarken böyle babamla ben bağırıyoduk rüyamda, sonra uyandım ben, ağzım rüyamdaki gibi sonuna kadar açık, deli gibi nefes verdiğimi farkettim. kıçım açıkta kalmış meğer.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bu geceki rüyamda biri bıçaklandı ve ben bıçaklanmama rağmen karnımda bi sancı oldu ve kan kusmaya başladım sonra bi halsizlik çöküp beni ele geçirdi... tek yapabildiğim kafamı yere doğru eğip oturmak oldu.. kimse hastaneye götürmedi kimse su vermedi. kanım pıhtılaşana kadar kusmaya devam ettim sonra da uyandım.. çok feciydi. sabaha kadar uyuduğum tek bir saatte gördüğüm rüya buydu[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 14 Eylül 2005 09:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Hhehehe aynı şey bana askerde iken olmuştu.Bu nasıl bişey bende bilmiyorum.Çünkü o gece rüya felam görmedim.Gecenin bi yarısı uyandığımda kitlenmiştim.Ama bunun bilimsel bir açıklaması var.Biraz ara bulursun.[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Biraz daha büyük bi yorgan al, tam örtmemiş bazı yerler açıkta kalmış bu da karabasana sebebiyet vermiş.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bana 3 kez oldu dedem öldügünden beri daha once hıc olmamıstı her neyse bana en ilginç gelenı 1.si idi bırgun işte sabah5 de yattım saat 10 da kalkıp evı gezdım ruya deıl uyanıgım her neyse annanemın yanına gıdıp annemın nerede oldugunu sordum sonra yataga tekrar geldım yatmadan evel camdan baktım hava aydınlıktı neyse yattım bırden bı agırlık işte anne anne dıe baırıorum kendım bıle ne dedıgımı bılmıorum kafamı kaldırım yukarı bakıcan camdan bakıorum havanın gece oldugunu farkedıorum ama sabah oldugundan emınıım ama neden hava karanlık fılan dıorum bırden sınırlenıp kalkmaya calısıorum yataktan kaltıgımda yüzüm ter içinde kalmıs fılan ben karabasan oldugunu bılmıordum kuzene gıdıp sordugumda karabasan gelmıs dedı bende neden gelsınkı fılan dedım yatakta yemek yerım ben genelde kırıntıların ustunde uyuduysan gelmıstır fılan dedı[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Tabakta ve yatakta yemek bırakırsan kırıntılar intikam alıyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Absolut, 14 Eylül 2005 11:03 tarihinde demiş ki: Tabakta ve yatakta yemek bırakırsan kırıntılar intikam alıyor :) heah[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Othranx, 14 Eylül 2005 05:45 tarihinde demiş ki: ya 10.30 saatlik yoldan gelmişim 3 te eve 4 te yatıyorum.rüyamda bekleme salonu gibi bi yerdeyim üniv kayıtları gibi bişi var.bnm belalı bi eleman var onu görüyorum, selam veriyorum falan o bakıyo tip tip.ben böyle bi havaya giriorm o tipin açık öğretim kazandığını bildiğim için , sonra onu kayıtta görüyorum; bi anda boğulcak gibi olmaya başlıyorum.sonra uyanıyorum ya da öyle sanıyorum odamı görüyorum ama uyanmamışım sanırım.bunu nasıl anlıyrum çünkü aynı rüyam devam edio bu kez dışarıdayız eleman arkamda birinden sigara istio, ben yürüyorum arkamı dönüp, sırtıma yumruk yiyorum, yer yemez de uyanıyorum; kollarım bağdaş olmuş; hareket etmek istiyorum herşeyim heryerim uyuşmuş eve hırsız girdi o bi şekilde uyuşturdu beni diye düşünüyorum bağırmak istiyorum ses çıkmıyo , son bi silkinişle kalkıyorum. şimdi de size bu msg i yazıorum, açıkçası değişik bi deneyim oldu ama bi daha yaşamak istemem tabiki Bu rüya sonrası uyandıktan sonra hareket edememe gibi durumla ilgili discoveryde bir belgesel vardı orda nedeni söylemişlerdi tam hatırlamıyorum. Ama bilimsel açıklaması var yani :)[signature][hline]D&C Online Forum My Space Revell - Night Elf Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: CreepingDeath, 14 Eylül 2005 05:47 tarihinde demiş ki: ok kişisel? hey allahım 3 gün önce üye olmus triplere bak[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 beşiktaş kimle oynuodu ya hmm.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Karabasan diye bilinen şey aslında Beyin felcidir... Aşırı stres,yorgunluk tan beyin uyurken işlevlerini eksik yapar mesela hareket etmek istediğinde beyin sinirlere iletiyi göndermez sende hareket edemezsin... Bana da çok oldu..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: DoguJr, 14 Eylül 2005 11:18 tarihinde demiş ki: said: Othranx, 14 Eylül 2005 05:45 tarihinde demiş ki: ya 10.30 saatlik yoldan gelmişim 3 te eve 4 te yatıyorum.rüyamda bekleme salonu gibi bi yerdeyim üniv kayıtları gibi bişi var.bnm belalı bi eleman var onu görüyorum, selam veriyorum falan o bakıyo tip tip.ben böyle bi havaya giriorm o tipin açık öğretim kazandığını bildiğim için , sonra onu kayıtta görüyorum; bi anda boğulcak gibi olmaya başlıyorum.sonra uyanıyorum ya da öyle sanıyorum odamı görüyorum ama uyanmamışım sanırım.bunu nasıl anlıyrum çünkü aynı rüyam devam edio bu kez dışarıdayız eleman arkamda birinden sigara istio, ben yürüyorum arkamı dönüp, sırtıma yumruk yiyorum, yer yemez de uyanıyorum; kollarım bağdaş olmuş; hareket etmek istiyorum herşeyim heryerim uyuşmuş eve hırsız girdi o bi şekilde uyuşturdu beni diye düşünüyorum bağırmak istiyorum ses çıkmıyo , son bi silkinişle kalkıyorum. şimdi de size bu msg i yazıorum, açıkçası değişik bi deneyim oldu ama bi daha yaşamak istemem tabiki Bu rüya sonrası uyandıktan sonra hareket edememe gibi durumla ilgili discoveryde bir belgesel vardı orda nedeni söylemişlerdi tam hatırlamıyorum. Ama bilimsel açıklaması var yani :) Doğu aha yazdım yukarıya nedenini :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Vucuttaki kan basıncı değişimi veya oksijensizlik veya bir uzvun altta kalması sonucu uyuşma gibi şeyler insansa sıkıntı yaratıyor ve beyin kendini uyandırıp bu pozisyondan kurtarmaya çalışıyor. Bu sırada uyanan biz ise hööö kolum kıpraşmıyor veya nefesim daraldı diyoruz ama esas olay zaten bunun oldugu için uyanmamız.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bi bana gelmiyor bea bu karabasan ehehe bende görmek istiyorum ^^[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Hoş bişi değil yani illa görecem diyorsan yatmadan evvel bi buyuk pizza ye ve üzerine 1 lt kola iç sonra iki kolun altında kalacak şekilde ve kafan yastığın altında uyumaya çalış yüzü koyun. Zaten ya karabasan görürsün yada mide fesatı geçirip çatlarsın. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bana çok geliyodu baya baya hemde çok deliricek derecede korkuyodum geceleri...[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Kermit muhtemelen nefes yollarında bir problem vardır yani vucut uyurken gerekli oksijen falan alamıyordur. Dediğin kadar çok görmemen lazım kabus. Tabi filmlerdeki gibi bişiler yaşamadıysan. Sen sporcuydun galiba değil mi yani tekvando falan mıydı? Belki çok darbe geliyordur kafana falan ondan olabilir. Başkası ilede karıstırmış olabilirm. [Bu mesaj Absolut tarafından 14 Eylül 2005 12:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hiç başıma gelmedi,gelmesinde istemem ehe hoş bir deneyim değil gibi[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Absolut, 14 Eylül 2005 11:59 tarihinde demiş ki: Sen sporcuydun galiba değil mi yani tekvando falan mıydı? Belki çok darbe geliyordur kafana falan ondan olabilir. Başkası ilede karıstırmış olabilirm. yok abi ben kim spor kim :) sigara sağolsun bıraktırdı herşeyi. dediğin gibi nefes yolumda biraz problem var bazen nefes darlığı felan yaşayabiliyorum hatta kafamı yatarken felan yastığa doğru çevirdiğimde boğulcak hissine kapılıp anında çevirmeye çalışıyorum felan. hiç bi zaman yorganı kafamın üzerine çekip yatamıyorum daral geliyo :)[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hehe yorganı kafaya çekip yatamaman doğal mazallah boğulursun :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar