Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 soru? fakat sadece erkekler cevaplasın!!!

Deniz

Öne çıkan mesajlar

patıcıkte bana cevap yazmıs bı ınsanla 3 gun msn de konustum ve 3 gun sınırım bozuldu.2.gun sıvılce cıkarttım hatta.neyse konu arkadasın dusuncelerı tabıkı.uzatmadan soruları sorucam.cogunlugun cevabı onemlı tabı onun yanlışlarını gormesınde ve dogruları kabullenmesınde.evet.
1)kızlarla sadece hormonlarınız ıcın mı ılıskıye gırersınız?
2)onlara baglanmak sızı rahatsız eder mı?
3)kızlar sızın ıcın neyı ıfade eder?
ne kadar katılım olursa o kadar ıyı.ha bu arada benım cınsıyetım mı ne?onu en son soylıcem:)
Sosyal ağlarda paylaş

1. hormondan kastın ne bilmiyorum ama, olay şudur. bir kızı görürsün. beynin hipfiz bezine emir verir. oradan gerekli hormonlar salgılanır. en güçlüsü histamin di galiba. bir de bi hormon daha var. 2 durumda salgılanır; çikolata yediğinde ve aşık olduğunda. her neyse sonuçta gerekli nörtransmitter maddeler ile gerekli olay olur. ve bingo. kıza aşık oldun. (sadeleştirilmiştir :))

2. hayır etmez. tek eşlilikten yanayım. tek kız arkadaşlılıktan yanayım...

3. elmanın ikinci yarısı...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger
There is no ignorance; But I don't care about the pain
There is no passion; But still it burns
There is no death; But I die every day
Sosyal ağlarda paylaş

1- Değişir. 1 ay önce sorsaydın hayır derdim artık evet .
2- 3 ay önce sorsan hayır rahatsız etmezdi . Artık eder . Birine bağlı kalmak , her adımını bağımlı bir şekilde atmak , gece bir yere gittiğinde herkes eğlenip başka kızlarla tanışma hevesindeyken yetersiz gibi oturup izlemek artık yok .
3- Genelleme yapılamayan varlıklar .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deniz, 10 Eylül 2005 13:26 tarihinde demiş ki:

1-)Hayır
2-)Hayatta en çok istediğim ciddi bir ilişki
3-)Eğer annem ve bağladığım insansa hayat desem başka bir şey sölememe lüzüm kalmaz dimi.[signature][hline]A timeless word the meaning changed
But I'm still burning your flames
Everything burns without her

Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar cevaplarını guzel de karsıt dusuncelı kısıler de yazsın lutfen.kımse sızı kınamıcak yanı..
bı de 3.soru da onemli es gecmıelım lutfen.

3)kızlar deger verdıınız varlıklar mıdır yoksa tek bir iş ıcın mi kullanırsınız onları?

cevaplarınız kısısel ve acık olsun lutfen.tskler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deniz, 10 Eylül 2005 13:26 tarihinde demiş ki:

1) Hayır.
2) Evet.
3) Hepsi birer liman. Yaşamak istediğin yeri bulana kadar birinden diğerine gezip duracaksın.[signature][hline]the white
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deniz, 10 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki:
arkadaslar cevaplarını guzel de karsıt dusuncelı kısıler de yazsın lutfen.kımse sızı kınamıcak yanı..
bı de 3.soru da onemli es gecmıelım lutfen.

3)kızlar deger verdıınız varlıklar mıdır yoksa tek bir iş ıcın mi kullanırsınız onları?

cevaplarınız kısısel ve acık olsun lutfen.tskler

asla. tek bir iş için kullanana insan demem elbet birisi karşısına çıkacaktır ki.... diye gider bu[signature][hline]KONT
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deniz, 10 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki:

kız olup olmaması bişi değiştirmez insana önce insan gibi davranılması. yani bu kız bunun için şööle planlarım var bu erkek bööle planlarım var demez kimse[signature][hline]... that's me in the corner...
Sosyal ağlarda paylaş

1)Hayır
2)Hayır
3)Diğer insanlardan farklı bir şey değil[signature][hline]elaidi, 08 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki:Adam banyodan ereksiyon halinde çıkıyor. Sonra ayağı kayıp düşüyor. Ve tam üstüne.. Durum hastane..

WOW satma fikrinden vazgeçtim. Kutuyu vermek istemiyorum ve cdkey kutuda yazdığından bir sorun çıkıyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

1 => Kesinlikle hayır
2 => Zaten bağlanabileceğim birisi olduğunu düşünmeden kimseyle çıkmam
3 =>
said:
Spidee, 10 Eylül 2005 14:13 tarihinde demiş ki:Hepsi birer liman. Yaşamak istediğin yeri bulana kadar birinden diğerine gezip duracaksın.
[signature][hline]Pessimist Style

[Bu mesaj Pessimist tarafından 10 Eylül 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1 değil 3 soru var orda :P

1) yoo
2) ı ıh, gayet kolay bağlanırım, ama kopmakta da zorlanmam.
3) kızların benim için ifade ettiği şeyleri yazmam saatler sürer. bu işin dırdırı var, kıskançlığı var, şirinliği var, cinselliği var, şefkati var..var oğlu var uzun mesele.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...