Deniz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 patıcıkte bana cevap yazmıs bı ınsanla 3 gun msn de konustum ve 3 gun sınırım bozuldu.2.gun sıvılce cıkarttım hatta.neyse konu arkadasın dusuncelerı tabıkı.uzatmadan soruları sorucam.cogunlugun cevabı onemlı tabı onun yanlışlarını gormesınde ve dogruları kabullenmesınde.evet. 1)kızlarla sadece hormonlarınız ıcın mı ılıskıye gırersınız? 2)onlara baglanmak sızı rahatsız eder mı? 3)kızlar sızın ıcın neyı ıfade eder? ne kadar katılım olursa o kadar ıyı.ha bu arada benım cınsıyetım mı ne?onu en son soylıcem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1. hormondan kastın ne bilmiyorum ama, olay şudur. bir kızı görürsün. beynin hipfiz bezine emir verir. oradan gerekli hormonlar salgılanır. en güçlüsü histamin di galiba. bir de bi hormon daha var. 2 durumda salgılanır; çikolata yediğinde ve aşık olduğunda. her neyse sonuçta gerekli nörtransmitter maddeler ile gerekli olay olur. ve bingo. kıza aşık oldun. (sadeleştirilmiştir :)) 2. hayır etmez. tek eşlilikten yanayım. tek kız arkadaşlılıktan yanayım... 3. elmanın ikinci yarısı...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1- Değişir. 1 ay önce sorsaydın hayır derdim artık evet . 2- 3 ay önce sorsan hayır rahatsız etmezdi . Artık eder . Birine bağlı kalmak , her adımını bağımlı bir şekilde atmak , gece bir yere gittiğinde herkes eğlenip başka kızlarla tanışma hevesindeyken yetersiz gibi oturup izlemek artık yok . 3- Genelleme yapılamayan varlıklar .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1) hayır 2) etmez 3) haşlanmış patatesi ifade ediyolar ne bilim. 4) cinsiyetin xx.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1) Hayır. 2) Hayır. Keza iyi olur bence. 3) Kızlar tanımını geç, insan diyelim. Her insan da ayrı bir dünyayı ifade eder. Keşfe açık bir dünyayı. Ayrıca bize ne cinsiyetinden zaten, niye not düşüyorsun bu şekilde ehe.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1-hayır 2-baglanıcak kız bulamadım 3-bazı boşlukları dolduran sahsiyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 arkadaslar insallah bu katılım daa cok olur. cevap vermem gereken sey de hormon derken "erkeklık hormonları"ından bahsedıyorum.acmanın anlamı yok zaten. lutfen okuyan herkes cevap yazsın.tskler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 heee... testosterondan bahsediyorsun sen. yok canım ne alakası var? ama olmuyorda değil bazen?[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1-hayır 2-hayır 3-gereksiz bir soru[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Deniz, 10 Eylül 2005 13:26 tarihinde demiş ki: 1)kızlarla sadece hormonlarınız ıcın mı ılıskıye gırersınız? 2)onlara baglanmak sızı rahatsız eder mı? 3)kızlar sızın ıcın neyı ıfade eder? 1-)Hayır 2-)Hayatta en çok istediğim ciddi bir ilişki 3-)Eğer annem ve bağladığım insansa hayat desem başka bir şey sölememe lüzüm kalmaz dimi.[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1-hayır 2-hayır 3-nerden biliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 arkadaslar cevaplarını guzel de karsıt dusuncelı kısıler de yazsın lutfen.kımse sızı kınamıcak yanı.. bı de 3.soru da onemli es gecmıelım lutfen. 3)kızlar deger verdıınız varlıklar mıdır yoksa tek bir iş ıcın mi kullanırsınız onları? cevaplarınız kısısel ve acık olsun lutfen.tskler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Deniz, 10 Eylül 2005 13:26 tarihinde demiş ki: 1)kızlarla sadece hormonlarınız ıcın mı ılıskıye gırersınız? 2)onlara baglanmak sızı rahatsız eder mı? 3)kızlar sızın ıcın neyı ıfade eder? 1) Hayır. 2) Evet. 3) Hepsi birer liman. Yaşamak istediğin yeri bulana kadar birinden diğerine gezip duracaksın.[signature][hline]the white CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hayı haıyr güzel yaratıkılar cinsiyetin:f çünkü bi erkek benim cinsiyetim ne diye yazmaz. iddiaya elimde delil bile var "f" olduğuna dair.. Delil!!![signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 3) evet, kızlar değer verdiğim varlıklardır diye ekleme yapayım o zaman ben[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Deniz, 10 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki: arkadaslar cevaplarını guzel de karsıt dusuncelı kısıler de yazsın lutfen.kımse sızı kınamıcak yanı.. bı de 3.soru da onemli es gecmıelım lutfen. 3)kızlar deger verdıınız varlıklar mıdır yoksa tek bir iş ıcın mi kullanırsınız onları? cevaplarınız kısısel ve acık olsun lutfen.tskler asla. tek bir iş için kullanana insan demem elbet birisi karşısına çıkacaktır ki.... diye gider bu[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Deniz, 10 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki: 3)kızlar deger verdıınız varlıklar mıdır yoksa tek bir iş ıcın mi kullanırsınız onları? kız olup olmaması bişi değiştirmez insana önce insan gibi davranılması. yani bu kız bunun için şööle planlarım var bu erkek bööle planlarım var demez kimse[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Spidee, 10 Eylül 2005 14:13 tarihinde demiş ki: 3) Hepsi birer liman. Yaşamak istediğin yeri bulana kadar birinden diğerine gezip duracaksın. hoşuma gitti bu söz[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1)Hayır 2)Hayır 3)Diğer insanlardan farklı bir şey değil[signature][hline]elaidi, 08 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki:Adam banyodan ereksiyon halinde çıkıyor. Sonra ayağı kayıp düşüyor. Ve tam üstüne.. Durum hastane.. WOW satma fikrinden vazgeçtim. Kutuyu vermek istemiyorum ve cdkey kutuda yazdığından bir sorun çıkıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1 => Kesinlikle hayır 2 => Zaten bağlanabileceğim birisi olduğunu düşünmeden kimseyle çıkmam 3 => said: Spidee, 10 Eylül 2005 14:13 tarihinde demiş ki:Hepsi birer liman. Yaşamak istediğin yeri bulana kadar birinden diğerine gezip duracaksın. [signature][hline]Pessimist Style [Bu mesaj Pessimist tarafından 10 Eylül 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 f ya da m olduumu soylemıcem.cunku cıddı bı iş olsun ıstıorum.kımse cekınmeden dusuncelerını yazsın. hepınızı sevıorum patıler.cevaplarınızı beklıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1-hayır 2-hayır 3-olmazsa olmaz[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1-hem eet hem hayır sanırım.anlamadım 2-genelde 3-bildiğin kız işte.. 4 sene sonrasına kadar uzak dursunlar benden..[signature][hline]zebani.. [Bu mesaj malik tarafından 10 Eylül 2005 14:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1. Hayır 2. Duruma göre 3. Önem vermesem çıkmam.[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1 değil 3 soru var orda :P 1) yoo 2) ı ıh, gayet kolay bağlanırım, ama kopmakta da zorlanmam. 3) kızların benim için ifade ettiği şeyleri yazmam saatler sürer. bu işin dırdırı var, kıskançlığı var, şirinliği var, cinselliği var, şefkati var..var oğlu var uzun mesele.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar