Dagger Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Ehem... General Fedaykin'in darbe girişiminde bulunup başarısız olması ve daha sonra da Pepecatraz Hapishane'sine atılarak müebbet hapis cezası verilmesinden dolayı halkı ayaklanmaya davet ediyorum!!! FKPR (Fedaykin'i Kurtalma ve Pepelek Reformu) Hareketinin lideri olarak halkı ayaklanmaya davet ediyorum! AMAÇLARIMIZ: 1- Fedaykin'i Pepecatraz'dan kurtarmak. 2- Karakedi ve diğer yöneticileri Pepecatraz'a yollamak. 3- Wastiee'yi bilgisayara zincirleyerek aşadaki istek listesindekileri yaptırmak. İSTEK LİSTESİ: - İmzalara boyut sınırlaması olsa bile resim koyulabilmesi. (Copy-paste zor iş) - Arama fonksiyonuna threadların içinde geçen bir kelimeyi arama özelliği. - Emaleth in avatarının çirkinleştirilmesi. NOT: İstek listesi siz halkımızın istekleri üzerine değişecektir.[hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Bedenen yanınızda olamasamda ruhen sizi destekliyorum dostlarım. Yaşasın Pepelek Halkının Haklı Mücadelesi!!!![hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 bekle bizi fedaykin senin PEPECATRAZ dan çıkarıcaz :) Hatta başkent Pepelopolis in adı Fedaykinopolis olarak değişecek![hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Ayrıca nicotinee yi de Pepecatraz a yollıcas :)[hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 ok[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 bence bu daha kolay bastırılıcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 SALDIRIN YÜRÜYÜN!!![hline]NAHA KARPUZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 sizin aklınız başınızda değil. durun kafanıza kılıcımla vurayım da aklınız başınıza gelsin..[hline]I am QAOSbringer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePrAvE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 fkrp de basarılar dılerım ne dıyım alllah akıl versın :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 AYAKLANIN[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 said: fizban, 22 Ocak 2003 20:41 tarihinde demiş ki: kendinize gelin heh[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Siz daha akıllanmadıınız mı? Daha çok mu kayıp vermek istiyonuz?[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Pepecatraz a yollanacakların listesi: nictoinee McFrenzy Bonecrusher Wanted[hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Boş işler.........[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Berk eğlenmek ne zamandan beri boş iş? Gerçi şimdi kesin git bilmemne yap öyle eğlen vb. cümleler sarfedilecek.[hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz 2. Pepelek Darbe Denemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Ben Göbegim ve judo bilgim yeter hepinize :)[hline] Sam, 18 Ocak 2003 16:01 tarihinde demiş ki: "The performance of dark-dr is a must-see of the year..." - New York Times "...dark-dr plays the admin character of the topic, reflecting the fury of an santa orc.." - BBC "...dark-dr bu başlıkta kendini aşıyor." - Atilla Dorsay Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 det det.. işi pirinden öğrenin borumu lan benim babam 20-21 Mayıs 1963 ihtilaline katıldı yetmedi 1500 kişiyle beraner okuldan atıldı... darbe işini bana soracaksınız şimdi ilk iş olarak darbeli matkap gerekli (ee geyiksiz de çekilmez bu darbe :-P )[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 01 Şubat 2003 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Garip bi eğlence anlayışı liliputların sabanlarla darbe yapmalarına benziyo. Siz tepişin... *! Arkada güneş batarken "Lonesome Cowboy" eşliğinde uzaklaşır *[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Berk redkit yeniden basladi starda :) severim.[hline] Sam, 18 Ocak 2003 16:01 tarihinde demiş ki: "The performance of dark-dr is a must-see of the year..." - New York Times "...dark-dr plays the admin character of the topic, reflecting the fury of an santa orc.." - BBC "...dark-dr bu başlıkta kendini aşıyor." - Atilla Dorsay Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Oturup onu izliyip senin gibi göbek mi yapayım görkem?[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Karistirmis olmayasin?? Görkem kim? Ben diilim. Neyse. Redkiti severim. Konuyu dagatmamak lazim gelir tabi.[hline] Sam, 18 Ocak 2003 16:01 tarihinde demiş ki: "The performance of dark-dr is a must-see of the year..." - New York Times "...dark-dr plays the admin character of the topic, reflecting the fury of an santa orc.." - BBC "...dark-dr bu başlıkta kendini aşıyor." - Atilla Dorsay Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 karıştırdımmı acaba? neeyse salla tabiki bende severim redikiti Daltonları Mrs.Jane'i Huck'ı Rintintini[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Rin tin tin dedigin zaman olay biter :)) onun kadar güldügüm cizgi film karakteri cok fazla yok..[hline] Sam, 18 Ocak 2003 16:01 tarihinde demiş ki: "The performance of dark-dr is a must-see of the year..." - New York Times "...dark-dr plays the admin character of the topic, reflecting the fury of an santa orc.." - BBC "...dark-dr bu başlıkta kendini aşıyor." - Atilla Dorsay Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 MAKE LOVE NOT WAR! ARkadaşlar dünyada sevgiyle oturup huzuru yaşamak varken savaş niye? Bırakın gelin herşeyi barışçıl yollardan çözelim.[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 yada atımıza atlayıp gün batımına doğru yürüyelim(bkz.avatarım) *! konuyu dağıtacaktır, kararlıdır 9[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar