sheref Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 aklıma geldi birden, genç türkcell'e üyesiniz değil mi?? değilseniz gelmez tabiki.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 üyeyim paso 1 kontör yüklenio ama gelmiyor yarın son OF[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 benim 1 kontorler de uzun suredir yuklenmior[signature][hline]Live In Flames..
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 oh be başladı kaydım.. kaldı 2999..[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 arkdaslar 4440535 i aradiginizda ilk giriste soyle bir uyari yapiyor [hline] Sayin musterimiz sistemlerimizde yapilan iyilestirme calismasi nedeniyle gnctrkcll 3000 mesaj kampanyasina kayit olmak icin 2388'e gonderilen mesajlara gecikmeli olarak cevap verilmektedir. anlayisiniz icin tesekkur ederiz. [hline] yada beklemekten sıkıldıysaniz 4440535 i arayin ve arkadan benim soyledigim yonde tuslayarak operatore baglanin ve yaptirin 4440535 1 2 2 2 0 seklinde operatore baglanip actirma sansiniz var diye biliyorum.[signature][hline]Fcuk The Rest Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Evet artık bende beleş 3000 mesajlı birisiyim oleyyy[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Hadi herkes numarasını yazsın gece post kasalım :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bunun pek gecesi kalmadi 12 oldu saat baksana bu arada benim 500 tane bitti bile super bir olay bence ama turkcell bunun nesinden kar etti anlayamadim ben[signature][hline]Fcuk The Rest Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Hehe adamlar manyak kar yapacaklar. 1.si kendi operatöründekilere msj yolluyosun 2.si Msj yazmaya alışıyosun (1 haftada 500 msj yazanlar var) 3.sü intikamcell trcellde :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 pff gelmedi hala..[signature][hline]Live In Flames..
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ben bu işi cok sevdim yaw kızlarla manyak muhabbet oluyo mesajla :D Msnden daha faydalı herkese tavsiye ederim[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Biz geceleri msn olayı yapıyoruz.. Şimdi kim ne bilsin adam uyudumu uyanıkmı..vs.vs Herkes telefonu eline aldımı toplu msj gönderiyo <> Simdi Oturum Acti Çevrim Dışı Tuvalette ama tlf elinde :) Çok sarıyo gece :) Mesela kendime çevrim dışı dedim Tello$ "tamam canım iyi geceler" dedi Bende yazdım ; İletiniz Teslim Edilmedi Kişiniz Hareketli Veya Çevrimdışı olabilir.. Baya bi geyik oluyo ya saols trkcell..[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ya arkdaslar nasi üye olunuodu gencturkcelle heyecan basti :D[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 geldi sonunda.[signature][hline]Live In Flames..
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Destuurrrr :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 3k msj 2 aydan kısa surede bitti bnm?[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Yeni görüyorum konuyu. Ne güzel:D :([signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 kaçırdık fırsatı ya pff.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 eheh 1.5 ayda ancak 400 tane mesaj atabildim ama olsun 100 kontör=50 mesaj ben 800 kontürlük harcama yaptım.eheeh:D[signature][hline]Büyük iyilikleri tanımak için, küçük kötülükleri tanımamız gerekir. J.J.Rousseau
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 2 ay dolmadan 3k msjı bitirdik diyorum hala ben 800 kontorluk msj kullandım dıyor =)[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Keşke herkeş bunu yapsa :-p Hey gidi hey, ne slogandı=) Zamanında kontorum varken katılmadım şimdi kontorum de yok katılma fırsatımda[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 kayıp gençlik yazık ! 3k msj 2 ayda O_o[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 dersane de bı alt kata ınmeye u$enıp yukarı gelsene dıye msj atan bı genclık evt.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 2 gün geç üye olmak istedim süre doldu dedi[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ben 4 ünde flan almştım temmuzun 28 inde bitti =p şimdi telsim cep aile aldim bele$ msj sinir yok =p
Öne çıkan mesajlar