Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lanet..

sir

Öne çıkan mesajlar

herşey sabahın 4ünde başladı. arkadaşımın evindeyim. sivrisinekler vızıldıyo başımda. çarşaf kaşındırıyor. terliyorum. susuzum. kalkıp ses yapmak istemiyorum. uyuyamıyorum, ama gözlerim bütün gün bilgisayara baktığım için ağrıyor..kabuslar, rüyalar, garip sesler, korkunç düşünceler eşliğinde saati 7 ettim ve uyuyabildim. uyandım, eve geldim.

evde badana var, heryer dağılmış, korkunç bir koku, başıma ağrılar saplanıyo, zaten uykusuzum, yeter artık diyorum. terliklerim boya içinde, evde terlik yok, her yer toz, boya...

arabayı bakıma vermiş annem bu sabah, ve araba çalınmış!evet, bakımdaki araba çalınır mı? çalınmış işte. ustanın biri anahtarı çaldırmış güya. annem karakola gidiyo babamla, benden de bi iki şey almamı istiyo çarşıdan.

kasaba gidiyorum, önceki akşam kasabın bütün etleri çalınmış!

valla korkuyorum.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

kasabın etlerinin calınması tuz biber ekmiş, ben de korktum herşeyin üstüne o gelince=)

ya kötü zamanları oluyor herkesin, sana da şimdiye denk gelmiş; az sabır, biraz da çaba sonrası düzelir her şey merak etme

geçmiş olsun bu arada olan herşey için=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

klibini de içerecek bir şekilde daniel powter - bad day öneriyorum bir doz[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bunu sordum adamcağıza, abi var böyle olaylar çok oluyo, götürüp satıyolar dedi. kamyona et yükleyip götürmüşler gecenin bi yarısı var mı böyle olay ya..üstelik tavuklar duruyodu tavuk aldım.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...