Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: kermit, 14 Eylül 2005 11:44 tarihinde demiş ki: benim üni pazartesi başlamış ben hala burdayım kalcak ev yok napıyım yurtlarda da yer yok çok kötü oldu valla .... aynı durumdayım[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Private, 14 Eylül 2005 13:36 tarihinde demiş ki: Ya gittik okula bir ders programı verdiler elimize iğrenç ya. Her hafta 2 kere 3 saat 1 kere de 2 saat diğer dersi bekliycem dersten çıkıp :( ne güzel ders programanın var işte kafan rahatlar ben ne yapayım haftada 40 saat ders var.önümüzdeki pazartesi başlıyor dersler. fakültenin ilk gününde hemen derse başlıyo amcalar. ilk derste günaydın arkadaşlar arkasından hiç vakit kaybetmeden ders anlatmaya başlanıyor.bide bazı derslerde kapıyı içerden kilitliyorlar geç kalırsan giremiyorsun. :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 oha ben üniversiteye kayıt yaptırmayı unuttum. tarihi varmış daha ohh.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Univ Lise felam boş.İşimdeyim Gücümdeyim.Allahtan Askerlik dahil hepsinden kurtuldum.[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu [Bu mesaj NeroWarden tarafından 14 Eylül 2005 14:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 oo biz derslere bile başladık=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 biz de yarın baslıyoz derslere :) cok garip yaw.. koca uni de dersler her sene perş günü başlıyor.. :)[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 üni 3 ekimde açılıyor, ben ofisteyim okul açılınca 3 e kadar ofis 4 ten 9 a kadar okul ne süper bi hayat de mi yaaaa[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ben 2 haftadır gidiyorum okula. hem önce açılıyo hem sonra kapanıyo[signature][hline] -hoca bu viruslerin alayı gelse siler microsoft. -sernobil atamda gör niohahaha -lan anakartı cokertmek yok lan / 0 0 =o=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: nindalf, 14 Eylül 2005 12:30 tarihinde demiş ki: E napican gitmicenmi uniye gitcem tabikide yoksa askere alırlar bizi :) bakıcam yarın tekrar gidip ıspartaya ev arıycam olmadı bulabilirsem bi yatak atarım bi çalışma masası felan bişiler ayarlarım. Süleyman Demirel Üniversitesi bu arada...[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 lise 2 Pöff Bitmicek gibi Kasıyorum ama :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Saeros, 14 Eylül 2005 09:52 tarihinde demiş ki: astım ben okulu. eyo. zaten sözele geçicem. mayısta ba$larsın artık öss ye calı$maya.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 öyle deme çok pis çalışırım ama. günde 10 soru çözmüşlüğüm var.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 fazla çözüyormu$sun valla derece yaparsın sen.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ilk 100 garanti, ne diyosun.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bu arada 3 ekim okul başlangıcı ile İstanbul Üniversiteliler kendilerini belli etmeye başlamış... Ulan ne kraldı beeee, yatıyorduk yaz boyu, gidip kardeşimi döveyim daha 2. sınıfta yarılamadı bile, hırsımı alırım belki...[signature][hline]Ofis hayatı süründürür! Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 9-E Saint Benoit (lise 1 yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bizde de bugün başladılar derse..bu yıl çok kötü.[signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 küfür ederek diyorum ki evet okuldayım öss senem hem de, asosyal bir yaratık olup cıkıcam büyük ihtimalle[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Lise 2.İlk hafta böle girebiliorm ama herhald artk bundan sonra sadece hafta sonnarı girebilcem..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Ban San O Biz Siz Ortam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 off sonum bu sene , ama bitmez bu gidişle :( hesaplarıma göre bitişe 36 okul haftası = 177 okul günü = 1416 okul saati.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] SATILIK LAPTOP[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 okula hergün giderseniz bayarsınız ben söliyimde şimdiden...[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 20 gün devamsızlık bi nevi yıllık tatil izni değil mi zaten? :-P[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Valla benim daha var 26 sında acılcak Uludag Üni. Makina Müh (aksamcıyım) ama hala 7 yıl kesintisiz 7:00 da kalkmanın verdigi uyuyamama var[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 lise 2 olduk bu sene.. dershane de başladı. tmdeyim,görücez sonumuzu yakında.. 2 sene nasıl dayanılır ya :([signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 "her gün giderseniz..." iyi güzel de öss muhabbetine her günüme ihtiyacım olacak benim ikinci dönem, olmaz yani arada gitmemek falan[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar