dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bu bir şaka değildir. Soru 1: Eğer zaten üçü sağır, ikisi kör, biri zihinsel özürlü sekiz çocuğu olan frengi hastası hamile bir kadına rastlasaydınız, ona kürtaj olmasını tavsiye eder miydiniz? (Bu sorunun cevabına bakmadan önce lütfen ikinci soruyu okuyun) Soru 2: Şimdi bir dünya lideri seçme zamanı ve sizin oyunuz da sonucu etkileyecek. İşte üç aday hakkındaki gerçekler: 1. ADAY: Sahtekar siyasetçilerle işbirliği içinde ve falcılara danışıyor. İki metresi olmuş. Paket paket sigara ve günde 8 ila 10 kadeh martini iciyor. 2. ADAY: İki kere işten atılmış, öğlene kadar uyuyor, üniversitedeyken uyuşturucu kullanmış ve her gece 1 litre viski içiyor. 3. ADAY: Madalya almış bir savaş kahramanı. Vejetaryen, sigara içmiyor, nadiren bira içiyor ve evlilik dışı hiçbir ilişkisi olmamış. Tercihiniz bu adaylardan hangisi olurdu? Önce karar verin, kopya çekmek yok, daha sonra cevaba bakın... [spo1=cevaplar]1. aday: Franklin D. Roosevelt 2. aday: Winston Churchill 3. aday: Adolf Hitler ve bu arada... eğer Kürtaj sorusununa evet dediyseniz ... Beethoven'i öldürdünüz[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 güzelmiş. [spo1=açık vermeyelim]gerçi açık açık sorsalar da onların arasından hitleri seçerdim ya..[/spo][signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 13 Eylül 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 güzel bi yazı. ama üzgünüm 2-3 kere açılmıştı diyemeden duramicam[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Açılmışmıydı önceden :DNEyse bir daha canlandırmış olduk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Adolf Hitler gibi biri asla gelmez daha eminim.Adamın düşünceleri,sözleri,hayatı... Hep bir pislikmiş gibi gösterildi,gösteriliyor.Tabii ki şahsen bende Yahudi katliamini kınıyorum ama adam orada bile geleceği yorumlayarak davranmış.Bir gün Dünya'yı Yahudi'ler ellerine geçirecek diye hepsini silmek istedi.Engellendi ve şimdi ele geçirdiler :) O zaman engel olan devletler şimdi kendileri silmeye çalışıyor. Bu arada Adolf Hitler'in sigara içmeyişinin sebebi,ailesinin ölümünden sonra kaldığı Kilise'de sigara içtiği için atılması ve bunun üzerine bir daha asla sigara içmeyeceğine yemin etmesi. Adolf Hitler :) Ve Normandiya Çıkartmasını yanlış yorumlamasaydı şimdi Naziler Dünya'yı yönetiyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 1 . etmezdim bi umut 2 . 3.aday gibi gözüküyo kesin bi şey vardır bunda[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Valla tüm dünyayi Hitler yönetseydi (tabi bunun icin irkcilik fikrinden arinmasi gerekiyor, Alman üstünlügü degil de insan üstünlügü falan gibi birsey olabilir meslea :P) Mars'a yerlesim baslardi tahminen bikac yil icinde : )[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 evet yine de 3 aday hitler diyorum hitler iyi adamdı be yazık ettiler adama Bu hitler sempatizanlığı son yıllarda özellikle Türkiyede coştu farkındamısınz?[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 O üç isim arasında açık olarak verilse gene seçeceğim isim Hitler olurdu.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 tüylerim diken diken oldu... Adolf u başkan seçip güzel bi bestecinin dünyaya gelmesine karar verdim az önce[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: fede, 13 Eylül 2005 11:55 tarihinde demiş ki: Bu hitler sempatizanlığı son yıllarda özellikle Türkiyede coştu farkındamısınz? zaten mein kampf (kavgam) isimli kitap almanyadan çok satılmış canım ülkemde. nedir bu hitler sevdamız bilmiyorum ama, süfer adam kendisi :P[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 hittler iyiydi de çevresi kötüydü kavgam'ı annem de almış 5 milyon mu ne öyle çok ucuz olduğundan almıştır muhtemelen.[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 mein führer tabiki gidip izliyim bak gene üzüldüm adama[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 32324. kez açılmış oldu böylece..[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 1. Soru: Evet kürtaj olmasını tavsiye ederdim. 2. Soru: Tereddütsüz 3. Adaya oy verirdim.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bilmem farkında mısınız burada hitler övülmüyor! hitler sempatizanlığıyla falan alakası yok. olayların her zaman dışarıdan görüldüğü gibi olmayabileceği, olumlu veya olumsuz ön yargının kötü olduğunu söyleyen bir yazı. güzelmiş.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Adlarını bilseydim üçünüde seçmezdim hıh:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Eheh cok hosmus cidden bethoen ıyıdr kıyamam valla :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 kürtajı tavsiye etmez, zorla kürtaj yapardım.hatta bide fırçalardım kadını manyakmısın nesin diye hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 2. aday güsel gibi =D[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Ancalagan, 13 Eylül 2005 14:31 tarihinde demiş ki: Eheh cok hosmus cidden bethoen ıyıdr kıyamam valla :D said: EagleEye, 13 Eylül 2005 14:35 tarihinde demiş ki: kürtajı tavsiye etmez, zorla kürtaj yapardım.hatta bide fırçalardım kadını manyakmısın nesin diye hehe Evet betovın olacak diye kürtajı önermezdik öyle kadınlara, sonra 100 milyon sakat çocuk doğardı. ne hoş. o sorunun doğru cevabı, betovını öldürse bile, Kürtajı önerirdim'dir.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Off gerçekler acıdır diyorsun:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Gestapolar diriliyo kaçın[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now [Bu mesaj Zephyros tarafından 13 Eylül 2005 15:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pergamum Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 My Führer[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bu hitler kaç kişiydi yaw?[signature][hline]My frustration, my conversation, why are we even here? The abuse that we use I do not longer care The cold worms and me, we are all right, we are free The dead light inside, fuel to new seed, new world I hide. In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar