Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facia Bişi yaa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öss yi kazanamadım.Ticare lisesi çıkışlı olduum içinde Direk geçiş hakkımı kullanarak Kocaeli Ünisi Kandıra meslek yuks. okulana girdim.Pazartesi bi hewes okula geldm bide ne göreyim bilgimiz köy bi 2 tane kafe war ama 2side birbirinden beter.kafelerin birinde 6 tane Bilgisayar war bilgisayarda Msn Bilem yok Ben kurdum hepsine sonra millet akın etti:D.Ya buralar facia bişi ya ne yapacam 2 sene ben burda yaa.Kafayı yicem şerefsizim.[signature][hline] Msn 8-)
Mesaj tarihi:
köylülerle bir olup daha güzel bi şehir için el ele verceksiniz ve güzel bi mekan yapcaksınız 2 senede orayı
ben görmesem bile çocuklarım torunlarım görsün hesabı
kapış ?[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Mesaj tarihi:
ozaman oraya iyi bi int. cafe yap deli para yaparsın bide counter koy millet akşama kadar oynar :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Mesaj tarihi:
Aslında oraya gğzel böle ünililerin gelebileceği cafe + internet cafe aç parayı kır ehehe hatta dur ben gelip açayım :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Mesaj tarihi:
bende gidicektim öyle biyere vazgeçtim dayanamam diye, beklemedeyiz lol.. çekemem öyle yerleri ıykh ( zengin havasına girer ama değildir çaktırma )[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Çarşı duvara karşı
Mesaj tarihi:
:)
Aynı şey 1 kerede benim başıma gelmişti. Akıllı olursan o yoldan çok para kazanırsın.!
Önce cafenin birine git " abi ben sana yarım ederim burayı doldurur taşırırım ama ya benden para almazsın yada banada komisyon verirsin" de
Dediğini yap keyfine bak :)[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez...
  • Yeni Oluştur...