Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facia Bişi yaa

DaraKoma

Öne çıkan mesajlar

öss yi kazanamadım.Ticare lisesi çıkışlı olduum içinde Direk geçiş hakkımı kullanarak Kocaeli Ünisi Kandıra meslek yuks. okulana girdim.Pazartesi bi hewes okula geldm bide ne göreyim bilgimiz köy bi 2 tane kafe war ama 2side birbirinden beter.kafelerin birinde 6 tane Bilgisayar war bilgisayarda Msn Bilem yok Ben kurdum hepsine sonra millet akın etti:D.Ya buralar facia bişi ya ne yapacam 2 sene ben burda yaa.Kafayı yicem şerefsizim.[signature][hline] Msn 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

köylülerle bir olup daha güzel bi şehir için el ele verceksiniz ve güzel bi mekan yapcaksınız 2 senede orayı
ben görmesem bile çocuklarım torunlarım görsün hesabı
kapış ?[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Sosyal ağlarda paylaş

ozaman oraya iyi bi int. cafe yap deli para yaparsın bide counter koy millet akşama kadar oynar :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında oraya gğzel böle ünililerin gelebileceği cafe + internet cafe aç parayı kır ehehe hatta dur ben gelip açayım :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

:)
Aynı şey 1 kerede benim başıma gelmişti. Akıllı olursan o yoldan çok para kazanırsın.!
Önce cafenin birine git " abi ben sana yarım ederim burayı doldurur taşırırım ama ya benden para almazsın yada banada komisyon verirsin" de
Dediğini yap keyfine bak :)[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...