Olivies Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 son 6 ay ve 1 sene cinsel ilişkiye girmemiş olması gerekiyordu kan verecek kişinin. Ona dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 alter table users... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Olivies said: son 6 ay ve 1 sene cinsel ilişkiye girmemiş olması gerekiyordu kan verecek kişinin. Ona dikkat. yok öyle bişiy. illegal veyahut eşcinsel ilişkide öyle o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 A Rh(-) tuzla-istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Olivies said: son 6 ay ve 1 sene cinsel ilişkiye girmemiş olması gerekiyordu kan verecek kişinin. Ona dikkat. eaheua olivies sacmalama lan korunmasiz cinsel iliski hatta korunmasiz riskli cinsel iliskiye girmemis lmak gerekiyo yoksa kimse sana karina yattin diye kanini almiyoruz demez eauhuhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 0 Rh(+) istanbul/bostancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 BonePART said: Olivies said: son 6 ay ve 1 sene cinsel ilişkiye girmemiş olması gerekiyordu kan verecek kişinin. Ona dikkat. eaheua olivies sacmalama lan korunmasiz cinsel iliski hatta korunmasiz riskli cinsel iliskiye girmemis lmak gerekiyo yoksa kimse sana karina yattin diye kanini almiyoruz demez eauhuhea abi onu diyorum zaten. kim karisiyla yatiyor suan haha. Nerden biliceksin ne kadar guvenli cinsel iliskiye girtdigini? -korunmadgn surece- . Bilemzsin iste. Onun icin tehlikeli biraz.Zaten kan verirken de korunmadan girdiysen cinsel iliskiye son 1 sene veya 6 ay icinde tam hatirlamiyrm alinmiyor artik kanin.Oyle bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 korunmadan ayri cinsel ilskiye girmek ayri euhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 k anladim karisti biraz heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Az daha mesaj atıyodum konuya. Meğer ben başlatmışım =) Tekrarlamakta fayda var. Erzurum A RH (+) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Ankara A Rh (+) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 yazım dıye hatırlıyorum ama B rh (+) istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hmm başlığı editleyip, pati üyelerinin kan grupları [acil durumlar için] yapıyorum ve... evet her zaman üstte dursa iyi olur bu. ha unutmadan ab rh+ kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 a Rh+ istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 0 rh+ ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 B rh(+) izmir zorda kalmadan aramayın yalnız, iğne ve kan fobim var. ciddiyim ne yazık ki d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 utopia said: B rh(+) izmir zorda kalmadan aramayın yalnız, iğne ve kan fobim var. ciddiyim ne yazık ki d: hahah benim de fobim var da, zorda kalmadan aramayın demissin zevkine kan icin aramıcaklar ztn :D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 hadi ya? sevimli misin sen? zor durum olarak ondan bahsettim çünkü ben dimi. hay allam. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 0 RH (-) antalya ama benden kan alırsanız bu sefer bana bulmak için arayışa girmek gerekir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 utopia bak kan gruplarımız aynı. kadere inansam mı ne =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 0 rh (-) istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 B Rhesus Maymunu + İstanbul/Maslak son kan vereli oldu herhalde uzun bir süre. o değil de kan verirken yaptıkları anket süper ya tüm özel hayatını ifşa ediyorsunuz. Sorular gayet açık ve net eşcinsel misiniz? evet........hayır geçen hafta içersinde seviştiniz mi? evet........hayır gerçi gerekli sorular tabi de insan bi garip oluyor heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 a rh pozitif. istanbul , gaziantep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 A Rh - Istanbul / Izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 A RH + / İzmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar