Olivies Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 son 6 ay ve 1 sene cinsel ilişkiye girmemiş olması gerekiyordu kan verecek kişinin. Ona dikkat.
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Olivies said: son 6 ay ve 1 sene cinsel ilişkiye girmemiş olması gerekiyordu kan verecek kişinin. Ona dikkat. yok öyle bişiy. illegal veyahut eşcinsel ilişkide öyle o.
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Olivies said: son 6 ay ve 1 sene cinsel ilişkiye girmemiş olması gerekiyordu kan verecek kişinin. Ona dikkat. eaheua olivies sacmalama lan korunmasiz cinsel iliski hatta korunmasiz riskli cinsel iliskiye girmemis lmak gerekiyo yoksa kimse sana karina yattin diye kanini almiyoruz demez eauhuhea
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 BonePART said: Olivies said: son 6 ay ve 1 sene cinsel ilişkiye girmemiş olması gerekiyordu kan verecek kişinin. Ona dikkat. eaheua olivies sacmalama lan korunmasiz cinsel iliski hatta korunmasiz riskli cinsel iliskiye girmemis lmak gerekiyo yoksa kimse sana karina yattin diye kanini almiyoruz demez eauhuhea abi onu diyorum zaten. kim karisiyla yatiyor suan haha. Nerden biliceksin ne kadar guvenli cinsel iliskiye girtdigini? -korunmadgn surece- . Bilemzsin iste. Onun icin tehlikeli biraz.Zaten kan verirken de korunmadan girdiysen cinsel iliskiye son 1 sene veya 6 ay icinde tam hatirlamiyrm alinmiyor artik kanin.Oyle bisi
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 korunmadan ayri cinsel ilskiye girmek ayri euhauh
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Az daha mesaj atıyodum konuya. Meğer ben başlatmışım =) Tekrarlamakta fayda var. Erzurum A RH (+)
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 yazım dıye hatırlıyorum ama B rh (+) istanbul
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hmm başlığı editleyip, pati üyelerinin kan grupları [acil durumlar için] yapıyorum ve... evet her zaman üstte dursa iyi olur bu. ha unutmadan ab rh+ kadıköy
utopia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 B rh(+) izmir zorda kalmadan aramayın yalnız, iğne ve kan fobim var. ciddiyim ne yazık ki d:
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 utopia said: B rh(+) izmir zorda kalmadan aramayın yalnız, iğne ve kan fobim var. ciddiyim ne yazık ki d: hahah benim de fobim var da, zorda kalmadan aramayın demissin zevkine kan icin aramıcaklar ztn :D<
utopia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 hadi ya? sevimli misin sen? zor durum olarak ondan bahsettim çünkü ben dimi. hay allam. neyse.
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 0 RH (-) antalya ama benden kan alırsanız bu sefer bana bulmak için arayışa girmek gerekir =)
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 utopia bak kan gruplarımız aynı. kadere inansam mı ne =(
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 B Rhesus Maymunu + İstanbul/Maslak son kan vereli oldu herhalde uzun bir süre. o değil de kan verirken yaptıkları anket süper ya tüm özel hayatını ifşa ediyorsunuz. Sorular gayet açık ve net eşcinsel misiniz? evet........hayır geçen hafta içersinde seviştiniz mi? evet........hayır gerçi gerekli sorular tabi de insan bi garip oluyor heh
Öne çıkan mesajlar