Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Do not use " Veet " for Face

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
elaidi, 13 Eylül 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
İngilizce başlık neden?

KAPİTALİSTLER HEP[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
Allahtan daha gaza gelip tüfeğin etrafına yapmamışsın (acaba yapılırmı?)[signature][hline]Frantic tic tic tic tac

[Bu mesaj Arden tarafından 13 Eylül 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yapın yapın

saglık problemlerı yuzunden hıjyen ıcın lıbress kullananla dalga gecılır ama suratındakı tuylerı agdayla alan yadırganmaz

tuhaf mekan patıcık yemın bıllah[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Mesaj tarihi:
ben arkadasin kiz olduguna inanmak istiyorum. akli basinda bi erkek boyle bi afedersiniz salaklik yapmaz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 13 Eylül 2005 20:32 tarihinde demiş ki:
lan adam gibi jiletle tras olsaniza...

Permatik tek bıcak! Pıyasadaki cidden ey iyi bıcak bence bu.

yon yanı traş oluyo falan değilim şey ettim sadece ben *!kem küm*[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
hadi onuda gectim gelip forumda ben suratima veet yapistirdim yazmak nasil bi olaydir?

yarin obur gun gelip bacagima agda yaptim, makyajimi temizlerken gozumu cikardim derseniz bozusuruz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Mesaj tarihi:
Ben yaptım siz yapmayın . Böyle bir olay oldu kötü oldu . Tarzından mesajlar vermeye çalışmış arkadaş . Ama hep muhalefet .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
ne kasıyonuz yaw ben anlamadım
sakallar çıkmasın falan diye mi?

vur jileti işte eninde sonunda çıkacak zaten sakallar.
öyleylse eğer tabi
niye korkuyonuz sakaldan bu kadar?[signature][hline]-afk yim.
-ANAMA HA?
Mesaj tarihi:
şimdi dövmediğiniz kaldı valla,alakası yok şimdi sakal çıkmama olayıyla ilgisi.Olay şöyle yani o yanağın üst kısmına jilet vurulmaz ya orada tüyler çıktı ben dedimki hayvancık arkıma sadece oralara sık bu gider bütün suratıma sıkar[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Mesaj tarihi:
said:
Viktor, 13 Eylül 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
yapın yapın

saglık problemlerı yuzunden hıjyen ıcın lıbress kullananla dalga gecılır ama suratındakı tuylerı agdayla alan yadırganmaz

tuhaf mekan patıcık yemın bıllah
+1 :tup:[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Snoop Dogg
Mesaj tarihi:
said:
Masteis, 13 Eylül 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
şimdi dövmediğiniz kaldı valla,alakası yok şimdi sakal çıkmama olayıyla ilgisi.Olay şöyle yani o yanağın üst kısmına jilet vurulmaz ya orada tüyler çıktı ben dedimki hayvancık arkıma sadece oralara sık bu gider bütün suratıma sıkar

ahah valla arkadasim olsan doverdim de...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Mesaj tarihi:
Bana b ir arkadaşımı hatırlattı bu. Oda traş olmak zor geldiği için yüzündeki tüyleri epilasyon makinesiyle almaya kalktı. 2 gün sokağa çıkamadı çocuk yüzü kıpkırmızı :D Denemeyin böyle şeyler. Sakkalar ayrı bir çeşitmidir nedir yamultuyor adamı acısı :D Hem sonra çıkışı daha beter :D[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand

Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın.
Mesaj tarihi:
sen omrunde heralde hic jilet kullanmadin yada kullanmaya basliyani bir kac ay oldu yada degisik bir vucudun var.

jilet vurdugun yer deli gibi uzar efsane falan degil gercektir.

said:
aquila, 13 Eylül 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
ayrica jilet vurunca sakal daha gur cikar tarzi seyler sehir efsanesidir...
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
  • Yeni Oluştur...