Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Do not use " Veet " for Face

Masteis

Öne çıkan mesajlar

said:
aquila, 13 Eylül 2005 20:32 tarihinde demiş ki:
lan adam gibi jiletle tras olsaniza...

Permatik tek bıcak! Pıyasadaki cidden ey iyi bıcak bence bu.

yon yanı traş oluyo falan değilim şey ettim sadece ben *!kem küm*[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi dövmediğiniz kaldı valla,alakası yok şimdi sakal çıkmama olayıyla ilgisi.Olay şöyle yani o yanağın üst kısmına jilet vurulmaz ya orada tüyler çıktı ben dedimki hayvancık arkıma sadece oralara sık bu gider bütün suratıma sıkar[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Masteis, 13 Eylül 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
şimdi dövmediğiniz kaldı valla,alakası yok şimdi sakal çıkmama olayıyla ilgisi.Olay şöyle yani o yanağın üst kısmına jilet vurulmaz ya orada tüyler çıktı ben dedimki hayvancık arkıma sadece oralara sık bu gider bütün suratıma sıkar

ahah valla arkadasim olsan doverdim de...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Sosyal ağlarda paylaş

Bana b ir arkadaşımı hatırlattı bu. Oda traş olmak zor geldiği için yüzündeki tüyleri epilasyon makinesiyle almaya kalktı. 2 gün sokağa çıkamadı çocuk yüzü kıpkırmızı :D Denemeyin böyle şeyler. Sakkalar ayrı bir çeşitmidir nedir yamultuyor adamı acısı :D Hem sonra çıkışı daha beter :D[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand

Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın.
Sosyal ağlarda paylaş

sen omrunde heralde hic jilet kullanmadin yada kullanmaya basliyani bir kac ay oldu yada degisik bir vucudun var.

jilet vurdugun yer deli gibi uzar efsane falan degil gercektir.

said:
aquila, 13 Eylül 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
ayrica jilet vurunca sakal daha gur cikar tarzi seyler sehir efsanesidir...
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...