aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 lan adam gibi jiletle tras olsaniza...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 İngilizce başlık neden?[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 yau benimde koltuk altımda çıban çıktı napcas ?[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: elaidi, 13 Eylül 2005 20:33 tarihinde demiş ki: İngilizce başlık neden? KAPİTALİSTLER HEP[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Allahtan daha gaza gelip tüfeğin etrafına yapmamışsın (acaba yapılırmı?)[signature][hline]Frantic tic tic tic tac [Bu mesaj Arden tarafından 13 Eylül 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 yapın yapın saglık problemlerı yuzunden hıjyen ıcın lıbress kullananla dalga gecılır ama suratındakı tuylerı agdayla alan yadırganmaz tuhaf mekan patıcık yemın bıllah[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ben arkadasin kiz olduguna inanmak istiyorum. akli basinda bi erkek boyle bi afedersiniz salaklik yapmaz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 asıl kız veeti ve bu tür kremleri bildiği için yapmaz erkek yapar bunu[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: aquila, 13 Eylül 2005 20:32 tarihinde demiş ki: lan adam gibi jiletle tras olsaniza... Permatik tek bıcak! Pıyasadaki cidden ey iyi bıcak bence bu. yon yanı traş oluyo falan değilim şey ettim sadece ben *!kem küm*[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 sakalsız cücü huğaa. kaymak cücü.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 hadi onuda gectim gelip forumda ben suratima veet yapistirdim yazmak nasil bi olaydir? yarin obur gun gelip bacagima agda yaptim, makyajimi temizlerken gozumu cikardim derseniz bozusuruz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ya ne dıyeyım sıze hehe[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ben yaptım siz yapmayın . Böyle bir olay oldu kötü oldu . Tarzından mesajlar vermeye çalışmış arkadaş . Ama hep muhalefet .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ne kasıyonuz yaw ben anlamadım sakallar çıkmasın falan diye mi? vur jileti işte eninde sonunda çıkacak zaten sakallar. öyleylse eğer tabi niye korkuyonuz sakaldan bu kadar?[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 sakal demiyor sanırım, göz ile yanak arasında çıkan gereksiz tüyleri almış arkadaş ağda ile.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 olm onun yerine gidin ateşe verin daa ii[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ayrica jilet vurunca sakal daha gur cikar tarzi seyler sehir efsanesidir...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 şimdi dövmediğiniz kaldı valla,alakası yok şimdi sakal çıkmama olayıyla ilgisi.Olay şöyle yani o yanağın üst kısmına jilet vurulmaz ya orada tüyler çıktı ben dedimki hayvancık arkıma sadece oralara sık bu gider bütün suratıma sıkar[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Viktor, 13 Eylül 2005 22:16 tarihinde demiş ki: yapın yapın saglık problemlerı yuzunden hıjyen ıcın lıbress kullananla dalga gecılır ama suratındakı tuylerı agdayla alan yadırganmaz tuhaf mekan patıcık yemın bıllah +1 :tup:[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Masteis, 13 Eylül 2005 23:41 tarihinde demiş ki: şimdi dövmediğiniz kaldı valla,alakası yok şimdi sakal çıkmama olayıyla ilgisi.Olay şöyle yani o yanağın üst kısmına jilet vurulmaz ya orada tüyler çıktı ben dedimki hayvancık arkıma sadece oralara sık bu gider bütün suratıma sıkar ahah valla arkadasim olsan doverdim de...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bana b ir arkadaşımı hatırlattı bu. Oda traş olmak zor geldiği için yüzündeki tüyleri epilasyon makinesiyle almaya kalktı. 2 gün sokağa çıkamadı çocuk yüzü kıpkırmızı :D Denemeyin böyle şeyler. Sakkalar ayrı bir çeşitmidir nedir yamultuyor adamı acısı :D Hem sonra çıkışı daha beter :D[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 sen omrunde heralde hic jilet kullanmadin yada kullanmaya basliyani bir kac ay oldu yada degisik bir vucudun var. jilet vurdugun yer deli gibi uzar efsane falan degil gercektir. said: aquila, 13 Eylül 2005 23:37 tarihinde demiş ki: ayrica jilet vurunca sakal daha gur cikar tarzi seyler sehir efsanesidir... [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar