Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

crysania

Öne çıkan mesajlar

HUR kardeşim niye terbiyesizlik olsun. İyi demişsin;
İlk başta http://www.sharemation.com/hanwei/torrents adresini kullanıyordum ama iki gündür girişinde sorun çıkartıyor sana taktiği söyleyeyim. Misal Sailor Moon 31-35 torrent yazıp googleda aratırsan, 31 ve 35. bölümlerini topluca çekeceğin adresin linkini bulursun. Aynı şekilde Sailor Moon 1-5 torrentle başlayıp 6-10, 11-15 vs. olarak devam edersen hepsini indirirsin. Benim bağlantı ADSL 258 olduğundan msnle yollayamam. Ama varsa bir sorun, bir merakın; [spo1=adresim][email protected][/spo] SM seven başkaları bulduğum için mutlu oldum diyorum:)
Bu arada verdiğim adresler torrent adresleri...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de ilk başta mirc üzerinden indiriyodum ama siteyi bulunca bıraktım. İlk 25 bölümü mirc'ten indirmiştim, sonrasını sitedeki torrentlerden indirdim. Şimdiye kadar çıkardıkları 134 bölümden 132'si var. 4. bölümü indirememiştim, 134. bölüm de henüz çıktı sitede. Gerisi tamamen var.[signature][hline]Bekle beni Mary!
Beş sene sonra ordayım!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dregoth, 17 Ağustos 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Sailor Moon sakız edilmiş bir anime ötesi yok...

o olmasaydı uzun soluklu naruto bilmem ne falan bu kadara gelişemezdi. Fanı değilim oturup adam gibi izlemişliğimde yok ama anime dünyasında katettiği yolu düşünürsek kilometre taşlarında birisidir...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bazen çok basit gelebiliyor anlatımı. Ama bütün filmleri taş gibi duygusuz şekilde izlerken Nefherit'in(bu şekilde yazılmıyordu) son bölümünde içim cız etti(bugün daha). Anlatımı bence çok başarılı birşey almak isteyen buluyor bence.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dregoth, 18 Ağustos 2005 21:54 tarihinde demiş ki:
Her bölümün birbiriyle aynı olması kadar sade...

yani... ama dediğim gibi gerekli bir seriydi olmuş bitmiş..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

ya benım sveemdıgım olay 425423 bolum uzadıkca uzıyan anımelere feyz verdı
kenshın bıle 90 bolum olmasına ragmen ve kenshın ı cok sevmeme ragmen 80 den sonra ızlenmıo bayıyor

ideal anıme dedıgın max 70 bolum olucak veya gundam seed dekı gıbı konu bıtıcek yenısı cıkıcak yoksa ınsan bı noktadar sonra abandone oluo[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

mesela kgne 14 bölüm ama yapması gereken herşeyi yapıyor. Narutoya hiç girmiyorum bile yani şu ana kadar çıkan bölümlerden gereksiz olanları atsan toplamda 40 bölüm falan edecek anime... Uzun olmasına gelince eğer yönetmen ve konu iyi ise istediği kadar uzaya bilir kenshin olayına gelirsek 80 sonra sıkması doğaldır. ama o abidik gubidik bölümleri yapmayıp mangadan gitseydi biraz zor sıkardı.[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redeagle, 18 Ağustos 2005 17:27 tarihinde demiş ki:
HUR kardeşim niye terbiyesizlik olsun. İyi demişsin;
İlk başta http://www.sharemation.com/hanwei/torrents adresini kullanıyordum ama iki gündür girişinde sorun çıkartıyor sana taktiği söyleyeyim. Misal Sailor Moon 31-35 torrent yazıp googleda aratırsan, 31 ve 35. bölümlerini topluca çekeceğin adresin linkini bulursun. Aynı şekilde Sailor Moon 1-5 torrentle başlayıp 6-10, 11-15 vs. olarak devam edersen hepsini indirirsin. Benim bağlantı ADSL 258 olduğundan msnle yollayamam. Ama varsa bir sorun, bir merakın; SM seven başkaları bulduğum için mutlu oldum diyorum:)
Bu arada verdiğim adresler torrent adresleri...

said:
HUR_AFE, 18 Ağustos 2005 17:44 tarihinde demiş ki:
Ben de ilk başta mirc üzerinden indiriyodum ama siteyi bulunca bıraktım. İlk 25 bölümü mirc'ten indirmiştim, sonrasını sitedeki torrentlerden indirdim. Şimdiye kadar çıkardıkları 134 bölümden 132'si var. 4. bölümü indirememiştim, 134. bölüm de henüz çıktı sitede. Gerisi tamamen var.

ikinize de ilginiz için çok teşşekkür ederim bende bnm gibi Sailor Moon seven kişilerle tanıştığım varlıklarını bildiğim için çok mutluyum..;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm benim Sailor Moonda en çok sevdiğim şey bi O Maskeli Tuxedo geliodu bide Ay savaşcılarının yok etmeye çalıştığı kötü karakterlerin çizimi falan çok hoşuma gidiyordu ... Bide Merkür güzeldi baya ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Sosyal ağlarda paylaş

heh ama pekçok bölümde o konuşmadan sonra dalga geçmişlerdi ay savaşçısıyla, hatta repliği karıştırdığı bile olmuştu sanırım.. kendini bile parodiye almayı becerebilmişti seri..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

sailor moon u izlediğimde 9-10 yasındaydım yanlıs hatırlamıyosam Trt-1 de oynuodu.Harcadıgım zamana yazık etmişim sadece onun yerine oturup mal mal dusunsem daha yararlı olurmus. Bu arada Naruto ya laf yok bolum 90 dayım ve Sannin lerin kapısması var.Tsunadeye asık oldum söliceklerim bu kadar teşekkur ederim :P[signature][hline]Back up to Heaven all alone...
Nobody callin' on the phone

Sosyal ağlarda paylaş

Ya aslında zamanına yazık olmamış.Özellikle o yaşlarda böyle iyi ile kötüyü ayırt etmek için örnekler lazım.Önemli olan bunlardan ders alıp ilerde uzak durmak.Sonuçta o serinin amacı da oydu bence.İzleyenlere kötü animenin ne olduğunu gösterip iyi animelerin değerinin anlaşılmasını sağlamak.Yoksa her sezon karakterlerin bacak boyunu uzatmaktan başka birşey yapmayan bir serinin ne amacı olabilir.O serinin mantığı şöyle açıklanabilir "Hayde oturmaya mı geldik hop dönüşün bakayım.Ups gördün mü bacaklarımız 1cm daha uzamış!İnsan giyinikken fark edemiyor tabi.İyi ki dönüşmek için soyunduk da farkına vardık.Şimdi seri bir sezon daha uzar."[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için....
www.geocities.com/animetakas/anime.html
Takas dahil her türlü paylaşıma açık.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben sevenleri hor görmek için sölemedim ama bana hakkaten öle geliyodu o seri, ozaman da sevmezdim şimdi de sevmiyorum.Sevmeyen arkadaşların neden sevmeyebileceğine açıklama getirdim.Sevene de saygı duyarım.Ama sevmeyeni sevene göre daha iyi anlarım.Ancak her sevene de sorarım "Ya hakkaten bu serinin nesini seviyosunuz diye!".Hakkaten burdan da açıklamaları mutlulukla karşılarım.Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.Ama görüşlerimin de arkasındayım, ya yarım saat milleti soyup dönüştürmenin, sürekli bacak büyütüp bunları ön plana çıkarmanın anlamı ne.Hayır yaratıcıların iyi bişiler yapmaya niyeti olduysa bile bunlardan yapıcak zaman kalmamıştır heralde.Her bölümün yarısı böle geçiyor.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için....
www.geocities.com/animetakas/anime.html
Takas dahil her türlü paylaşıma açık.
Sosyal ağlarda paylaş

Eheheh tamamda bacaklara bakmakla anime izlenmez ki? Şimdik ben bunu 10 yaşındaykende daha küçükkende izliyordum.
Öncelikle ilk iki bölümde biraz garipsediğim ama sonra alışıp ihihih şeklinde güldüğüm bir mizah anlaşı var. Sonra bence seri savaşlarla değilde arkadaşlığın, sevginin, aşkın ve inanmanın gücünün anlatıldığı bir mesajlar öbeği.
Sıradan bir aksiyon animesi olarak izleseydim bende zevk almazdım. Ama biraz espirilerini sevecek tipte olup yansıttığı duyguları yakalamak var.
Hani en iyi anime mi? Değil ama bence iyi.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redeagle, 30 Ağustos 2005 02:40 tarihinde demiş ki:
Öncelikle ilk iki bölümde biraz garipsediğim ama sonra alışıp ihihih şeklinde güldüğüm bir mizah anlaşı var. Sonra bence seri savaşlarla değilde arkadaşlığın, sevginin, aşkın ve inanmanın gücünün anlatıldığı bir mesajlar öbeği.
Sıradan bir aksiyon animesi olarak izleseydim bende zevk almazdım. Ama biraz espirilerini sevecek tipte olup yansıttığı duyguları yakalamak var.
Hani en iyi anime mi? Değil ama bence iyi.

+1 kesinlikle bu anime kimilerine göre kötü olabilir veya basit olabilir ama o döneme göre düşünüldüğünde gayet ii bi animeydi bence.ayrıca izleyen yaş grubu düşünülürse;çocuklara verdiği mesaj hep düşmanını sevgiyle iyilikle yenmen gerektiğiydi bi cani yerine sevgi yumağı oluşturmaya çalışıodu ;) :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...