crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ay Savaşcısıyla ilgili tüm düşüncelerinizi buraya yazabilirmisiniz arkadaşlar ve kaynaklarınız varsa söleyebilirmisiniz yakında Bu konu üzerine İkizimle Güsel bi site eklicez yardımlarınızı beklioruzzz...;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Oldum olası bu animeyi sevemedim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Neden??[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 20 dakiaklık bir bölümün 10 dakkası kızların dönüşümü ile geçiyordu da ondan[signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ne olursa olsun bu tarz animelerin hepsinde bu dönüşümler söz konusu ayrıca sailor moon'da duygu-karmaşa-dostluk çok ön planda tabi aşk da;) sevgiyle-bağlılıkla-dostlukla aşılan sorunlar söz konusu...eğer duygusal diilsen bunu anlamanı beklemem ki bnce önemli olan o kalan 10 dakika içinde alabildiklerim gerisi önemsiz.....[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Belki izlediğim ilk anime oluşu nedeniyle, belki de gerçekten duygulu bi anime oluşu nedeniyle ya da belki sırf öyle hissettiim için, en sevdiim anime. Hiçbirine deişmem. Eskiden izlerken utanırdım, şimdi eskiden utandııma utanıyorum[signature][hline]Bekle beni Mary! Beş sene sonra ordayım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bende bı donem gızlı gızlı ızlerdım yanı sımdı bunu annamak ıcın SM nın bu ulkeye ılk gelısını dusunmek lazım ATV şok şok şok dedı işte hafatnın cesıtlı gunlerı yayınlanıcak kızlar mujde ay savaşçısı erkekelrede dragon ball fılan dıe anons yapıldı hep ben ılk bolumunu ızlemiştim ve zaten boyle severdım sihirli donüşümleri o yaşta (mısal gunes gozlugu sapka ıcı luzumsuz bıssuru alet edevat dolu olan bır canta alır beyaz mavı unıforma gıbı bı eşortmanım vardı onu gıyer ben zamanda gezen savaşcıyım hepınızı fılan dovucem derdım cok ufakken eheh) şimdi gazete puzzle ını vermişti yapmaya bıle utanmıştım o derece SM başlıycagı zaman salona atarı oynuom dıye gıder ızlerdım eheh bı defa arkadaşlar yakaladı cok pıs dalga gecmıslerdı aynı adamalr 5-6 yıl sonra fılan TRT dekını ızlıolardı sırf kızları dıkızlemek ıcın ehehe Sailormoon guzeldı yanı cok kırpıldı ama turkıyede ama ben bı donem Minako ya aşıktım yanı ama nasıl Mina Mina die gezıodum eheh hala en sevdıgım minakodur o kadar kızın ıcınden :)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Sailormoon'da beni sinir eden sey, butun kizlarin suratlarinin ayni, sadece sac sekil ve renklerinin farkli olmasi. bide o kadar cok recycle animasyon varki, artik zevk alamadim bi yerden sonra.[signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga [Bu mesaj Kleo tarafından 13 Ağustos 2005 09:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Love Hina'dan sonra en güldüğüm animelerden biri...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 sailor moon halen sevdiğim bir animedir, hem romantik komedi tadında geçer hem de çok fena sayılmayan bir fantastik hikayesi vardır. bence gayet güzel bir kombinasyon tutturmuştur. gayet de güzel mesajlar verir hedeflediği yaş aralığına. sadece çiçek böcük ya da power rangers vs gibi değildir sanılanın aksine olayı.. mesela usagi çok kasar "dünyayı kurtarmak için bile olsa bir kişiyi öldüremem" diye, öyle didinir ki hem bunu başarır hem de bu sayede yeni müttefik kazanır. son bölüm çok güzeldir mesela, herkes tükenmiş bitmiş ama usagi azmini ve umudunu korur ve imkansız denilen şeyi başarır. tamam hayatta her zaman böyle olmayabilir ama bu mesajı vermek çok doğrudur bence.. genel kalitesini de 200 bölüm sürdüğü halde korumuş ve hatta yükseltmiştir, cıvımamıştır yeni bölüm yapacağız diye..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Sam, 14 Ağustos 2005 04:30 tarihinde demiş ki: genel kalitesini de 200 bölüm sürdüğü halde korumuş ve hatta yükseltmiştir, cıvımamıştır yeni bölüm yapacağız diye.. tebrik ederim abicim kesinlikle katılıorum haklısın hiç bi bölüm cıvıtmadı süperdi:-p[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 şahane bir animedir her gelen mutlak 50 mesaja ulaşmadan böyle bir konu açar :P (bende açtım ordan biliyorum)[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 iyidir güzeldir de biraz daha ciddi bişey olsa şimdi çata çuta indirir izlerdim.[signature][hline]May the Force be... With me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 valla bnce yeri geldiğinde ciddi yeri geldiğinde komik hoşş yani!! ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Güzeldi yaz tatiliydi ilk başladığında işsizlikten izlemeye başlayıp 15 bölümden sonra vevmiştim. En çok yaratık tasarımlarına hayrandım Yeniden yayınlasalar yine izlerim.[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ben üç tur izledim zaten yine de izlerim ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Kleo, 13 Ağustos 2005 09:16 tarihinde demiş ki: Sailormoon'da beni sinir eden sey, butun kizlarin suratlarinin ayni, sadece sac sekil ve renklerinin farkli olmasi. bide o kadar cok recycle animasyon varki, artik zevk alamadim bi yerden sonra. asıl o dediğin gundam seed için geçerli link vardı bende bulursam atarım[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hangi karakterler icin gecerliymis? sakin Kira ve Cagalli deme bana cunku bunlar zaten biliyosun yani[signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Sailor Moon sakız edilmiş bir anime ötesi yok...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 İlk izlediğim animelerdendir. Sabahları Tusubasa için okula geç gidip Sailor Moon(Ay Savaşçısı) için erken dönerdim(bunu bugün birkaç kez söyledim). Şu postu atarken 31-35. bölümlerini indiriyorum. Bende küçükken Ami Mizuno'ya aşıktım. Hiç çıkmaz insanın karşısına öyle biri:( Hala en favori savaşçımdır. Bir arkadaş yazacaklarımı yazmış. "200'e yakın bölüm sürmesine rağmen genel kalitesini kaybetmemiş animelerden". ekleme: Eskiden bende utanırdım. Küçüktüm tabi o zaman. Annem derdi "bu kızlar için değil mi?" diye. Bir bölüm, iki bölüm sonra iyice sardı. Hem romantik tadı vardı(ki çok severim) hemde gayet komikti. Fantastik yaratıklara DragonBall'dan aşinaydım o zaman birde bunun üzerine böyle değişik lezzetleri eklediği ve hayatıma Ami'yi kattığı için:) her zaman seveceğim anime. Şimdi indiyorum sıkıldıkça izleyeceğim. [Bu mesaj Redeagle tarafından 18 Ağustos 2005 03:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Redeagle, 18 Ağustos 2005 03:04 tarihinde demiş ki: Şimdi indiyorum sıkıldıkça izleyeceğim. [Bu mesaj Redeagle tarafından 18 Ağustos 2005 03:13 tarihinde değiştirilmiştir] ya sevgili arkadaşım nerden indirdiğini bana da söyleyebilir misin? ya da sana msnimi versem ordan yollasan olabilir mi acaba bnm için çok önemli de...;) [spo1=Msn'im][email protected][/spo][signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Terbiyesizlik gibi olmasın ama http://www.anime-avatar.net adresinden torrent yardımıyla indirilebiliyo. Daha detaylı bilgi http://forum.paticik.com/view.php?id=31599&page=9'de benim yazımda var[signature][hline]Bekle beni Mary! Beş sene sonra ordayım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 sailor moon'un metalci olduğu hiç dikkatinizi çektimi farketmediyseniz ''seni cezalandırıcam''başlıklı konuşmasının yanında yaptığı kareografinin son hareketindeki ellerin şekline bakın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: HUR_AFE, 18 Ağustos 2005 13:22 tarihinde demiş ki: Terbiyesizlik gibi olmasın ama http://www.anime-avatar.net adresinden torrent yardımıyla indirilebiliyo. Daha detaylı bilgi http://forum.paticik.com/view.php?id=31599&page=9'de benim yazımda var saol ilgilendiğin için ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: eldebaren, 18 Ağustos 2005 17:02 tarihinde demiş ki: sailor moon'un metalci olduğu hiç dikkatinizi çektimi farketmediyseniz ''seni cezalandırıcam''başlıklı konuşmasının yanında yaptığı kareografinin son hareketindeki ellerin şekline bakın :) bak sözünü kanıtlayan resim geliooo :-p[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar