Arden Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Oha öğrenci piskopatsa okul ne yaspın abi? Kurtlar Vadisi gençliği var zaten ortada o zmn bütün okullar mafya :P (Syn'e duyrulur :D)[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: elvyn, 13 Eylül 2005 21:41 tarihinde demiş ki: Okulu okul yapan öğrenciler oluyor, eğitim falan yalan. Kesinlikle +1 Öğrenciler öğretmenlerden daha önemli bi okulda. Olay öğrencide bitio...[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Okul birinciliği için açık arttırma yapan okullarımız mevcut . Haliylen şaşırmış bulunmuyorum gayet normal . Eğitim yok .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ehe başlarda olsaydık, ozmn şok geçirebilirdim.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] SATILIK LAPTOP[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 başarıdan kasıtları nedir önce ona bakmak lazım, üniversiteye yerleşimden falan bahsediyorlarsa öğrencilerden çok öss sisteminde suçu aramamız gerekiyor. ama yok notlar, eğitim falansa kastettikleri işte o zaman sistemden önce birazcık da olsa kendimize bakmamız gerekiyor. çünkü lisede hepimiz serserilikten başka birşey düşünmüyoruz. dersleri ne kadar çok ekersek, okulda ne kadar çok muzurluk yaparsak, ne kadar çok öğretmenle kavga edersek lise hayatı o kadar iyi geçiyormuş gibimize geliyor. o çağlarda insanlar öyle hissediyor olabilir, ve eğitim sisteminde olan büyük çatlaklar göz ardı edilemez ama birazcık da olsa bizim de suçumuz olduğumuzu kabul edelim.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Sen ... kadar sınıfa 50 kişiyi doldur, sınıfta havasızlıktan geberelim, zaten derste 2 kişinin dikkati dağılsa bi kelime etse dersin 10 dakkası felç, sınıfta havalandırma yok, 2 tane pencere var onlarda açıkçası 50 kişiye yetmio zaten rüzgar alan biyerde değil yaprak kımıldamıyo, biz orda havasızlıktan ve kokudan geberelim... Sonra gelsinler bizden başarı beklesinler... Pışıık [spo1=...] (aslında naah demek te vardı ama:P)[/spo] Açıkçası ben sonuçlara çok şaşırdım... Yani ciddiyim bu eğitim listesinde son sıraları almamız beni baya şaşırttı... Acaba nasıl girdik o listeye? Way bea demekki ülkemizde eğitim varmış yehuu [signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... [Bu mesaj ShadowFury tarafından 13 Eylül 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Orjinal haber "Lise egitimde basarisisiz" demis, sen bunu "Lise egitiminde de basarisisiz" diye cevirmissin. Bi de bizdeki lise egitimi cok agir oldugu bilinen bi gercek, ABD'de AB'de toplama cikarma yapiyorlar lise'de, bizde ise integral logaritma organik kimya vs. gibi konular var. Subjektif bir mukayese yapilmis. Butun bu ulkelerde ayni konular islenseydi, veya ayni zorlukta olsaydi ancak o zaman objektif bir mukayese yapilabilirdi. (Yani ayni yuku kaldirmayan iki haltercinin mukayese edilmesi gibi, bak 50kg.yu rahat kaldirdi bunlar, bizimkiler bi 100kg. bile kaldiramadi demek gibi bir sey). Bi de dunyada kac ulke OECD uyesi? Butun dunya genelinde yapilsaydi bu arastirma sonuclar nasil olacakti? Benim aklimda olusan soru isaretleri bunlar. Evet sorguluyorum bu konuyu. Bana pek objektif gelmedi bu haber. [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 13 Eylül 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Okullarda integral gosteriliyo olması ogrencilerin integral gorucek 'kapasitede' oldugunu gostermez. Toplama cıkarma yapamayan lise ogrencileri war...Oss de kac kisi 0 cekiyo... Bence bu karsılastırma butun OECD ulkelerındekı belli sayıdakı ogrencılerin mathematık ve fızık gıbı konulardakı temel bilgilerini sınayarak olusturulmustur ve Alman Lisesinde okuyan biri olarak soyluyorum almanların 1. cıkması surpriz diil...[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mal gibi Almanlar var ya ne diyorsun. yukarda sorduklarima yanit olmamis. objektif degil bu arastirma. [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 14 Eylül 2005 02:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar