ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=93977&page=6 bu başlangıcı, devamını buradan yapalım gerçi kişiye göre değişir ama yine de genel bir fikriniz vardır mesela yeni rakı sert gelir bana, ağır masaların vazgeçilmezi olabilir tekirdağ rakısı da tatlıdır, daha hafif bir esansı vardır, ağızda cok kolay gider, biraz daha yumuşak sofralarda falan süper olur diğerleri hakkında fikirleriniz nedir, özellikle birkaç kişi efeyi öneriyor, o nasıldır?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Efe nin tadı yumuşak. Şimdi sert çilingir çıkardılar ama bilmem nasıl hiç içmedim. Tekirdağ güzeldir ama en kral rakı Klup rakısı ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yeni rakı işte ya kurcalamaya gerek yok kaç senedir ne içiyodunuz yeni moda oldu anasını satiim[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 efe bana beleş beleş mal baldan tatlıdır[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 İÇKİ HARAM MIDIR VARMI DİN USTASI[signature][hline]INANMIYORUM +15 KATANA OF FANQUŞİNK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Walla yeni rakıyı çok serverim ben tekirdağ da iyidir ama alışamadım hala nedense.. Löwe milch(aslan sütü) var bide..yurt dışına ihraç ediliyo.. o da hoşuma gitti :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 efe igrenç rakı degil o yani yeni rakı dan şaşmam[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Efe Rakinin Reklamini Zupper Yapmislar Sinemada Film Oncesi Izletiyolar Mest Oluyosun :) Yeni Raki Rulazzzz :) Yillardir Eskimeyen Tek Raki :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Cara, 12 Eylül 2005 23:24 tarihinde demiş ki: İÇKİ HARAM MIDIR VARMI DİN USTASI Ay sen yok musun şakacı çocuk seni! senden büyük usta mı var... şaklaban ustası[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: trapt, 12 Eylül 2005 23:26 tarihinde demiş ki: said: Cara, 12 Eylül 2005 23:24 tarihinde demiş ki: İÇKİ HARAM MIDIR VARMI DİN USTASI Ay sen yok musun şakacı çocuk seni! senden büyük usta mı var... şaklaban ustası lol[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 tekirdağ guzel efe yaş üzüm yeşil olan hani o da güzel yeni rakı iğrenç olmus altın mı ne varya o ıdare eder ama bende yeni rakıdan guzeldi sonra efemdim bide edirnede okudugumuzdan bulgarıstandan gelen mastika en iyisi hemde 10 ytl büyük =) hemde şisesi super işlemeli filan bide tekirdag dan tadı daha yumusak ama daha sert fiyat perfonmans olarak sıralamam geliyor =) mastika > tekirdag > efe yaş üzüm > altın ... (neydi bu be) > yeni rakı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 efeyi tek geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 efenin reklamini tek geçerim :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ayvalıkta bi yunan rakısı içtik o da çok tatlıydı ya süper bi rakı adalarda yapılıyor tamamen doğal yollardan[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 tekirdağ tabi ki. ama efe de güzelmiş.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 he bide ben bulgarıstanın koyunde yapılan bı rakı içtim arkadas boyle dandık bı sısede getırmıs euah garıp bıseydı kör olcam sandım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 şiii efe'yi tek geçerim felan ayıp oluyor ;) ismi efe olanlar var.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 onu bunu bilmemnde biizm arkadaşın babası kendis yapmıştı içirmişti sek bana piskopta bağlamıştım[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ablamın düğünde biri bulgar rakısı getirmişti o neydi öyle cok sevmiştim :P[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bence hiçbiri. alkol kullanmamak en iyisi.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 tekirdağ her zaman güzeldir.yeni rakı bazen çok güzel çıkıyor bazende tatsız tutsuz oluyor şansa yani.ama tekirdağ garanti boğazı yakmadan yumusakca gecer sofra olsada ıcsem sımdı :p[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 İyi guzel hoşda bu kadar insanın arasında bi Uzo içen ben mi varım? Abi uzo 12 numara en guzel çarpan adamı.[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Klup[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 tekirdağlıyım tabiki tekirdağ rakısı derim ama babam 20 gün öncesine kadar içkili lokanta işletiyodu efe rakı da promosyon rakı bardağı yollamış müşterilere t.dağ rakısının şişesini göstermeden rakı içiremiyoduk[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: orc_lord, 12 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: bence hiçbiri. alkol kullanmamak en iyisi. Rakı alkol değilki o RAKI:D:D:D[signature][hline]Goooooooooogle hayatınızı bir tıklar değiştirin. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle aramadıklarınızda burada. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle iyiki varsın. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle reklama para isterüm ''Bu google a bir uyarıdır'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar