Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel bir kahramanı da beyaz perdeye postalıyor.

screamer

Öne çıkan mesajlar

said:
Bone, 12 Eylül 2005 17:35 tarihinde demiş ki:
kaptan amerika'nın olayı yok ya.
hatta genel olarak avengers ekibinin karakterlerinin hiç bir olayı yok.
spider-man, x-men, wolverine felan bana daha çok zevk verir.

kültürsüz barbar!!!

spidey de bi ara avangers'daydı.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 12 Eylül 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
şu sıralar sürekli olarak marvel'in kahramanları sinemaya çıkıyor. acaba amerikan sineması tükendimi :-p

Çoooook oldu baksana adamlar herşeyin yenisini çekiyor utanmadan japon filimlerinin bile.

Zaten dikkatli bir şekilde 3 farklı konusu olan 3 amerikan filmi izleyin çekim konunun gidişi espiriler kamera açısı falan hep birbirinin benzerleri adamlar bitti artık çırpınıyolar sadece.[signature][hline]Goooooooooogle hayatınızı bir tıklar değiştirin.
''Bu bir google reklamıdır''
Goooooooooogle aramadıklarınızda burada.
Goooooooooogle iyiki varsın.
Goooooooooogle reklama para isterüm
''Bu google a bir uyarıdır''

Sosyal ağlarda paylaş

said:
f0cus, 12 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
Eh be artık hakkaten suyunu çıkardılar. Söylermisiniz bana spider-man dışında(o bile saçma sapandı adamın bileğinden ağ çıkıyo filan) adam gibi bi çizgi roman karakterinin filmi yapılabilidimi. Çizgi romanlar sinamaya taşınamazlar onların özelliği çizgi roman olmalarıdır. Ordaki tadı başka bir yerde varmezler..

Spawn gayet hoştu bence.. bir hayranı olarak beğenmiştim ben filmini de[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

Spawn nedense unutulmaya müsait oldu hep :)

Bu arada x-men başlı başına iyi bir film olabilir ama Bone'un da deiği gibi çizgiroman tarafını düşünürsek berbat. Ayrıca Okuyucuların öğrenebilmek için 10 20 yıl okuyup merak ettiği sırları (özellikle wolverine hakkında olanları) direk iki filmde çatır çatır zip'leyip göstermek çok kötüydü. Wolverine'in pençelerinin nerden çıktığına hiç değinmiyorum bile. Tek güzel yöne Ultimate-Xmen e benzemesiydi.

Kaptan Amerika eğer İkinci Dünya Savaşı ile ilgili olmazsa çok alternatif bir hikaye olur sanırım... Ama milliyetçilik doruk yapar tabii.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

bütün bu yapilan filmlee uyuzm devamı olcakmi sanki ? devamsiz bitmeyen filmi sevmiorm Punisher o kadar rezil degildi o russian nn oldugu sahne iyidi ehheh Captain amerika eh umarim güzel olur ama sanirim bu marvel in en i süperhero serisis böcükadam oldu vede x men tabi 3 de hugh jackman oynıcakmis bilmem :[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

Captain America vs Usame Bin Laden
:P
İkinci Dünya savaşı olmazsa yazık olur :D[signature][hline]elaidi, 08 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki:Adam banyodan ereksiyon halinde çıkıyor. Sonra ayağı kayıp düşüyor. Ve tam üstüne.. Durum hastane..

WOW satma fikrinden vazgeçtim. Kutuyu vermek istemiyorum ve cdkey kutuda yazdığından bir sorun çıkıyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

spawn gibi constantine de çok iyi bi çizgi roman uyarlamasıydı(hellblazer) ama diğer yapımlar banada hoş gelmiyor daha üzücü olansa filmlerden sonra çizgiromanların değişim geçirmesi x-men tayfası siyah deri elbiseler giyiyor john constantine k.reaves'a benzetilerek çiziliyor ki karakter sarışın kıvırcık saçlı köşeli çeneli vs. ben bunu anlamıyorum yani maddi kaygı keşke sadece hollywood'ta görülse çizgiroman dünyası buna karışmasa karıştırılmasa...[signature][hline]lanet olsun corci sana klimayı kapamanı söylemiştim dostuuum kahretsin senin problemin ne ha...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...