ad3m Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Connected... [EU / BL] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Aynen öyle 20 dakikadır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharp Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 yine gitti ya bi agız tadıyla aksamları oynayamaz olduk ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 sadece akşamları değilki genelde böyle. blizzard özensiz bu konuda us te hiç böle sorunlar yok valla eu üvey evlat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 oyundayım ben.korkuyorum internet giderse veya bilgisayar kilitlenirse ne yaparım düşüncesinden o_O[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Hala patlak sanırım :( giremiyoruz BL ye[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || KholdaR Human Warlock Burning Legion [Gm @ Brotherhood Of Steel] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Oyundayim. Ping 100 e falan düstü haha, normalde 20 online olan friend listimde 2 kisi var : )[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ariane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ah oyundaydim ve netten dustum. Tanrimm! Ceza mi bu bana yaa:((( Simdi girebilirsen gir...[signature][hline]Knight of Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ulan başlayacam bu işe be, evimin 500 metre ötesinde arabayı ezen bir otobüs yüzünden 1 saatten uzundur arabada bekliyordum eve geldim şimdi de bu. Allah belanı versin otobüs şöförü ve işbirlikçisi bliz...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ehe homoroş up gibi :-P Warsong ve Burning Legion'da main ve alt karakterlerim, ikisi de down. Lol...[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 unable connect dio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 blizze kafam girsin[signature][hline]Edit: sarhoş sayılırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 benımde kulagım[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 benimde.. neyse[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 connectedddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd[signature][hline]LVL 59 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence BL deki BRONZE BAR cınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 2 saat 40 dakika oldu hala bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ne connected i girmiyor hala[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 aha girdi[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 giriyomu BL'ye?giriyosa sıra varmı?[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 blizzarda özel tauren kafalarım war almak istermisiniz? kampyanya dahilinde druid ayı kafasınıda yanında werioruz!?!?!?!?!! :horace: yuhh ya yuhhhhhhhhhhhh!!![signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ehe... Ehe ehe. Ehe. Girdi.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 önce benim kitlenen makinemi, sonra da blizz'i.. kitlendi, giremedim, bir buçuk saatlik wsg sıram havaya uçtu, girdim, kitlendi ve giremiyorum.. sunucuları fransa'ya kuran mantığın taa..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharp Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ehehe...O ayı başlıklarından alıp fransa ya açılamak var aslında sonrada bi güzel kafa atıp blizzard serveri dagıtacan önlerine bırakacan olaya bak zuha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ben giremiyorum. gercekten bayık tadı vermeye başladı bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 blizzin eu serverlarinda olan sorunu anlayamiyorum ben...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar