Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kol kırma " Sanatı "

Masteis

Öne çıkan mesajlar

okula gitmiyordum daha kafamı uçmakla bozmuştum sürekli eşyaların üstüne çıkıp atlıyordum havada ümitsizce çırpınıyordum herkesi bezdirmiştim uçmak uçmak diye bi gece rüyamda uçuyordum her zamanki gibi çırpındım ama bu sefer düşmemiştim uçuyorduuum!
hemen uyandım otopark üstü evimizin balkonundan uçuşa geçtim sol kolumu kırdım annemler delirmişti anladım uçulmazmış =P[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Sosyal ağlarda paylaş

Acaba pikachuyum diye camdan atlayan çocuk twistedemo muydu...
Böhüüü pokemon katili:P

Şu ana kadar hiç kırık olmadı... bikere küçükken bileğim kesilmişti böyle küçüktüm ufacıktım koşturuodum ayağım takılmış yere düşmüşüm elim tam da cam kırığının üstüne gelmiş bileğime yakın biyer kesilmişti 4 mü 5 mi ne dikiş atılmıştı izi duruo hala:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

ben antalya'dayken galiba, boş bi koy gibi yerdeydik böyle. adamlar pok var gibi yüksek mi yüksek bi iskele yapmışlar. aşağısı da çakıl taşı komple. e tabi rahat durur muyum, hayır.

"sek sek" modunda gezmiştim 2 ay :) sağ ayak alçıda.
edik: bunu yaptığımda 7 yaşımda olduğumu yazmamışım. :)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?

[Bu mesaj Saeros tarafından 13 Eylül 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...