twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 okula gitmiyordum daha kafamı uçmakla bozmuştum sürekli eşyaların üstüne çıkıp atlıyordum havada ümitsizce çırpınıyordum herkesi bezdirmiştim uçmak uçmak diye bi gece rüyamda uçuyordum her zamanki gibi çırpındım ama bu sefer düşmemiştim uçuyorduuum! hemen uyandım otopark üstü evimizin balkonundan uçuşa geçtim sol kolumu kırdım annemler delirmişti anladım uçulmazmış =P[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 twiste ahahah koptum. varmış demekki küçükken böyleleri :) Pikaçu rulz diye uçanlarda vardı, sen en azından belli bir amaç için uçmuşsun.[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 şimdi nedense kızamıyorum kendime hatta yaptığım şey şirin geliyor deli miyim neyim =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 hehe tabi içimizde olabiliyor öyle pikaçumsu kişiler. ama pikaçudan daha şirin bu ;)[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 pikaçudan daa kutsal bir amaç için uçmuşsun. Hazerfanın torunu seni:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 pikaçu şirin değil ki, cehennem azabı. hohah.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 harbi sanat..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Acaba pikachuyum diye camdan atlayan çocuk twistedemo muydu... Böhüüü pokemon katili:P Şu ana kadar hiç kırık olmadı... bikere küçükken bileğim kesilmişti böyle küçüktüm ufacıktım koşturuodum ayağım takılmış yere düşmüşüm elim tam da cam kırığının üstüne gelmiş bileğime yakın biyer kesilmişti 4 mü 5 mi ne dikiş atılmıştı izi duruo hala:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 hiç bile ben o zamanlar gözlüklü bir kuştum ne pikaçusu o kadar sarışın ve tombul muyum allah allah[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 sınır tanımayan genclık puhaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ben antalya'dayken galiba, boş bi koy gibi yerdeydik böyle. adamlar pok var gibi yüksek mi yüksek bi iskele yapmışlar. aşağısı da çakıl taşı komple. e tabi rahat durur muyum, hayır. "sek sek" modunda gezmiştim 2 ay :) sağ ayak alçıda. edik: bunu yaptığımda 7 yaşımda olduğumu yazmamışım. :)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? [Bu mesaj Saeros tarafından 13 Eylül 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 abi o resim ney öyle aman alalhım adam da açmış kollarını sanki 100 metrelik havuza dalıyor asdfs[signature][hline]Nan Curunir A LittLe Less conversation A LittLe more action pLeasee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar