Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kankalarin birbirine asik olmasi

duende

Öne çıkan mesajlar

dersneden bi arkadasim var iste bide kankasi var ama gercekten cok yakinlardi hangisiyle takilsam s1k s1k dierinden basederdi vs.
bi sure iikisiylede gorusmedim sonra bigun birisini aradim nbr diye iste xxx napiyo dedim konusmuyoruz dedi cok sasirdim nedenini sordugumda
ikimizde birbirimize asik oldugumuzu acikladik 2 kez denedik ama olmuyo eskiden cok yakin oldugumuz için kari koca gibi olduk nerdeyse birbirimizin herseyini biliyoruz hiçbi sir gizlilik vs. yok dedi
herneyse cok ii bi arkadasliklari bitmis oldu ayrica birbirlerine asik olmalarina ragmen uzak durmaya calisiyolar cunku 2 kez denedik her denemede dahada kotu oluyoruz dedi
acaba bu durumdaki bi iinsan napabilir yada siz napardiniz??[signature][hline]kanitlayabilirim...
Sosyal ağlarda paylaş

uzun süre arkadaş kalındıktan sonra beraberlik konumuna dönüşen ilişkilerin daha güçlü olduguna dair bir şeyler okumuştum aslında ama burada yan etki yapmış sanırım

her şeyi bilmek kötü, daima keşfedecek bir şeylerin olması gerekir, heyecan kalmaz aksi takdirde[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm birbirlerini tanıyorlarsa demekki hatalı davranışlar sergiliyorlar ya da ellerinden geleni yapmıyorlar çünkü tanıdğın bir insanı nelerin üzeceğini bilirsin genelde ve bu tür şeylerden olduğunca kaçınırsın ya da düşüdükleri gibi okadar tanımıyorlar birbirlerini belki de. Ama ne gibi sebeplerden kavga ettikleri de önemli, sonuçta her denemde olmaz bu iş beceremeyiz diye başlarlarsa çok büyük yük olur bu onların üstünde. Ayrıca eğer dediğin gibi arada bir karşılıklı aşk ya da sevgi varsa ve bu insanlar birbirlerini sürekli görüyorsa bence fazla ayrı kalmazlar.

Ek olarak, eğer birbirilein bukadar tanıyıp da hala birbirilerini sevebiliyorlarsa ellerinde çok iyi bir ilişki için potansiyel vardır Çünkü sık sık karşılaşılan bir durumda, insanlar genelde birbirlerini tanımadıkları için sever, ilişkinin ileri süreçlerinde ise birbirlerini tanıdıkça birbirlerinden soğurlar.
[signature][hline]Beş Hececiler
Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi

[Bu mesaj Ardeth tarafından 11 Eylül 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hımmm..
Vahim bir durum diyebilirim. Sakın boşluktan ötürü birbirlerine yaklaşmış olmasınlar?

Her neyse sebebinden ziyade yapılacaklara 1-2 bişi eklemek istiyorum. Arkadaş kalınabilir tekrardan fakat eski sayfalar açılmamak kaydıyla.
Kalınamıyorsa şayet bir daha görüşlmemesi önerilir.[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez...
Sosyal ağlarda paylaş

yan etki degil bu olay tepmis :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...