Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okuldaki ilk gününüz ..?

RaVena

Öne çıkan mesajlar

Kimse hatta hiç bişey değişmemiş,sanki 2 günlük hafta sonu tatili gibi geldi koca yaz tatili...
Hala okulu sevmiyorum,sevemedim:(
Üstüne yeni coğrafyacımız ders işledi..
Matematikçimiz korkuttu,biolojici ii valla :)
Bi de yeniler gelmişHepsi inek ama ii sevdim :)[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki:
-Sen kaç kilosun?
*hede höde (söleyemem şimdi :p)
-Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!?
*?!?!

Sosyal ağlarda paylaş

Kabus gibi lise rüyalarıma giriyor ona yanarım ben. 3. seneye başlayacağım üniversitede güya.[signature][hline]Grimwolf, 06 Ağustos 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
Ulan paticiği patiçüke çevirdiniz...

kalabalıklar diktatörlerin sonuncusu ve en tehlikelisi olacaktir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 12 Eylül 2005 13:33 tarihinde demiş ki:
1 saat boyunca bahçede dolaştık arkadaşla. sonra 2 saat tören alanında okulumuzun süfer bi tarihi olduğu ve izmir'in en über okulu olduğuna dair konuşmalar yapıldı. herkesle öpüştük koklaştık filan. sonra "lan saat 4'e kadar duramayız biz burda" diyerekten ilk günden okuldan kaçtık. ayakkabım da sıkıyodu zaten alışamamıştım oh iyi oldu.

hangi okuldansın sen ya?! Lisede aynı şeyleri yaşamıştım.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

kotu okulumda her zmnki gibi kotu bir gundu .. 6.15 kalkıs ( ki bir onceki gece 6'ya kadar dota yapılmıstır ) minibuse binis ve okula gidisten sonra , 7:30'dan 9'a kadar okulun kucucuk ve sadece betondan olusan bahcesinde 1.5 saatlik bekleyisten sonra , konusma ozurlu mudur ve babamın da tasdikledigi gerizekalı mudur yardımcısının okul kıyafeti ve okulun acılısı ile ilgili yaptıgı konusma ...

Lise 2 oldum . Hazırlık okudum sayısal sectim. Az ve oz , hic yoktan cevredeki kültürel ve zeka acısından ozurlu insanlardan bir parca uzak bir ortam bulayım demistim kendi kendime .. Sınıfımız gecen seneki hazırlıklarla aynı kattaydı. iceri girdim , bir sayısal sınıfı olarak 38 kisi oldugumuzu gordum. Sınıf ahır gibiydi , bir onceki sınıfımdan 3-4 kisi vardı sadece ki zaten hic kimseye karsı bir yakınlık ya da samimiyet duymuyordum. Ama simdi oncekinden daha fazla kisiye alısmak zorundaydım. Kendimi kaynasmıs gibi hissetmedim , ki 2 yılı askın suredir okulumda buyuk bir dıslanma icinde oldugumun ister istemez farkındaydım.

Insanların beni dinlememesi , ciddiye almaması beni gercekten uzuyordu. Ama benim icin hic onemli degildi , cunku kendi acımdan bir dizi yanlıslıklar yuzunden bu okuldaydım ve okula geldigim ilk gunden itibaren , okulda farklı bir kisilikte dolasmam gerektigini de anlamıstım..

ilk derse psikopat bir hanfendi geldi. Kimya hocasıydı. Eski 38 yıllık kimya hocamız , efsane hocamız emekli olmustu artık ve bu beni uzuyordu. Gelen hocanın bir itici oldugunu farkettim , hemen derse basladı zaten iyice baydı milleti. 2. ders te onundu ve 2. ders sonunda dayanamadım kactım okuldan.

Okulum icinde elektro gitarın her turlu tınısı olan muzigi dinleyenlere i.ne gozuyle bakılan. Kurtlar vadisi ve ülkü ocakları gencliginin hicbirsey bilmedigi halde beyninin yıkandıgı ve kız tavlama ugruna icine fasizmin dolduruldugu gencecik beyinlerin oldugu , eskiden ortaokul oldugundan ufacık bir yer. Hazırlık zamanında ve lise 1 in baslarında bunlar beni gercekten etkileyen ve uzen seylerdi. Ozellikle lise 1'in ilk gunu gercekten aglama sınırına bile gelmis sayılırıdm. Ama anlıyorum ki ( belki buyudugum icindir belki de alıstıgım icin , ya da ikisi de ) bu sene hic bir sevinc , heyecan , nefret ve buna benzer duygular duymadım "canım" okuluma giderken. Sadece okulun duvarlarını , tel orgulerini ve demir kapısını gordugumde merak etme sadece 2 sene kaldı , yarısı gitti yarısı kaldı diye teselli ettim kendi kendimi ve bu yeterli oldu. Butun bunların arasında tek uzuldugum nokta , ilerde belki bir 10-20 yıl sonra herhangi bir muhabbette ya da yalnız kaldıgım bir anda farkedicem ki hic guzel bir lise anım yok , olmamıs.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Bizm sınıf sabahtan akşama kdr full güneş alıyor zaten uykuyu severim hani yanlız bıraksalar uyurm sınıf belki 40 derece ben 2 ders uyudm. Fizik hocamızı gördüm çok tatlı bir kadına benziyor snrm yırttım fizikten :D. Benim bir an önce mp3 player almam lazm yoksa bitmez. Şimdi sınıflar karışınca tek tek bütün arkadaşlarımın gerçek yüzünü görmeye başladım (satışlar, takmamazlıklar vs.). Matematik hocamız fransız oldugu için bugn ilk dersten bi bok anlamdım ama çok basit bir konu oldugu biliyorumda fransızcası ne bunların a.k :-O. Çıkışta arklarla gezdik fotokopilerimi ona verdim çantasına koysun die ama ben mal unuttum. Sınıfın çok leş rapçi popçu dolu hiç kafa insanda yok kızlar zaten leş tikky sonradan görme. Matematik dersinde koluma hayvan gibi RAMMSTEIN yazdım ama o ne dediler ben zaten orda ''bu sne tam sıçtım'' dedim. Hocalarımız fena değil aslında sınıf ne kadar boktan olsada. Arkadaşlar eski bi mp3 palyerınız varsa bokunuzu yiyim verin bana ben alınca veririm :). Ayrıca okul yarım gün (4 saat) ama zaman o kdr yavaş geçiyoki dersler bitmiyo bide tam gün oldugunu düşünemiyorum

KURTARIN BENI LÜTFEN ! :([signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...