Blinky Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 arkadaslar bıldıgınız gıbı burnıng legıon battı batıyor lag yuzunden. we ben hunterımı rahatca lag yuzunden oynuyamıyorum.. acaba bana hunter gıbı benı yormıcak kolay kullanımlı bı class onerırımısınız. (bırde lagsız bır serwer onerırısenız cok sewaba gırersınız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 oynaması en kolaylarından biri paladin.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Hunter oynaması gayet rahat.[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Ban San O Biz Siz Ortam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 paladin[signature][hline]Biter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Syn, 12 Eylül 2005 22:40 tarihinde demiş ki: Hunter oynaması gayet rahat. Yapma etme lütfen herşey MCde bitmior :)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 syn hunterın kulanması gayet rahat ama levelıngde cok sıkıntı cektım ben. zaten fazla grınddende anlmıyorum... dusun 3 dkda 1 yaratıgı anca kesıyorum bole bı grınd olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hunter en basitidir ?!?!?!?!?! onu zor bulduysan rogue dan uzak dur derim :) çok karışık olmasa da lag yüzünden bırakıyorsan hiç açma. edit:basit dediysek o kadar deil :P [Bu mesaj Cirit tarafından 12 Eylül 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yok tammamen bırakıcam dıe bırsey degıl. suan yenı patchı beklıyorum. herkes o gelınce lagın gecıcegıne ınanıyor.. edit:zorluk bakımı olarak klavye degıl. klavyeyı her turlu kullanırım yanı hunter gıbı gunlerımı grınde wermıyım 1 saat bıle azalsa kar kardır.bu zmnda zaman demek xp demek [Bu mesaj Blinky tarafından 12 Eylül 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 pve'de mage kesinlikle. oyunun tamami icin, paladin denilebilir.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 pve de ıyı olması zaten benım ıcın yeterlı. maksat patcha kadar zmn gecırmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Hunter açıp grind için fazla zaman kaybetmek? Hunter, PvE ve özelliklede grind için en uygun class değilmidir?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Blinky, 12 Eylül 2005 22:41 tarihinde demiş ki: syn hunterın kulanması gayet rahat ama levelıngde cok sıkıntı cektım ben. zaten fazla grınddende anlmıyorum... dusun 3 dkda 1 yaratıgı anca kesıyorum bole bı grınd olurmu? sen hunter oynama o zaman 3 dakkada 1 mob ne demek ya bi hunter wardi un goroda 3 dakkada 3-4 mob kesiyordu o nasil oluyor[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 priest desem birileri kufur eder mi acaba :) nedenine gelecek olursak sole bisi yaptın mı smite+MB+sw: p yanina gelince shield ac wand la oldur..spirit tap in varsa 2 sn de fullenir manan yoksa 3-4 mob oldurdukten sora su icmek zorunda kalırsın bu acıdan warrior da kolay charge vs vs health azalinca bandaj tekrar devam ediyosun.. not:bu solediklerim pvm icin..pvp de priest le 123213 takla atıyosun birini oldurmek icin warrior da 231231 tusa basıyosun falan vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 abı benımde anlamadıgım o ıtemden kaybedıyorum dıe dusunuyorum ama... ne bılem gıdıp lvlımdekı bı yaratıga 100 -120 kosmek kotu koyuyo hele butun ozellıklerın bow ustune ıse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Rogue da pve için uygun bir class sürekli solo takılabilirsin.Ayrıca dps si yüksek olduğu için çatır çutur kesersin (Humanoid olması önerilir) talentleride pve ye göre ayarlarsan saniyeler içinde kesersin npc'yi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Way, 12 Eylül 2005 23:05 tarihinde demiş ki: priest desem birileri kufur eder mi acaba :) #@!#%& !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bence priest gayet kolay ben yatagimin yanina koymustum laptopu yatarak oynuyodum :) bikere herkes gruba priest ariyo ve tek yaptigin flash heal-heal-kalkan.ben 7-8-5 tuslariyla oynuyodum gayet havadan xp geliyo millet warriorda rogueda parmak kasi yapio :D[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Tauren Shaman oynaması en kolay. hatta easymode on şeklinde olan bir karakter. sıkışıncabas war stomp u çak heal'i. :)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 war stamp shaman özelliği değil. tauren yeteneği. eğer konu lag ve kolay kasmak ise sakın mage açma da.. hunter karakteri olan biri sormasaydı bu soruyu, "git hunter aç" derdim[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bence oynaması enkolay karakter mage.iyi bir addonla(bol barlı)tek elle bile oynayabılırsın,klavyeye gerek bıle yok eger güzel bir mouseun varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mum chamber.... Bişi demiyorum sana ya yazdığım mesajı okumadın öle hemen laf sokayım edasıyla daldın ya da başka bişi... ben ne demişim mesajda. Tauren shaman........[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Hunter norlmada 1 dk 2 mob birden alabilir 3 dk anca bi mob öldürüyorsanız o sizden kaynallanıyor demektir. Priest ilk lvl'larda grind içi çok kötü bide bu shield güvenmeyim ömür boyu dayanmıyor.Lvl 40 dan sonra klasik olara herkese shadowform a geçince çok rahat solo takılır 3-4 mob rahat rahat alır heal olayı zaten belli v.e vur dmg al healı o hesap :)[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Shaman gayet rahat damage ve heal spell leri olduundan lagta olsa atıyor (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Hunter oynaması rahat ama PvEde rahat. Hele instanceda geride durup sadece 2 tuşla xp alıyorsub tabi team bulursan. PvP oynaması zor bir class hop sıpla trap koy FD yap sağ göster soldab vur aman adam yakalamasın kaç kaç, hah stun oldu dön ateş et veya hımm trap dolmuş fd combo deneyip adamı düşürmeye çalış amanın o da ne herif dibine girdi haydeee en baştan uzaklaşmaya çalış adamdan vs vs vs.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 e hangi class pvpde kolay ki? paladin belki :P[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar