Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oynamasi en kolay karakter..

Blinky

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar bıldıgınız gıbı burnıng legıon battı batıyor lag yuzunden. we ben hunterımı rahatca lag yuzunden oynuyamıyorum.. acaba bana hunter gıbı benı yormıcak kolay kullanımlı bı class onerırımısınız. (bırde lagsız bır serwer onerırısenız cok sewaba gırersınız)
Sosyal ağlarda paylaş

yok tammamen bırakıcam dıe bırsey degıl. suan yenı patchı beklıyorum. herkes o gelınce lagın gecıcegıne ınanıyor..
edit:zorluk bakımı olarak klavye degıl. klavyeyı her turlu kullanırım yanı hunter gıbı gunlerımı grınde wermıyım 1 saat bıle azalsa kar kardır.bu zmnda zaman demek xp demek

[Bu mesaj Blinky tarafından 12 Eylül 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blinky, 12 Eylül 2005 22:41 tarihinde demiş ki:
syn hunterın kulanması gayet rahat ama levelıngde cok sıkıntı cektım ben. zaten fazla grınddende anlmıyorum... dusun 3 dkda 1 yaratıgı anca kesıyorum bole bı grınd olurmu?

sen hunter oynama o zaman 3 dakkada 1 mob ne demek ya bi hunter wardi un goroda 3 dakkada 3-4 mob kesiyordu o nasil oluyor[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

priest desem birileri kufur eder mi acaba :) nedenine gelecek olursak sole bisi yaptın mı smite+MB+sw: p yanina gelince shield ac wand la oldur..spirit tap in varsa 2 sn de fullenir manan yoksa 3-4 mob oldurdukten sora su icmek zorunda kalırsın bu acıdan warrior da kolay charge vs vs health azalinca bandaj tekrar devam ediyosun..

not:bu solediklerim pvm icin..pvp de priest le 123213 takla atıyosun birini oldurmek icin warrior da 231231 tusa basıyosun falan vs..
Sosyal ağlarda paylaş

Mum chamber.... Bişi demiyorum sana ya yazdığım mesajı okumadın öle hemen laf sokayım edasıyla daldın ya da başka bişi... ben ne demişim mesajda. Tauren shaman........[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter norlmada 1 dk 2 mob birden alabilir 3 dk anca bi mob öldürüyorsanız o sizden kaynallanıyor demektir.

Priest ilk lvl'larda grind içi çok kötü bide bu shield güvenmeyim ömür boyu dayanmıyor.Lvl 40 dan sonra klasik olara herkese shadowform a geçince çok rahat solo takılır 3-4 mob rahat rahat alır heal olayı zaten belli v.e vur dmg al healı o hesap :)[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter oynaması rahat ama PvEde rahat. Hele instanceda geride durup sadece 2 tuşla xp alıyorsub tabi team bulursan.
PvP oynaması zor bir class hop sıpla trap koy FD yap sağ göster soldab vur aman adam yakalamasın kaç kaç, hah stun oldu dön ateş et veya hımm trap dolmuş fd combo deneyip adamı düşürmeye çalış amanın o da ne herif dibine girdi haydeee en baştan uzaklaşmaya çalış adamdan vs vs vs.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...