Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Beğendiniz Kahramanlar?

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

said:
Volfied, 27 June 2003 12:28 tarihinde demiş ki:
Bu arada lutfen CHronicles a bakip karakr vermeyin hangi karaktere ne kadar onem verilmis, sadece CHronicles dan olusmuyo o seri

Cronicles okuduysam ona göre karar veririm hem? Sonuc olarak bunlar yorum, kimse margaret weis, tanis, sturm veya raistlin olmadigi surece di$aridan "eksik" yorumlar yapar, seninkisi de eksik verilmi$ bir karar. Ben bunun kanaat oldugunu zaten soyluyorum, gercegi nedir bilemem..

Ama "cronicles okudun, sen benden daha az anlami$sin konsept'i dunyayi" $eklinde konu$malar gercekten kulaga pek sacma geliyor.

Ben cronicles'a kadar yorumlarim, buna kimse kari$amaz zaten..[hline]things have never been so swell, i have never felt so well.
pain, you know you're right.
Sosyal ağlarda paylaş

senin dediğin çok ayrı bir şey hiç frp kitabı okumadan masa üstü atmak ben öyle adamlarla oynadım hatta ilk oynadığım adamların 7kişilik bir gruptu benim dışımda hiç biri frp kitabı okumamıştı gayette zevkli oldu adamlar elf ne obele hebe falan demedi zaten lotry izliyor adamlar oradan kapıyor elf cüce yani ama kitap okusalar daha güzel olmazmıydı olurdu oyunun kalitesi ve seviyesi biraz daha yükesek olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

lotr başlamak bir şartmış gibi gibi alğılanıyor ama bence deyil ben hobbitle başlayıp lotr devam ettim ama ben bunları okurken daha dl birinci kitbı yani çevriliyordu şimdi oku deseler yüzüne bakmam lotr hobbit süperdi ama lotr bayıyor hele bazı yerlerde çok durğunlaşıyor hele 3 kitabın sonu 3 kitabı 5 günde son bölümüne kadar okudum o son bölüm inanılmaz bayıcıydı tam1 ayda bitirdim son bölümü okumk için kendimi zorladım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ha soyle bir sey de var, ben Lotr u 3 gunde, bir haftada okudum diye boburlenenlerin o kitaptan bir sey anladiklarina inanmiyorum.
Ben 6 ayda okudum 3 kitabi, ama gunde 30 sayfa falan okurdum maximum, irdelerdim, hatta son ktiabi yazin havuzun basinda bitirmistm, boole son 10 sayfaya girince havuza inmistim
bitiiii diyip atlamistim :)[hline]28:06:42:12
That, is when the world will end
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Karakurt, 27 June 2003 13:48 tarihinde demiş ki:
said:
Sam, 27 June 2003 12:55 tarihinde demiş ki:
valla konuyu değiştirmek gibi olmasın ama ragonlance'i pek beğenemedim..

sturm öldü daha ikinci kitapta, sonra alakasız yerde flint öldü. o öldü bu öldü adam kalmadı. ally mcbeal gibi herkesi kovdular sonunda en tipsizler adam diye kaldı.. :-p

şu forgotten realms nasıl acaba, böyle şakır şakır kesiliyorsa en güzel karakterler de alakasız tipler kalıyorsa tsr ürünlerine uzak olayım ben aman..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001

Ne yani sturm iki metrelik mızrağı böğrüne yediğinde ölmese miydi? Flint öksürmekten ciğerlerini kusarken hala dimdik ayakta mı dursaydı? Herşey toz pembe "biz tam yedi cüceyiz" formatında mı ilerleseydi? Gerçek hayatla paraleldir bunlar her zaman istediğin şeyler çıkmaz karşına. 10 kitap boyunca tam takım, teçhizat, her kitapta dünyayı kurtarsalardı daha mı hoş olurdu? İşte o zaman forgotten realms'dan ve Malkoçoğlu'ndan hiçbir farkı kalmazdı. Neyse zaten kimse beğenmek zorunda değil, kimseye sevdirmeye de uğraşmıyorum sonuçta bu apayrı bir dünya ama yapılan yorumlar hiç de mantıklı değil.[hline]Est solarus oth mithas!

yazdıklarımı anlamamışsın besbelli..

hikaye anlatımında belirli bir yol izlenir. beğenilen, sevilen karakterler irdelenir ve rolleri genişletilirse okuyucunun ilgisi doğal olarak artacaktır. ben özellikle paladinlere ve cücelere yakınlık hissederim, fakat ne oldu sturm çok erken (ikinci kitapta daha) ve flint çok anlamsız (macera ortasında yaşlılıktan öldü gibi birşey, komik ve hayalkırıcı) bir şekilde hikayeden çıkarıldı. eğer son kitapta gerçekten bir işe yarayarak (strum'ü öldüren kadının yatak hikayelerini anlattılar ya) ölselerdi o zaman derdim ki "işte destanımsı, akılda yer bırakan, güzel işlenmiş bir hikaye". ama ne oldu, son kitabı artık zorla okuttum kendime sırf bitirmiş olmak için ve ne hikaye olarak tatmin etti ne bir hatıra bıraktı bende.

ben o kitapları masaüstü oyununa ilgimden değil güzel bir fantezi romanı okumak maksadıyla okudum ve beklediğimi bulamadım, dahası çok şaştım bu kadar övülmesine. dünyasının genişliği, tarihinin derinliği ancak hikaye ilgi çekici olursa merak edilir okuyucu tarafından..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 27 June 2003 13:29 tarihinde demiş ki:
Sam serinin devamini okusan herkesin olmesinin aslinda pek oole olmadigini anlayuacaksin :)[hline]28:6:42:12
That, is when the world will end

devamı nedir? 72 kısım tekmili birden tarzı zilyon tane kitap çıkarmışlar yok raistlin'in kolej günleri :) yok bilmemkimin saklıkent ziyareti diye de o kadar banalsa hikaye parama değil harcadığım vakte acırım doğrusu..

yani hikaye bir yana dünyası da hiç ilgimi çekmedi, ejderanlar falan ırkları da daha soğuk buldum nedense. karakterlerden zaten tas, sturm ve flint hoşuma gitmişti, tas da öldü ölecek ölemedi acımış yazarlar.. :) kimisi raistlin beğenir ben nefret ederim, caramon'la ilişkileri ilginç ama karakterler kendine çekemiyor ki beni. tanis'ten nefret ederim, o herif yüzünden half-elf deyince dönek, kaypak, kararsız, namussuz kelimeleri geliyor aklıma.. :-p ana karakter bu kadar mı oturmamış olur yahu..

ne sundular bize en sonda, kitiara'ymış laurana'ymış. kitiara evil meraklılarına iyi hoş da laurana öyle havada asılı kaldı. nedir ne yapar diye bekliyorum tık yok. tanis'le yarışıp onu geçti bu konuda. lord soth var ilginç gibi ama onun da kendi kitabını okumak gerek, yalan rüzgarı mı bu kardeşim karakterleri oturtacak kadarını anlatın 1500 sayfada.. ariakis mi ne o hoşuma gitmişti evil olarak onu da geberttiler..

konuyu hepten dağıttım ama bunlar da içimde kalmış, bahsi geçmişken söylemeden edemedim. bana tavsiye edecekseniz iyisi, kötüsü tümüyle içiçe girmemiş, karakterleri oturmuş bir kitap tavsiye edin lütfen..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

hep kötü kalpli ve çok güçlü adamları (özellikle darth vader tarzı) kişileri kahraman olarak görüyorsunuz.
içinize kötülük işlemiş sizin!

Kahramanım Eek!. Evet o da bir fantazi kahramanı sayılabilir.
Gerçek bir kahraman. İnsanlara yardım edebilmek için canını düşünmeden olaya elini atar hep..[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me!
Wolverine, To Sabretooth
Sosyal ağlarda paylaş

zaknafein ve raist en karizmalar
flint ve tas da en ii ikili olabilir.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Sosyal ağlarda paylaş

Sturm çok severim çünkü erken ölen tek kahraman. Drizzt, raist vs. gibi değil. Drizzt'e daha hayranım çünkü salvador kılıç oyunlarını çok iyi yansıtıyo kitaba. Kitabı genellikle drizzt dövüşcek diye bekliyerek okuyorum :) Direk insanın gözünde canlanıyo :)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

Ha birde raist ole muhteşem büyücülüğünü felan göstermiyo pek. Bi kasabayı yakmıştı en güzel büyüsüydü işte. Bence raist bi ok yese direk yağışır yere. Zaten max bi büyü yapabiliyo sonra yorgunluktan yapışıyo. Hiç duell yaptığını görmedik belki pvp bilmiyo :P[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...