Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Grizzly, 12 Eylül 2005 18:16 tarihinde demiş ki: full rested pls :horace: Heyo 70 olabilecem demek :-P[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 sen gene girmişssin yaw benimki ölee connected ta kalıo :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 evet restart attim ve ben de connected da kaldim. Ama connecteda kadar hizli geldi diye kendimi kandirabilirim : )[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 isicem bu serverlarin ustune en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Aahahahahah üfermiş ya said: 14.15 h: Opening fan package 14.16 h: 15 mins coffee break 14.31 h: Cake has arrived! 14.40 h: Cake done, toilet break 14.45 h: Mom calls, need to pick up the phone 15.10 h: Finally mom is done speaking, back to work! 15.20 h: You can't find your screwdriver 15.30 h: Bob stole it, he's playing hide and seek 15.45 h: You find Bob and take back your screwdriver 15.55 h: Fan removed and new one installed 16.00 h: System back operational 16.15 h: You realise you forgot to re-establish realmlist connection with the realm and do so now. [Bu mesaj Giovanni tarafından 12 Eylül 2005 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bendede connected ta kaldı bi an heyecanlandım, sonrası hayal kırıklığı tabi herzamanki gibi, fu blizzard hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 shadowmoon listede bile gözükmüyor ya. dün akşam da internet gitmişti. senkronize çalışıyolar lan.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ben bu bli,z gelmisini gecmisini .... ne bu yaffff la ne guzel oynuyodum bilgiye bir res atm kendimne gelsin dedik bidaha giremiyomm ne bu yaaaa lann bli,zzzzzzzz senın .. bu blizin sahiyle we ailesiyle ozel toplanti yapasi gelio tek solucegim ................................................. ..................... ............................. ........................................... biraz agir oldu ama bliz e gider[signature][hline]dwarf warior deyip gecme tani dusun kestigi binlerce dusmani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bende connected kısmında takılıyorum ne zaman geleceği hakkında bir bilgisi olan varmı yoksa genemi aptal aptal bekliyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 wow-europe.com da mi patladi?[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: supremeallah, 12 Eylül 2005 19:04 tarihinde demiş ki: wow-europe.com da mi patladi? valla forumlar çalışıyordu ama... Edit : Evet oda boom... [Bu mesaj ad3m tarafından 12 Eylül 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 malasefff aklimdan sole sovmek geldi siteye bile girimedimm[signature][hline]Allice ezık anlandim Shamy e basladim Eski dostan dusman olurmu diyen Allylere Geberinnn ulennnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 forumlar çalışıyor sövmek isteyen varsa :P Forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Yine patch umudu veriyorlar bıktım artık[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 televizyon izliyim bari bi ilk yapıp :horace: nasıl bi duygu olduğunu bile unuttum :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok [Bu mesaj Grizzly tarafından 12 Eylül 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 We are expecting to bring up the servers again at 19.00 (GMT+2, Paris time). en azından eta verdiler :)[signature][hline]Muho, Boomer, Gamon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Saat 8 de açılıcak mı yani kesin olarak ¿[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bunu gamemaster yazmış forumlara bu saatte açarlar ama yığılmadan dolayı login server down yiyebiliriz sanki :)[signature][hline]Muho, Boomer, Gamon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Orada yazan server lar açılacaktır belkide girilebilecek mi ki gene connected mı kalıcaz yoksa ? Ben anlamadım ki zaten problem neden kaynaklanıyor orada yazan serverlar yok deniyor ama olan serverlarada giriş yapılamıyor ki giremiyeceksek gene açık olmasının bi anlamı yok.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bende az önce okudum gm in mesajınıda o saatte açılsa bile mass login olayından dolayı ya dc yada felaket bi lag bizi bekliyor olacak ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Serverlar acık su an. Bende oyundaydim yanlişlikla restart attim pc me :p. Sorun login serverlarinda, sogutma sorunlari yüzünden hardware a hasar vermesin diye kapatmişlar (mış). 8 de bu sorunu halledip login serverlarinda oyun serverlari gibi aktif hale getircekler (miş)[signature][hline]Muho, Boomer, Gamon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 US de patch çıkmadıysa burada beklemeyin. Patzh yok sadece bunların havalandırmasıyla ilgilenen herif işi ağırdsan alıyor heralde :)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: DeMiRMaSKe, 12 Eylül 2005 19:45 tarihinde demiş ki: US de patch çıkmadıysa burada beklemeyin. Patzh yok sadece bunların havalandırmasıyla ilgilenen herif işi ağırdsan alıyor heralde :) hehehe güzel demişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 All the realms are available again, and the cooling problem has been solved. We apologise for any inconvenience. PS: Girdim 230 ms mutluyum :D [Bu mesaj ad3m tarafından 12 Eylül 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Girebilen var mı serverlar laglı mı gene ?[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar