Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

realmler bomladımı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Lamerize, 12 Eylül 2005 16:54 tarihinde demiş ki:
E içlerinde dunemaul yok ama ben giremiorum oraya (:

evet dunemaulda patlak, connectedda kalıyor.[signature][hline]Who'j ¥ou want me kill ?
Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.
Mesaj tarihi:
absocum tam olarak ne diyo bi soler misin
ben de avrupa gorunumlu american clienti war
gostertmiyo onnari[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Kaybeticek cok seyimiz var da ondan.
Mesaj tarihi:
Data centerlardan birinde aşırı ısınma var o yuzden serverlar geçici sure kapalı bir zara gelmesin diye. Açılma zamanı belli değil. Kusura kalmayın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Mesaj tarihi:
lan lan lannnnn!!!
yapicaksin mmx120 den serverı ne ısınır ne başka bişi olur :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır:
sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim?
Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok

Mesaj tarihi:
said:
BonePART, 12 Eylül 2005 17:10 tarihinde demiş ki:
"JEAN!!! Pull your pantz up!! Zere iz zmoke coming from ze data zerverz!"
"OMD (Oh mon Dieu) MONIQUE!! KILL ZE POWER!! KILL ZE POWER NOW!!!"

Another day at the office for Blizzard IT's.

Muhteşem :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir]
Mesaj tarihi:
Bliz hakkaten allah belanı versin ne diyim ya. Daha önce soğutma sistemleri bozulmamış olsa hiç akıllarına gelmedi ama bu ilk değil ki. İnsan bir yedek sistem kullanır, milyonlarca euro kazanırken bunun yapmamak ayıptır, eşşekliktir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
hep air problem zaten anlamadım gitti? kimi kandırıo bunlar :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır:

Mesaj tarihi:
evet zaten klima diyor bliz de ama klimanın ilk bozulması değil ki bu.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
işin pek bi iyi tarafı olmasada iyi tarafından bakmaya çalışın;

sorun ttnet ten deil
:tebrikz:

:horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır:

Mesaj tarihi:
o sorun cçzülmediki hali hazırda devam etmekte şimdilik bu canımız sıkıyor ama bu düzelince TT devam bizi üzmeye :([signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Mesaj tarihi:
Ya şikayet maili falan atamıyor muyuz? Aylık ücret ödüyoruz sonuçta ve parasını ödediğimiz haktan mahrum kalıyoruz bunun bir şekilde tazminatı olması gerekli değil mi ?[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Mesaj tarihi:
ben niye kendimi wow oynarken freeserverlarda oynuyormuş gibi hissediyorum.makina ısındı diye serverın kapatılması,her hafta carsamba gununun yarısından cogunun bakımla gecmesı çok ilginc hiç yabancılık çekmiyorum.[signature][hline]shinsetsu desu..

hordebab

[Bu mesaj Apache tarafından 12 Eylül 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ilk denediğimde login ekranında girmezsin diyordu baktım kalkmış login oldum one? skullcrusher yok. bari insan oraya bazı realmler hala sorunlu yazar.[signature][hline]ICQ:75403906 (kahrolsun msn messenger)
Mesaj tarihi:
full rested pls :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır:

Mesaj tarihi:
güya emerald dream açık görünüyor ama giremiyorum bir türlü, authenticating'de takılıp kalıyor. ED'ye girebilen kimse var mı?[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Mesaj tarihi:
Girseniz de bisey farketmiyor.
Cinnet geicirp ciktim, adama 100 metre ilersinden (ve 4 levle düsük mob aggrolamasina imkan yok) charge yapicam tusa basiyorum 10 sn sonra target is too close diyo bakiyom adam bana vurmaya baslamis.
Cinnet[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
  • Yeni Oluştur...