Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 oh mon dieu fransızca omg işte[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 40 Duelist-mxo Helcaraxe lvl 14 troll Hunter-wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Lamerize, 12 Eylül 2005 16:54 tarihinde demiş ki: E içlerinde dunemaul yok ama ben giremiorum oraya (: evet dunemaulda patlak, connectedda kalıyor.[signature][hline]Who'j ¥ou want me kill ? Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Log in ekranında uyarı var zaten "bağlanaman kardeş"diyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 absocum tam olarak ne diyo bi soler misin ben de avrupa gorunumlu american clienti war gostertmiyo onnari[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Kaybeticek cok seyimiz var da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Data centerlardan birinde aşırı ısınma var o yuzden serverlar geçici sure kapalı bir zara gelmesin diye. Açılma zamanı belli değil. Kusura kalmayın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 lan lan lannnnn!!! yapicaksin mmx120 den serverı ne ısınır ne başka bişi olur :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: BonePART, 12 Eylül 2005 17:10 tarihinde demiş ki: "JEAN!!! Pull your pantz up!! Zere iz zmoke coming from ze data zerverz!" "OMD (Oh mon Dieu) MONIQUE!! KILL ZE POWER!! KILL ZE POWER NOW!!!" Another day at the office for Blizzard IT's. Muhteşem :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bliz hakkaten allah belanı versin ne diyim ya. Daha önce soğutma sistemleri bozulmamış olsa hiç akıllarına gelmedi ama bu ilk değil ki. İnsan bir yedek sistem kullanır, milyonlarca euro kazanırken bunun yapmamak ayıptır, eşşekliktir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Klima sistemi göçmüştür kesin ondan kaynaklıdır bütün ısınma.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hep air problem zaten anlamadım gitti? kimi kandırıo bunlar :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 evet zaten klima diyor bliz de ama klimanın ilk bozulması değil ki bu.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 işin pek bi iyi tarafı olmasada iyi tarafından bakmaya çalışın; sorun ttnet ten deil :tebrikz: :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 o sorun cçzülmediki hali hazırda devam etmekte şimdilik bu canımız sıkıyor ama bu düzelince TT devam bizi üzmeye :([signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 merhaba, saat 18.10 ve sorun halen devam ediyor dimi, tum process leri gecip connected diyip kaliyor. ve cok uzuluyorum su an . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ee bunun tahmini düzelme saati nedir? bugun oynayamıcaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ya şikayet maili falan atamıyor muyuz? Aylık ücret ödüyoruz sonuçta ve parasını ödediğimiz haktan mahrum kalıyoruz bunun bir şekilde tazminatı olması gerekli değil mi ?[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Zaten bu kayıpları sana gün olarak geri veriyorlar kafanı takma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ben niye kendimi wow oynarken freeserverlarda oynuyormuş gibi hissediyorum.makina ısındı diye serverın kapatılması,her hafta carsamba gununun yarısından cogunun bakımla gecmesı çok ilginc hiç yabancılık çekmiyorum.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab [Bu mesaj Apache tarafından 12 Eylül 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ilk denediğimde login ekranında girmezsin diyordu baktım kalkmış login oldum one? skullcrusher yok. bari insan oraya bazı realmler hala sorunlu yazar.[signature][hline]ICQ:75403906 (kahrolsun msn messenger) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 full rested pls :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 İşin garibi, gün geçtikçe daha çok insan wow oynuyor...[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 walla ya eu acc sahipleri bi full rested haketmedimi :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 gamze ozcelik pls, lol , realm down diye, bi cok wow siteside hemen upgradedir bilmem nedir ivir zivir islerine girmis, makale okiyip addon cekemiyorum, igrenc bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 güya emerald dream açık görünüyor ama giremiyorum bir türlü, authenticating'de takılıp kalıyor. ED'ye girebilen kimse var mı?[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Girseniz de bisey farketmiyor. Cinnet geicirp ciktim, adama 100 metre ilersinden (ve 4 levle düsük mob aggrolamasina imkan yok) charge yapicam tusa basiyorum 10 sn sonra target is too close diyo bakiyom adam bana vurmaya baslamis. Cinnet[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar