ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 O kadar guzel oyun hoş oyun dahiyane oyun vs... vs.... Ama bir tane türkçe sitesi yok öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bizde vardı ama serverınız yetersiz galiba:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 pati bünyesindeki siteler kapalı olmasa vardı.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bizde olduğunu bilmez miyim de Bizdeki de yalan oldu Ama o kadar övülsün konuşulsun sonuçta koskoca ülkede tek bir site o da kapalı çoook ilginç. Bu mudur yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 maalesef ki, budur. Elimden gelen birşey yok ghald site konusunda, adminlerle alakalı bir olay bu. :( Sorun varsa zaten bu forumda yanıtlanmıştır, eğer yanıtlanmamışsa da sorabilirsin tabii ki. Benim elimdeki site yazıları yedekleri her nedense kayıp olduğundan dolayı, MrBomb'dakileri sana yollayabiliriz istersen. Onda da olması lazımdı yazıların. Bunun dışında, forum senindir. :)[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Derdin varsa patrona çık :D uehe Site güzeldi hatta oyunun ilk sslerini burada görmüştüm.Başlayacağım başlayacağım derken ahh işte kart bulana kadar aradan aylar geçti :) Aslında toplu bir site açsak allakhazam'dan vs. bilgileri çevirsek Türkçe'ye kendi bilgilerimizi ve yorumlarımızı da katarak güzel olur.Şahsen düşünmüyor değilim Questlerle ilgili bir yazı yazmayı çünkü neredeyse Allakhazam'da yapılan ve ciddi ödül veren tüm questleri yaptık ve yapıyoruz Şu an Star Destroyel Hologramı yapıyoruz inşallah 4 görev sonra alacağız :) 2 gece ığraştık okul açılmasa artık almıştık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ghaldszar, iyi bi konuya değinmişsin, aklıma hemen wow için açılmış 3 türk sitesi geliyo. peki swg için neden böyle değil? açıkçası ben de pek anlamıyorum, yani zamanında türk oyuncu sayısı şu ankinden daha fazlaydı, şu an da gayet fazla aslında, ama amatör bi swg sitesi kurma işine girişeni hiç görmedim. aklıma sadece bi fikir geliyo bunun nedeni olarak. swg çok dinamik şekilde gelişen bi oyun. bi patchle bi dolu şey değişiyo oyunda. örneğin bizim eski sitemizdeki makalelerin hepsi şu an outdated, çünkü combat upgrade herşeyi değiştirdi :) hoş, gerçi CU normal bi patch gibi değildi, oyunun bütün altyapısını değiştiriyodu aslında. ama yani her patchle gelen yenilik için de siteyi update etmek, patch in getirdiklerini türkçeye çevirip siteye koymak... kolay iş değil swg gibi çabuk değişen, 2 haftada 1 patchi çıkan bi oyun için makaleler yazmak, rehberler hazırlamak. şu an paticik bünyesinde mutluyuz (her ne kadar sitemiz olmasa da :/ ). ama ilerde ne olur bilemeyiz, bakarsınız paticikten ayrı olarak swg için amatör bi fan sitesi kurarız, neden olmasın? :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: (öss nedeniyle 10 ay ara) Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Türk oyuncu kitlesi az sayıda olduğundan dolayı swg ile ilgili site yok. Az sayıdaki kişilerin büyük çoğunluğu Knight Online ve WoW oynadığından (UO yu saymıyorum) diğer MMORPG'lere pek fazla pay düşmüyor. Ancak SWG oynayan sayısı da küçümsenecek kadar değil.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Yabancı ülkelerde oyun içi şirketlerinin sitelerini yapanlar var. Ben giriyorum onlara falan zevkli oluyor.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ee biz girssek burdaki swgciler bi turkce kaynak işine...basit ama oyunu ozetleyen anlatan ss'lerdi oydu buydu falan..[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Abi düşünce şu : Ne para vereceğim WoW'un korsanı var alır korsan serverda oynarım. Böyle olunca Türkiye'deki korsan oyuncu sayısı fazla oluyor.Amatör'unden tut profesyoneline siteler çoğalıyor. Ben aslında böyle bir site açmayı düşünüyordum.Multiplayer oyunlar için rehber sitesi ve bir bölümünde Devasa oyunlar için.Ama SWG'ye yeni başladım sayılır ve hala önemli olan şeyleri bilmiyorum. Aslında hazır site projemiz varken arkadaşlarımla böyle bir site açılması güzel olur.Questler,itemler vs. çok şey öğrendim ama rehber yazacak kadar bilmiyorum oyunu :) Bence toplanıp açalım bir tane :) Olmazsa bak içime kurt düşürdünüz amatörde olsa açalım bir tane :) Bakarsın tutulur SWG'ye adam kazandırırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 evet tek zor sey güncellenmesi falan ama yapılcak bisi olursa seve seve görev alırım, su an merak saldım ztn web olayına[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar