BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kimdir nedir bilen varmı[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: BADDAL, 11 Eylül 2005 15:12 tarihinde demiş ki: kimdir nedir bilen varmı , pardon 2 topic açmışımn yanlışlık la çok sry[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 tam bilmiyorum ama biyerde okumuşumtum bazı yunan, mısır vs.. mitolojilerinde olduğu gibi anakin'in de doğumu bakire doğumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ayrıca burası oyun bölümü Topicler silinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ahh evet sims 2 doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 pardon beyler ununttum da ayrıca anakin midiclorianlarca yaratılmış tı aklıma imdi geldi[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 anakinin babası yok .. denildiği gibi bakire doğumu .. o yüzden qui-gon onun efsane olduğuna inanıyor zaten..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ne yani anakinin anası meryem gibimi ?! OMFG[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ayen öle.. episode I izlerseniz görürsünüz zaten :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 naboo daki meryem kim :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bizim kazımın kayınçosunun kuzeni melahat[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ehehe koptum :D ben ce anakin ya kaşar bi kadının oğlu ya midiclorianlarca yaratılomış yada güç yaratmış bu arada işallah lucas dizi çekimini bırakırda eskilerinin remixlerni çekmeye başlar.[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 şüt len sus kedi görmesin kaşar fln noluo sakin ol :D öhm ne diyoduk heh bizim melahat diyorum sana anlamıyomusun yaf melahat çok iyi bi kızdır kazımda oturuyoduk bi gün geldi karısıyla fln şööle konusmasından fln biras inceledim dedim bu iyi kız namuslu fln ama kocası hiç rahat bırakmıyo abi yaptılar 7 çocuk sora karamböle bi hamile kaldı 8. ye adam dedi ki yok olmaz bakamam bunu biz naboo daki teyze kızı aysele verelim dediler öle yani sora millete kendini ben anasıyım anakinin diye tanıttı halbuki yalandır inanmayın[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Babakin öbbbbbööööreeeyyy[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 lolz :D:D hayır anlamadıgım bı sey war nıye bu kadar kastın :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] [Bu mesaj Fransuxa tarafından 11 Eylül 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Genişletilmiş Evren kitaplarında yazıldığına göre Palpatine tarafından güçle yaratılıp şu midiclorian mi ne onlar tarafından Shmi'ye monte edilmiş (euheau) Anakin'i Palpatine yarattı.(official bilgi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 tmm öyle olsun hadi baklaım buyrun burdan yakın yodanın babası kim ?!? soda demeyin yıklırım :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 allah bilir shimi de andoroid :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 www.starwars.gen.tr Datapad'inde her türlü bilgi ; Forumlarında ise her türlü konu ile ilgili tartışma; Star Wars ile tahmin ettiğinizden fazlasını öğrenmek istiyorsanız biraz bakının :) Ayrıca Palpatine Anakin'e bunu Vader' olduktan sonra bizzat söylüyor seni ben monte ettim diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: DarKRideR, 11 Eylül 2005 19:00 tarihinde demiş ki: Anakin'i Palpatine yarattı.(official bilgi) nerde diyor bunu? o kadar film izledim o kadar oyun oynadım hiçbir yerde anakin'i palpatine'in yarattığı konusunda bir bilgi geçmedi. kaldı ki, dediğim gibi, bu kadar planlamacı birisi olsaydı bu palpatine, darth vader'ın kendisine isyan etmesini de engellerdi.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bone sen playstainda starwars episode one the pantom u oynadınmı[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 oynayan varmı[signature][hline]Server:BeramusClan:TeRaPiGrade:2Name:baddal31Job:Paper mage [spo1=ehehe][/spo][Bu mesaj BADDAL tarafından 11 Eylül 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj BADDAL tarafından 11 Eylül 2005 20:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: BADDAL, 11 Eylül 2005 20:22 tarihinde demiş ki: bone sen playstainda starwars episode one the pantom u oynadınmı playstainda değil de, pc'de starwars episode one the phantom menace ve episode one the pod racer'ı oynamıştım.[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben playstaında o oyunu bıtırebılecek adam tanımıyorum ve benım geldığım yere gelebılecekte merak ettım sen geldınmı dıye :D ben de pc de pot yarışını oynuyodum cok zevklı ilk yarış ta fılan tatoınde tunellere fılan gıorıyon ama sonra zorlaşıyobaya bı[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage [Bu mesaj BADDAL tarafından 11 Eylül 2005 20:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bone baba zaten bu konu filmde geçmiyor.Kitaplarında geçiyor.Piyasaya çıkan her kitap Lucas tarafından onaylanması gerekir (Star Wars adı taşıyan). Bu kitaplar Official'dır. Galiba Kötülük Labirent'indeydi tam hatırlamıyorum ama bir kitabında Palpatine ve Vader'in (anakin'in) arasındaki bir konuşmaydı bu. starwars.gen.tr forumlarında Anakin'in babası diye arama yapın tonlarca konu çıkıyor hepsini okuyun çoğunda bundan bahsediliyor. Star Wars sadece filmlerden ibaret değil yani.40'a yakın kitap var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar