Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uber Game Support

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Bugün 40 yil aradan sonra page attim, sebebi de su. Improved charge talentim da var ve charge ettigimde 15+6 rage geliyor. Yani ilk charge aninda 21 rage im oluyor ama vurmamdan milisaniye önce bu 18 e düsüyor ve ordan artamaya basliyor. Kisaca, 3 ragein noldugu belli degil. PAge attim anlattim olayi,

said:
Cevap: "Selam, rage birkac saniyede bir sürekli düser."

Ben o_O tabi. Hayir acaba ben mi gerizekaliyim olayi anlatamadim, yoksa adam mi gerizekali onu cikarmaya calisiyorum. Attigim page e baktim tekrar, güzelce de aciklamisim. Dedim "Bak kardes, durum o degil. Ben birkac saniye degil bir andan bahsediyorum, charge yaptigim anda 21 den 18 e düsüyor rageim. Üstelik, combatta rage mi düser ya?

Cevap : Sanirim (bu ayri bi süper tabi, adam in game support ama "saniyor") rageiniz 0 ken bile sürekli düsüyor.

Ben : Ha yani ben charge yapinca tam ragein düstügü ana denk geliyorum ondan 3 düsüyor hemen rage?

Cevap : Sanirim.

Ben : Okay, hayatta basarilar.

Warrior hakkinda öyle cok bilgim de olmadigindan üstelemedim. Ama thanatos'a sordum bugün yok öyle bisi combatta rage düsmez zaten falan dedi. Benden baska böyle bir durumla karsilasan oldu mu?[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Hayda , İlginc , hic dikkat etmemisim valla dur bakem bende dusuyor mu dusmiyor mu ?[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

Essek sansi tahminen. O bug bende 2 defa oldu bi tanesinde ctrl alt del yaptim, digerinde horde geldi kesti.
Ama diger log out yapabildigin bug sürekli oluyordu bi ara, logout login yapiyorum ilk chargeda tekrar bug oluyo falan, kafayi yiyordum[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thanatos, 12 Eylül 2005 20:10 tarihinde demiş ki:
Hello,

The charge ability is currently working as intended.

ahahah rofl :lol: gözlerimden yaş geldi resmen[signature][hline]Beş Hececiler
-I didn't expect a spanish inquisition.
-Nobody expects the spanish inquisition!

[Bu mesaj Bone tarafından 12 Eylül 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

blood rage + intercept ile başka birine chargeleyerek kurtulabiliyorsunuz o bugdan.

ya da "/console reloadui" deneyebilirsiniz , ölüyken reslenemeyince işe yarıyor da , bu charge bugunda ne yapar bilmiyorum eheh.[signature][hline]valandil ownz j0o!
FAQ you.
WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Sosyal ağlarda paylaş

banada oluyo bazen hatta sadece, 3 değil 6 rage boşa gidiyo gelmiyo imp charge'dan gelicek rage.

Ayrıca rage azalırken 3 er 3er azalmıyo =)

En belalısıda charge bug'ı bi takılıyosun ne charge edebiliyosun ne attack verebiliyosun öle mal mal kalıyosun, gecmiyoda bazen sinir oluyorum.

Tabı bide eski efsaneve instance'lardaki charge bug'ı vardı, bi charge edersin instance'da gezmedin yer pullamadığın mob kalmaz.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...