Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bugün 40 yil aradan sonra page attim, sebebi de su. Improved charge talentim da var ve charge ettigimde 15+6 rage geliyor. Yani ilk charge aninda 21 rage im oluyor ama vurmamdan milisaniye önce bu 18 e düsüyor ve ordan artamaya basliyor. Kisaca, 3 ragein noldugu belli degil. PAge attim anlattim olayi, said: Cevap: "Selam, rage birkac saniyede bir sürekli düser." Ben o_O tabi. Hayir acaba ben mi gerizekaliyim olayi anlatamadim, yoksa adam mi gerizekali onu cikarmaya calisiyorum. Attigim page e baktim tekrar, güzelce de aciklamisim. Dedim "Bak kardes, durum o degil. Ben birkac saniye degil bir andan bahsediyorum, charge yaptigim anda 21 den 18 e düsüyor rageim. Üstelik, combatta rage mi düser ya? Cevap : Sanirim (bu ayri bi süper tabi, adam in game support ama "saniyor") rageiniz 0 ken bile sürekli düsüyor. Ben : Ha yani ben charge yapinca tam ragein düstügü ana denk geliyorum ondan 3 düsüyor hemen rage? Cevap : Sanirim. Ben : Okay, hayatta basarilar. Warrior hakkinda öyle cok bilgim de olmadigindan üstelemedim. Ama thanatos'a sordum bugün yok öyle bisi combatta rage düsmez zaten falan dedi. Benden baska böyle bir durumla karsilasan oldu mu?[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Hayda , İlginc , hic dikkat etmemisim valla dur bakem bende dusuyor mu dusmiyor mu ?[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bu charge ile ilgili benimde bir sorum var, charge yaptığımda adam ilerlemiyor ve rangede olmama rağmen target is too far away diyor, ondan sonrada ne log olabiliyorum ne hs olabiliyorum sadece reset atarak kurtulabiliyorum. Bu sorunu bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bug. Bir hordeun gelip seni kesmesi icin dua ediceksin veya : )[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Hello, The charge ability is currently working as intended.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bug da kardeşim Winterspringde yetileri keserken on dakkada 3 defa yaşadım bu bugı bölge ilede alakası olabilirmi yoksa eşşek şansımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Essek sansi tahminen. O bug bende 2 defa oldu bi tanesinde ctrl alt del yaptim, digerinde horde geldi kesti. Ama diger log out yapabildigin bug sürekli oluyordu bi ara, logout login yapiyorum ilk chargeda tekrar bug oluyo falan, kafayi yiyordum[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Özellikle lvl a 3k xp kalmışken olması, iyice delirtti. Teşekkürler bu bilgi için. Artık charge yaparken de bi düşünecez,napalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: thanatos, 12 Eylül 2005 20:10 tarihinde demiş ki: Hello, The charge ability is currently working as intended. ahahah rofl :lol: gözlerimden yaş geldi resmen[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! [Bu mesaj Bone tarafından 12 Eylül 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 blood rage + intercept ile başka birine chargeleyerek kurtulabiliyorsunuz o bugdan. ya da "/console reloadui" deneyebilirsiniz , ölüyken reslenemeyince işe yarıyor da , bu charge bugunda ne yapar bilmiyorum eheh.[signature][hline]valandil ownz j0o! FAQ you. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Teşekkürler,ztn yakında öyle bi hal alırkı wow,oyuncular gm lere öğretir buglari çözmeyi :P[signature][hline]Whoever wishes for peace, let him prepare for War. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: thanatos, 12 Eylül 2005 20:10 tarihinde demiş ki: Hello, The charge ability is currently working as intended. hahah abi bu çok iyiydi ya[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 banada oluyo bazen hatta sadece, 3 değil 6 rage boşa gidiyo gelmiyo imp charge'dan gelicek rage. Ayrıca rage azalırken 3 er 3er azalmıyo =) En belalısıda charge bug'ı bi takılıyosun ne charge edebiliyosun ne attack verebiliyosun öle mal mal kalıyosun, gecmiyoda bazen sinir oluyorum. Tabı bide eski efsaneve instance'lardaki charge bug'ı vardı, bi charge edersin instance'da gezmedin yer pullamadığın mob kalmaz.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 avde honor drain yapan bi elemanı reportladıktan sonra gelen whisper mesajı? -Is there another thing that i can help you with Lianna? -Yep -What is it? -Fix the lag!!! -See you -omg O_o[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 İn game master lar player başvursunlada alınıo eleman aradıklarında bliz sanırsam ondan dolayı kazma çıkması muhtemel bazılarının[signature][hline]Durgun sular , derin akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: thanatos, 12 Eylül 2005 20:10 tarihinde demiş ki: Hello, The charge ability is currently working as intended. down felan oldum yerlerdeyim yaneeee.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar