Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Er Ryan'ı kurtarmak tarzında film önerileriniz nedir habide last samurai tarzında.. eyvallah.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 'ince kırmızı hat' gib bişler hatırlıyom ama emin de deilim[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 er ryan gibi: enemy at the gates last samurai gibi (japon teması, katana vs): zatoichi[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 We were soldiers ( Bir zamanlar askerdik )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Kapidaki düşman Kral Artur Troy Karanlıklar ülkesi[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 zatoichi yi izliyimyaa ismini beğendim :D bir zamanlar askerdik hmm onu da bi izliyim... bu sıralar amma film izliom yaaa :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
f0cus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Nicholas Cage'in oynadığı thin red line (yada red thin line) var er ryan tarzında. Face off'un yönetmeninden(adı john woo du galiba). Tavsiye ederim.[signature][hline] If you don't belive in yourself noone else will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 o filmin adı windtalkers, thin red line başka birinin, nicolas cage oynamıyo.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 saving pr. ryan tarzı: enemy at the gate wind talkers we were soldiers platoon full metal jacket the brige on the kwai band of brothers(bu diziydi ama olsun :D) gallipoli(mel gibson bu filmle coşmuştu) kurtuluş,cumhuriyet(bunlarsız olmaz diye düşünüyorum) last samurai tarzı: troy kingdom of heaven braveheart(fix zate :D) gladiator spartacus jean d'arc(eski versiyonu tavsiye ederim) prince valiant king artur, excalibur vs.(bi ton film yapıldı bununla ilgili ne camelotmuş yav) attila the hun scorpion king(attraksyonu bol ama içi boş) cengiz han belgeseli ceasar belgeseli işte bilimum büyük komutan belgeselleri ps:hiçbiri katanalı diil gerçi ama kusura bakma artık :P[signature][hline]lanet olsun corci sana klimayı kapamanı söylemiştim dostuuum kahretsin senin problemin ne ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 er ryan gibisinden-- [li]black hawk down[/li] [li]guerreros[/li] [li]basic(aslında bu biraz farklı)[/li] [li]full metal jacket[/li] [Bu mesaj ranCid tarafından 12 Eylül 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Tek öneri Troy[signature][hline]Trasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
f0cus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Pardon ya sir haklı ben karıştırmışım windtalkers olcaktı filmin adı. Ama hala tavsiye ediyorum.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
f0cus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Pardon ya sir haklı filmin adı windtalkers olcaktı yanlış hatırlamışım. Ama filmi hala tavsiye ediyorum. :D[signature][hline] If you don't belive in yourself noone else will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 cross of ıron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 savaş filmi değil ancak jim carey nin filmi , "Eternal Sunshine Of Spotless Mind" tavsiye ederim[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Space Jam :) :D :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar