Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bahtsız Bedevi...

kermit

Öne çıkan mesajlar

3 4 gün içinde başıma gelenler resmen bahtsız bedevinin çölde kutup ayısı ile fantazisi gibi bişi oldu.
Ayın 12 si yani bu gün üni. ye kayıt için son gündü bende Cumna günü gidip paramı bankaya yatırıp yola çıkıp kayıdımı yaptırmayı planlıyodum. her neyse bankaya gittim saat 1 di 1 saat sürer en fazla diye düşündüm sadece banka dekontu kalmıştı ordanda araba ile arkadaşlarla kayıda gidicektik yolda zaten en fazla 2.5 saat sürerdi. yani yarım saat kala orda olcaktık en fazla.
bankaya gittim sıra için numara aldım bekledim başlamaya. 1 saat felan sürdü sıra bana geldi kadına söyledim durumu kadın bana kimlik numarası olmuyo öğrenci numarası lazım dedi. has dedim içimden eve gittim hemen internetten baktım öğr. no ma tekrar gittim sıraya girdim bu sefer şansıma fazla beklemedim 30 dk felan . sıra bana geldi tekrar öğr. no mu verdim bu da olmaz dedi 2005 ile başlayan bi numara olması lazım dedi. nası felan oldum ben bundan başka hiç bi numara vermediler çünki bana. sinirlendim biraz kadın bana postacı size öğrenci numaranızın bulunduğu bi zarf felan getirmesi lazım dedi. öyle bişi de yok postacı felan getirmedi . arkadaşımı aradım hemen aynı üniyi kazanmıştık ama farklı bölüm bişi farketmezdi sonuçta. sordum ona oda aynı şekilde kimlik numarasını verip yatırmıştı. ben tekrar bankaya girdim. sıra felan beklemeden kadının yanına gittim " bakın hanfendi dün arkadaşım aynı şekilde kimlik numarasını vererek parasını yatırdı Süleyman Demirel Üniversitesi" dedim. kadın bana "Süleyman Demirel Üniversitesinde oluyo kimlik numarası ile para yatırma, Akdeniz Üniversitesinde olmuyo" dedi. AMAN ALLAHIM Ben bi kötü oldum bi fena oldum. Kadın resmen kafasında senaryo yazmış bu çocuk Akdeniz Üni. yi kazanmıştır diye. Sinirli bi şekilde " Ben bu kadar saat boşuna mı bekledim yani, şimdi sıraya girmeye kalksam bi 100 kişi daha bekliycem. Hayret bişi ya" dedim. Bankadaki herkes beni izliyo o sırada. acaip sinirlendim ya boğacam kadını elime verseler aramızdaki o cam olmasa uzanıcam tutucam bi taraflarından vurucam kafasına :).
Kadın " ben sizi beyfendiden sonra alayım o zmn " dedi biraz da olsa rahatladım ama saat 2.30 olmuştu bile. yatırdım parayı çıktık Antalyadan Ispartaya doğru yola. Şimdi Ispartanın merkezinde olsa benim kampüs rahat olucak tırsarak gidiyoruz yetişemiycez diye. 240 Km yol yani. yolda giderken bi kaç işçicek bişi alalım deik ama şoföre içirmedik tabi 4 kişiyiz araçta alkol olayları felan şoförü bozardı biraz. yola çıktık ısparta yakınlarına geldik korktuğumuz başımıza geldi zaten Polis yavaşlayın diye işaret ediyo. durduk her neyse adam şoföre alkol testini yapıyo felan hiç bişi yok normal bizi gördü biraz şüphelendi mi naptı anllamadım "bekleyin biraz burda çocuklar " dedi. ben memur bey üni. ye kayıta gidicez lütfen biraz yardımcı olun felan desemde tınlamadı. adam taktı kafaya bizi. neyse arkada oturan arkadaş telefona sarıldı direk babası antalyada baş komiser sonuçta ayda yılda bi işe yarasın hesabı aradı onu söyledi bi kaç bişi sonra polis ile tekrar konuştu arkadaş arabadan inip yola çıktık tekrar. şansımız yok dedim ya yolda yapım çalışması var ve tek şerit ilerliyoruz önümüzde bi kamyon tarzı ağır giden bi araç oldumu 60 70 geçemiyoruz at arabasından farkımız kalmıyo. neyse kampüse geldik biz ve saate baktığımızda 18:30 du . 17:00 da ise kayıtlar bitiyodu. içeri girdik bahçeden arabayla güvenlik vardı ona hafta sonu kayıt yapılcakmı felan "pazartesi yapılcak" dedi ve ben yıkıldım orda. 240 km boşa geldik yani . Bu gün tabi biraz sağlama alalım popomuzu dedik sabahın 5 inde yola çıktık erkenden orda olalım diye yine aynı dörtlü arabada ilerledik. saat 8:30 gibi ordaydık. bi sürü insan var tırstım sıra felan olcak diye ama hiç bi sorun olmadı sıra felanda beklemedim güzel gidiyodu herşey kayıtı yaptırdım. görevli birisi vardı dersler ne zaman başlıycak diye sorrdum keşke sormasauydım. güzel giden gün için çok kötü oldu. Bu gün başladı dedi. aman allahım yok böyle bişi. "ders programı işte asılı şurda gidin bakın oraya " dedi. ben yusuf yusuf çekiyorum resmen. Daha kalıcak yer ayarlamadım yurt felan bakmaya çıktık ve yurtların hepsi full . pansiyona bakıcaz adam gibi bi yer yok. ev kiralıycam onun eşyasıydı cartıydı curtuydu. kalacak yerim yok ama üniye kayıt oldum şaka gibi :)
tekrar döndüm antalyaya bakıcam bi kaç arkadaş vardı onların tanıdıkları ev kiralamıştı onlar ile haberleşebilirsem bi yer ayarlayana kadar onlarla takılcam büyük ihtimal. yada geçen sene arkadaşın başına gelen şey gibi kıbrısa gidip üni ye kayıt olup ev bulamayınca okulu bırakması gibi olucak.
kafayı yedim sinir stres oldum 3 4 günde.
kutup ayıları kovalıyo beni yardım edin :)
2 bira çakıp kendime gelmem lazım Halime seni seviyoruz özledik seni...[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Sosyal ağlarda paylaş

bankadakine iyi dayanmışın cidden geçmiş olsun atlattıysan tamamen =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Hehh kastım kendimi okudum hepsini :)
Bankadaki kadınında
Yoldaki polisinde
Yolları yapan işçilerinde
Önünüzde ağır ağır seyreden kamyoncularında
Okulda seni tersleyen hocanında
Yurtarı ve pansiyonları dolduran öğrencilerinde...

yapacak başka bişeleri yok.[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...