Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Arkadaslar Bu Baska Bi Yerde Buyuk Olay Yaratan Bir Konusmaydi... Kiz Arkadasiniz Var Cidden Baglisiniz ( eften füften olay degil yani..) bakire olup olmamasi sizi rahatsiz edermi?? gençlerimizi fln filan gorelim :)) %84 Rahatsiz Eder Anketin Sonucu Patide Nasil Bakalim :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kişiselde fln çok var bu konun topiği ara ara öğren.[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 etmez tabi ki. ama edebilirde hmm bak yanlış soru bu verilen bilgiler yetersiz =) çok baglıysan etmemsi lazım şahsen beni etmedi =)[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 tartışıldı gibi hatırlıyorum bayaa ama neyse. ya şimdi şöle illa bakire olucak diye tutturmak ayrı. ama senden önce başka birisiyle olan ilişkisini kıskanmak ayrı bence.[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hayir[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bilmediğim hiç bir şey beni rahatsız etmez , bende sormam ama söylerse gerçekten rahatsız olurum[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 11 Eylül 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Rahatsız eder ama seviyorsan yabacak bişi yok malesef.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 aramaya inan aramaya inan 2 aramaya inan 3 aramaya inan 4 aramaya inan 5 aramya inan 6 Ayrıca +18 değil 18+ :-)[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bakire olup olmaması sizi rahatsız eder mi? diye soru olmaz arkadaşım. :P ya "bakire olmaması sizi rahatsız eder mi?" olacak ya da "bakire olması sizi rahatsız eder mi?" olacak... Beni bakire olması rahatsız eder.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Horrible, 11 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki: aramaya inan aramaya inan 2 aramaya inan 3 aramaya inan 4 aramaya inan 5 aramya inan 6 Ayrıca +18 değil 18+ :-) aman tanrım! bone ın fakei[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 pardonda orda konular sapmis hafiften nese direk anket yapiyorum patiyi olcuyoruz yani :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 1. etkilemez 2. açıldı 3. +18 degil 18+[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Fistan, 11 Eylül 2005 22:07 tarihinde demiş ki: bakire olup olmaması sizi rahatsız eder mi? diye soru olmaz arkadaşım. :P ya "bakire olmaması sizi rahatsız eder mi?" olacak ya da "bakire olması sizi rahatsız eder mi?" olacak... Beni bakire olması rahatsız eder. bakire olmasi ? buda iyidi :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 @Apache kalbim kırıldı :-p @netcafe bence etkilememeli ama ben erkek olsam bakire olmasını tercih ederim.Ama çok seviosam sorun diil derdim...[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Netcafe, 11 Eylül 2005 22:09 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 11 Eylül 2005 22:07 tarihinde demiş ki: bakire olup olmaması sizi rahatsız eder mi? diye soru olmaz arkadaşım. :P ya "bakire olmaması sizi rahatsız eder mi?" olacak ya da "bakire olması sizi rahatsız eder mi?" olacak... Beni bakire olması rahatsız eder. bakire olmasi ? buda iyidi :) tabi ki arkadaşım... bakire bi kız arkadaşın var ve hep aklında.kız öf püf. dert yani baştan sona hemde..sıkıntı yaratır..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 e sende haklisin :) ama yani gercekten seversen oda severse ilersi dusunulurse...ne bileyim o zmn ztn dusunmezki kizda..ankete yavas yavas tartismaya dondu nese devam :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 demiştim tekrar diyorum. hayatta en anlamsızca buldugum şeydir. benim için bir et parçasından daha ileri değildir kızlık zarı. benden önce başkasıyla birlikte olması niye bir insanı dellendirir hiç anlamıyorum. tabi bu kişisel bişey herkese göre değişir ama bence dünyanın en gereksiz düşüncesi. sen nasıl başkalarıyla birlikte olduysan, sevgilinin de eskiden başkalarıyla beraber olmak gibi bir hakkı var.[signature][hline]then i wipe the dust aside, to remember. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 olan kıza oluyor sanane[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 başlık yanlış. türkiyede bi sorun? sanki isveçte sorun değil. görüyoruz filmlerde "ah yapma bakireyim" diyor? demek ki ordada sorun yoksa demez öyle bişi yırt falan der. off neyse..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Fistan, 11 Eylül 2005 22:25 tarihinde demiş ki: demek ki ordada sorun yoksa demez öyle bişi yırt falan der. abi süperdi bu :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 11 Eylül 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 walla bencede bakire olması sorun 1. sevdiğin kişiyle o işi yapamamak 2. eğer bakireyse senden öncekilerle seni kıyaslayamaz o yüzden kazara senden daha iyi biriyle karşılaştı patladın nolcak şimdi ? demekki seni seçmiş oluyo bakire olmayınca :D (evt bi yerden okudum cinsel ilişkide bulunan kızların %80 i evlenirken yatakta iyi erkeği tercih edio)[signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60] Ella Of Stormscale Assistant Priest[60] Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 erkeklerin bakire olmamasini normal karsiliyosan, kizlarin da olmamasini normal karsilamak lazim. sonucta her erkek en az bir kizla beraber olsa evlenmeden once bu da zaten dunyadaki bakire kiz sayisini yeterince azaltir...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 etmez[signature][hline]Demir bulunmadan, ağaç yontulmadan önce Gençken dağlar ayın altında; Yüzük yapılmadan, keder çatılmadan önce, Çok önce yürürdü o ormanlarda. http://www.returnoftheshadow.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bakire olmayan kızı alıp aile şerefimizi kirletmem ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 neden kızın bekareti konu.... demek ki konu önceden sevişmiş olmasını kıskanmak değil öyle olsaydı erkek arkadaşınızın bekareti diye de tonlarca konu olurdu ama yok demek ki kıskanmıyorsunuz komplekslisiniz sen delceksin de noolcak başın göğe mi ericek çok merak ediyorum.. erkek arkadaşımın önceden biriyle birlikte olması beni rahatsız ederdi ama bunun yüzünden ayrılmazdım düşünmemeye çalışırdım öncekinden çok çok daha iyi olmaya çalışırdım o benim onla birlikte olduğum andan beri benim değil mi ama geçmişini kıskansam da ona acı çektiremem[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar