_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 abi benım tanıdık avukat arkadaslar var yanııı olaya hemen el atıyoruzz sen hangı serverdasın.umarım kurtarırız :) :) :) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 :D:D:D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: chAngE Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeGoLaS606 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 abbbboooooovvvvvvv beyler bu şakamı yoqsa gerçekmi?? Adam eslantta beleş yoldan arenaya gitmek isterken arkadaşta orayı hapisane zannetmiş galiba.En yakın duruşma 22 ekim 20xx tarihindedir lool :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 aga ben kaptum yaw aga hapineye düştüm bende yeşil bi duvar var onun içinden geçiliyo ama diğerlerinden geçilmiyo bardich le tünel kazmayı denedim tam kaçacam derken adamın bir kesti beni imdattttttttttt çıkarın beni zuhahaaahahahahah :D :D :D :D :D :D :D :D[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 abi yok böyle bir şey birde gitmiş adamın birine para yedirmiş aga senin lvl kac :D:D:D:D bırak bu oyunu hapse girmişsin sigara falan yollatalım mı :D:D yazık sana harbiden yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bir insan evladıda dalga geçmeyi bırakıp adama düzgün cevap veremiyor değilmi..çünkü siz annenizin karnından knigh online expert'ı doğdunuz.. sorunlu insan topluluğu..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Christoph_Vassel, 12 Eylül 2005 03:23 tarihinde demiş ki: sorunlu insan topluluğu.. sadece gülerim zuahahahhahahaha[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: SoulCat4, 12 Eylül 2005 03:27 tarihinde demiş ki: said: Christoph_Vassel, 12 Eylül 2005 03:23 tarihinde demiş ki: sorunlu insan topluluğu.. sadece gülerim zuahahahhahahaha [signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 :D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 KO kafası abi. bütün uyuşturuculardan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Yanarım yanarım şu bölumü aktif olduğu zamanlar takip etmeyişime yanarım. Kendi çaplarında takılıyolardı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 uo da ilk defa jail'e girdiğimde anlamamıştım abi, arkadaşı arayıp benim karakter pansiyon gibi bir yerde demiştim o geldi aklıma ahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ahahaha ben de cok yapiyodum bunu combat atiyodum tp parasi vermiyim diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 8-10 ayı alıp parry kasıyordum bi duman oluştu hooop jail deyim. Hayır bütün server aynı şekilde gmledi skilli adam beni tuttu attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Yakında af çıkacak gibi kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 http://media.nowpublic.net/images//eb/a/ebac092dd1cbbe108d3c7412fb720075.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 dalga geçmeyin. kardeş hala hapisteysen bana pm at ( __KRYZMA__ ) 30K ya çıkarırım seni bir yol biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Kınayt Meyç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 trollemeyin arkadaslar rica ediyorum teyzem de hapiste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar