evilflame Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Arkadaşlar geçen ay içerisinde bir mail aldım sizinle bu hikayeyi paylaşmak istedim... BİR KARAFATMA'nın Günlüğü Dün gece yine ölümle burun buruna geldim. Kendime bir zarar geleceğinden değil ama karım Fatma ne yapar sonra. Biz akşam yemeğimizi genelde saat 11-12 gibi yerdik, ama ev sahiplerimizin misafiri geldiğinden geç vakitlere kadar oturup yatmadılar. Neyse ki konukların gitmesiyle birlikte uykuya daldılar. Bir süre ortalığın sakinleşmesini bekleyip, yiyecek toplamaya başladım. Bugün misafirler geldiği için menü çok zengindi.Pasta ve börek kırıntılarına bayılırız. Her neyse ben nevaleyi toplarken birden mutfağın ışığı yandı ve "Aaaaaa! Karafatma" diye bir ses duydum. Salak adam, ben bir erkeğim Fatma da nereden çıktı. Benim adım İsmail. Böyle şeyler delikanlıyı bozar. Hadi beni karımla karıştırdın diyelim. Sen ne kadar korkak bir adamsın. Benim kaç katım büyüklüğünde olmana rağmen bu bağırış da ne böyle? O korkunç sesin kesilmesiyle birlikte, sanki ben ona bir şey yapmışım gibi beni kovalamaya başladı. İnanın o kadar da dikkat ediyorum, tabak, çanak bardak üzerinde dolaşmamaya çünkü bu dingilin karısı çok titiz. Bazen diyorum ki bu gıcıkların misafiri geldiğinde git ortalarda dolaş böylelikle utanılacak duruma düşsünler. Ama yapamıyorum işte. Ne olursa olsun, ekmek yediğin tekneye kötü gözle bakmamak gerekir. Ben eve geldiğim ilk yılları hatırlıyorum da ne güzeldi o günler. Rahmetli kayınbabam ve kayınvalidem beni evlerine kabul etmişlerdi. O zamanlar rahattık, çünkü ev sahibimiz Rıza amca kördü. Bu sebeple evin her yerinde serbestçe dolaşabiliyorduk. Hatta Rıza amcayla aynı sofrada yemek yediğimiz günlerde oldu. Gerçi bizleri görebilseydi nasıl davranırdı bilmem ama o hep yüreğimizde yaşayacak. Rıza amcanın durumu pek iyi sayılmazdı, memur emeklisiydi. Bu evde rahmetli karısınınmış, bu yüzden yiyecek konusunda bu kadar fazla seçeneğimiz yoktu. Ama daha mutlu ve huzurluyduk. Rıza amca bir gün görünmez kazaya kurban gitti. Gerçi onun için bütün kazalar görünmezdi. Rıza amcanın toprağa verildiği gün biz de oradaydık. Karşı komşusu Osman Zeki bey bize geldiğinde ceketini asmıştı. Biz de bunu fırsat bilip ceketin cebine girdik. Ardından Osman Zeki beyle birlikte mezarlığa doğru yola koyulduk. Rıza amcanın üç tane oğlu vardı ama bugüne kadar sadece nüfusta gözüküyorlardı. Hayırsızlar daha ilk günden evi satışa çıkardılar. Evi şu anda oturan adam ve karısı satın aldı. Eve ayak basmalarıyla kayınbabam ve kayınvalidemi öldürmeleri bir oldu. Adam sonra iğrenerek cansız bedenleri kağıda sararak çöpe attı. Sanki kendisi çok temizmiş gibi. Halbuki tuvaletten çıktıktan sonra ellerini yıkamadığına defalarca şahit oldum. Şimdilerde kendine üzerinde rahmetli kayınvalidemin resmi olan bir ilaç almış, durmadan üzerimize sıkıp duruyor. Kayınvalidem Sultan hanım gençliğinde fotomodel olduğu için bu tür ilaçların üzerinde resmi bulunuyor. Hatta bir iki reklam filminde de oynamıştı. Ama evlenince mecburen bıraktı. Çünkü kayınbabam tam bir Osmanlı erkeğiydi. Bugüne kadar rahmetli Rıza amcanın anısına bu evde oturduk, halimiz kalmadı. Eşe dosta haber saldık. Kendimize göre bir ev bulur bulmaz taşınacağız buradan. Belki de sizinv evinize yerleşiriz hayat bu belli mi olur? KARA İSMAİL ( Kara Fatma'nın eşi )[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 evet enteresan ama biraz eski bir hikayeydi galiba.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Hehuhe. Trajikomik :( Güzel yazmışlar ama :)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 gözlerim yaşardı[signature][hline]- Sauron is back Frodo - FUCK!!! http://www.isbank.com.tr/test.html
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hoş olmuş cidden... ne komik ne duygusal sadece hoş :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 kim yazdıysa güzel yazmış[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
evilflame Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 En iyisi Rıza amca :D[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ilginç gerçekten hoş ama =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
unac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ehuehhe cok komi kya[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 güzelmiş. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 çok düşündürücü...[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 çok beğendim güzel olmuş[signature][hline] selam : )
oper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hehe güselmiş :)[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 beğendim hoşuma gitti[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bunu Kafka yazmisti zaten (igrencim)[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
evilflame Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bi daa böcük ezmicem :'([signature][hline]Where is the hareket There is the bereket
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ? bu sahane ya..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı?
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hehe biliodum ben unu süper ya..:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 güzelmiş baya :)[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 guzelmis[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Guzelmis.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Iyy nefret ederim ben kara fatmadan fln..Ay pistir onlar bee.Tuvaletlerde lağımlarda fln geziolar :( Nese ama acıdım ismaile,kendini ii bi ev bulmasını dilerim...[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan .....
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 eheeh.. çok güsel gerçi onun için bütün kazalar görünmezdi ama :) burasına bayıldım..[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hahah süper yaa rıza amcaaaa[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b]
Öne çıkan mesajlar