Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lotr 3.....

behran

Öne çıkan mesajlar

said:
Khirsah, 28 June 2003 19:09 tarihinde demiş ki:
Yalnız filmde duyduğuma gore Shire temizliği yokmus,kıl oldum!!![hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar

hadi ya zaten en güzel yerleri heme hemen oralar bi de veda bölümü abi çok hüzünlendim ama kitabı okurken sam marry pippin geri dönüyorlar ya off
ben hemen hüzünlenir gözlerim dolar zaten böyle sahnelerde
bide aragorna veda ederleken hüzünlendim :(
izlemek istmiyorum bu filmi ya ben sinemada ağlarım harbiden :([hline] Sothi nuinqua Tsalarioth
Sosyal ağlarda paylaş

3. kitapta frodo kısımlarına acayip sıkılmıştım. Hep aynı yok şu kadar lembas kaldı yok çamurlu su buldular yok sam nöbet tuttu frodo zıpardı yok etraf çorak kötü kokuyo vs... umarım film aragon ağırlıklı olur hatta frodo kısmından sadece örümcekle karşılaşması ile yüzüğü yok etme olayını gösterse bana yeter. Bana ne kadar lembas kaldığı lazım değil :P[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Khirsah, 01 July 2003 12:40 tarihinde demiş ki:
Valla dun tekrar seyrettim ole demiyo
-By my live or my death,I will protect you
Eğilir ve der:
-You have my sword
İşte Legolas:
-And you have my bow
Gimli:
-and my axe[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar

ya yeminki türkçesinde böyle diyor
yani türkler değiştirdiyse bilemem
inanmayan varsa izletiyim[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth
Sosyal ağlarda paylaş

ya filmi beğenmiyen arkadaşlar olmuş..pekala beğenmiyosanız saygı duyarım ama şunu belirtmek istiyorm:

sinemaya yapılan uyarlamalar kitapla aynı olmak zorunda değildir...zaten sinemada yapılan "uyarlama" nın amacı kitap ile yapılan hasılatı artırmaktır.Eğer kitaptakilerin aynısını yaparlarsa zaten insanlar aynı şeyi okudukları için bazı burdakiler gibi aşırı fanlar dışında çoğu kişi ilk filmden sonrasını seyretmezdi.Uyarlamalarda yapılan değişikliklerin amacı budur.

Bu arada aragornun o afişteki kılıcı 349$+kdv(24k altın kaplamalı sap dahil)[hline]Serve no one but Bane
Sosyal ağlarda paylaş

yok bağımsız düşündüm de yine de two towers da entlerin yürüyüş sahnesinde arkaya konulmuş bitmap resmi veya aragorn un nehire düşüp hayata dönme muhabbetlerini o da olmazsa 12 tane knight ın bilmem kaç binlik orc ordusunun arasından ellerini kollarını sallayarak geçmesini hazmedemedim

ilk film için diyeceğim yok kitaptran bağımsız düşünüldüğünde çok da güzel bir filmdi
ama ikinciyi düşününce hiç de iyi düşünceler belirmiyor kafamda
çok güzel yerleri falan vardı ama bir o kadar da saçma kısımlar da vardı o yüzden bana göre two towers vasat da kaldı.[hline]
With their tanks and their bombs
and their bombs and their guns
In your head in your head
They are dying
The Cranberries-Zombie

[b]Bi de tıklayın da murada ereyim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 28 June 2003 02:43 tarihinde demiş ki:
abi baktılar ilk iki film çok iyi sattı üçüncüyü çekmişler :P
2 ci bölüm vizyona girince radikal gazetesişnde yazan bşr yazıdan esinlendim[/samll][hline]Wasn't it fun? Let's try something else
evet imzamda zarar verici şeyler koymayacam bir daha wallaha

hehehe süperdi :)[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat)
Sosyal ağlarda paylaş

filmin diğer yarısı nerde merak ettim şimdi.
zaten frodo'yu falan sallayan yok ki bu filmde. varsa yoksa Aragorn, Arwen, Gandalf, Legolas, bi de soytarı Gimli

bi de savaşın en heycanlı yerinde "hhhhmmmmmmmmmmmm haaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm huuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm haaaaaay allaaaaaaaaaah ne haaaaaaaaltttttt etseeeeeeeeeeeeekkkkkk acaaaaaaaaaaabaaaaaaaaaaa?????!!!!!!!!1 orrrrrrrrrkkkkkkkk deeeeeeeeeeeeeeeeğiiiiiiiiiiiiiiilllllllllmişşşşşşşşşşşşşş buuuunnnlaaaaaaaaaarrrrrrrrr!!!! naaaaaaaapaaaaaaaaaaacaaaaaaaaaaaaaazzzzzzz şiiiiiiiiimdddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii" diyen Ent'leri göstermesine de gıcık oldum.
şimdi diyosunuz ki:
Frodo'nun ölüp ölüp dirilmelerini, Sam'in Hüeeelaaaynn edasıyla Mordor'da kule tırmanışlarını, (1. filme Galadriel'in aynası olsaydı çok şahane flashback'ler olurdu :P) ölülerin yolunu, gondor kuşatmasına Theoden'in dalışını, Nazgûl'ün geberişini, The Last Flight of Gollum'u sığdırabilicekler?

evet Frodo ve Sam'in Mordor'da günlerce gezinip "ah suyumuz bitti ne yapsak şimdi?" geyiklerini keserlerse sığabilir. Gimli bi işe yarasa bari son filmde[hline]Heroes are born, not made.
-Eraqrest, The Orc Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

ben ent sahnelerinin 5dklık bölümünü kaçırdım ne yazıkki.film arasında wcye gittim aşırı kuyruk vardı,neyse tutarım dedim,lam film bitmiyo,bit hadi bit,dayanamadım fırladım.sonra geldim koltuğumu bulamıyom :).ablam bana el sallıyomuş ama o karanlıkta görmek mümkünmü,yardım sever bi kaç insan sayesinde buldum koltuğumu[hline]..........
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Angelica, 29 June 2003 00:53 tarihinde demiş ki:
tharkas pardon ama daha güzel nasıl yapılablirdi diye sordunmu kendine madem hayal kırıklıgı yasadın okudun heralde kitabı
ee tabi kitabı okuduysan tolkien'in dünyasının ucsuz bucaksız oldugunu sadece olayların filme aktarılmasının (tamameni kastediyorum) filmi cok daha uzatacagını biliyosundur..
sence daha güzel nasıl yapılabilirdi?

keske filmi olmasaydı diyasan eyvallah bende aynı düsünüyorum bu arada

daha iyi konuya bagli kalinarak kafadan eklentiler yapilmayarak ve liv tylor a tonla para akittik bir iki sahnede gozuksunde kitabin icine edelim varsin olsun biz cebimize giren paraya bakalim mantigi ile cekilmeseydi filmi izleyenb ireylerin kitabi okumaya tesvik edilmesi ile olabilirdi bence yanlissam duzeltin keza filmi izledikten sonra ki hele 2 filmde olan aragorn dustu geyigi eklentiler wolfriderlarin baskini saldirisi komple sacma olmayan uretilmis seylerin konunun butunlgunu zedelemesi karakterlerin kisiliklerin yanlis yansitilmasi bunlar olmasa idi guzel derdim hos yine demezdim guzel ki ub kitap filme sinemaya uyarlanmamali idi kanaatimce keza o kadar basit bir kitap deildi , hayalkirikligi hele 2. filmin son sahnesindeki nazgul ve frodo karsilasmasi iice nefret ettirdi beni ya neyse bu kadar yeter herhalde , saygılarımla...[hline]Akik nem szeretika maeskakat,
Biz tosan egerek voltak etözö eletükben...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...