Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 (konu dısımı paticik.com mu emin degildim buraya actım) banlanamdan önce eski sayılabilecek bir üye ve 2002 yılından beri burayı takip eden biri olarak gerek zaman zaman patiye vakit ayırmayışım nedeniyle ögrenemedigimolaylar vardı hep mrk etmişimdir soruyorum 1. paticik fm bannerı nie kalktı 2. sanman kimdi (eski bazı topiclerdeki omfg sanman is back vb gibi laflardan dolayı mrk etmişimdir hep) 3. nukem_verite ve bazı epeeeeeey eski üyeler artık nedne o kdr mesaj atmıolar 4. ilk fake "all area masterz" ı acan ghosthbilmemne miydi? 5.chemical in yakıcı bünye sıfatını almasını saglayan olay neydi? 6.emaleth e noldu? 7.ben niye banşlandım? (nerden geldi lan bu boşverin siz bunu :D a.k.a Raistin) 8. son günlerde dev, mandoo gibi eskilere noldu? 9. gabıçın kralı cehmicalmıdır (eski hali) yoksa sorj(aka erutan) mı? 10. 1 günde en fazla post atma rekoru kimindi? (bi yerlerde bi admin yazmıştı sanırım) eh sorularım bu kadar ve 7 ci sooru hariç sorualr yarıgeyik-yarı meraktan 7 ci soru ise sadece geyik amacı ile sorulmuştur[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mandoo yu uçurdular galiba.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ucurdular onu biliomda nedenini soruoz :) ginede ilgilendigin ve okuma zahmetine girdigin icin saol redeagle (birii özellikle su sandman oalyını acıklarsa sevinicem en cok onu mrk ediom)[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Şimidik onun için bir admin çok fazla küfür ve post kasmaya yönelik hareketleri üst üste uyarılara rağmen tekrarlaması sonucu diye açıklamıştı. Mandoo da bir nedenini öğreneyim bi daa buraya girmem zaten demişti daha önce.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
sir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 1)paticik fm yeni sistemle tekrar yayına dönecek deniyor. 3) ve 6)insanların işleri güçleri okulları var. 10) birisi geçenlerde 300 post atmıştı iki günde mi ne, nicki unuttum.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 sir o tyrande 3 günde 300 küsü mesajı vardı ama ilk gün pek mesj atamamış ben tek günde en fazla atanı mrk ediyorum :) bu arada cevaplayabildiklerini cevapladıgından teşekkürler[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 1. bknz yenı sıstem a.k.a. 10 yıla kadar gelıcek 2. herhangı bır patıydı ıyı hoş adamdı hede hodo 3. chukem ve eskı uyelerı kacırdınız azıcık ınsanlar bıktı artık bozulan patıcıkten ve kacmaya basladılar 4. mevzubahıs topıgı acıp nıye bakmıyorsun? soru sormus olmak ıcınmı 5. buyukada pıknıkte adayı yakıyordu elındekı kucuk flame thrower ıle karpuzlardan tutun ıskelede denıze bıle kıbrıt sallıyordu ondan heralde 6. work sux 7. bırılerını kzıdırmıssındır veye gereksız topıc acmıssındır gene 8. bıze ne gereklı olsaydı admınler acıklama yapardı kımı neden banladık dıye bısı yapmıslardır veya gecıcı banlanmıslardır 9. garbıcın kralı yoktur garpıç ta tamamen anarşi vardır kucuk anarşitler copluklerını butun bolumlere yaymaya calısır garpıçtan monarşi kalkalı cok olmuştur 10. onu bırakta kagıt parayı ıcad eden kım onu soyle[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Emaleth apla gitti buralar böyle oldu zaten. Hey gidi ne terlik atartı be..Favori Emaleth Apla Topicleri 1Favori Emaleth Apla Topicleri 2Favori Emaleth Apla Topicleri 3[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldDj XæRo - The Terror Blade
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: sir, 10 Eylül 2005 22:22 tarihinde demiş ki: 10) birisi geçenlerde 300 post atmıştı iki günde mi ne, nicki unuttum. Tyrande seni sevmiyorum. desem?[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Elderon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Emaleth'i bende özledim valla :) Bayadır yok ortalarda...[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) [Bu mesaj Elderon tarafından 11 Eylül 2005 04:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Uo Muhabbetleri Komedi Ya :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 4) ilk fake diye birşey yok. sonuçta kimin fake olsun diye ekstra üyelik açtığını kestirmek zor. ancak, ilk "ünlü" fake üyeliği soruyorsan, ghost1989'dan önce nukbasliklikiz vardı, baya bir geyik dönmüştü üzerinden. 5) ada buluşmasından önce de sürekli birşeyler yakıyor, bunun hakkında topic açıyordu. bu davranışından dolayı yakıcı bünye diye title verildi. 8) valla dev ffelan pek eski değildi de, asıl dashersw, bladesinger'ı merak ediyorum ben. 9) chemical garbage'in kralı değil. sadece, eskiden açtığı her topic garbage'a şutlanırdı. bu herhaldee birisini garbage'in "kralı" yapmaz. zaten bırak "garbage'ın kralı" olmayı, herhangi bir bölümün de kralı yok ki. geri kalanları zaten viktor cevaplamış.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength.
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 merak edicek daha saçma bişiler yoktu herhalde sende bunları merak ediosun yıllardır[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
unac Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: sir, 10 Eylül 2005 22:22 tarihinde demiş ki: 10) birisi geçenlerde 300 post atmıştı iki günde mi ne, nicki unuttum. Darkned diye birisiydi:D3 gunde 300 kusur post :D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Diablo, 11 Eylül 2005 11:31 tarihinde demiş ki: merak edicek daha saçma bişiler yoktu herhalde sende bunları merak ediosun yıllardır ehehe doğruluk payı var :)[signature][hline] Hö ?
hyde Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 takma kafana bunları :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected]
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Bone, 11 Eylül 2005 10:55 tarihinde demiş ki: 8) valla dev ffelan pek eski değildi de, asıl dashersw, bladesinger'ı merak ediyorum ben. dashersw (a.k.a armagan) yakin arkadas benim Sabanci'dan. Nedense artik girmiyor ya, mikroelektronik ve görsel tasarimla kafayi bozdu, ama tüm Kadikoy grubunun gercek hayattan arkadasi diye biliyorum. Cektikleri kisa filmler var hatta hehe[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
malik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 garbıcın kralı var,uğrada bi içine sor ahalisine kim diyecek hehe:-P[signature][hline]zebani..
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 emaleth i hic tanimadim ama topiklerini okuyunca kanim isindi =) ema kam bek[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Diablo, 11 Eylül 2005 11:31 tarihinde demiş ki: merak edicek daha saçma bişiler yoktu herhalde sende bunları merak ediosun yıllardır tamam sustum :D
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 benim merak ettiğim şey metboy bana yollayanların resminin olduğu bir pati albümü var demişti ben onu merak ediyorum[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 pati albümü de yeni sistemle birlikte geri dönecek[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength.
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Neyin ne zmn geliceğini merak etmeyin. Herşey yeni sistemle gelicek. Yeni sistemin de ne zmn geliceni merak etmeyin. Onu da kimse bilmiyor lol.. Ayrıca emaleth'in topiclerini okurken topicin kalitesi ve nedense üçününde kilitlendiğini gördüm.. neden anlayamadım..[signature][hline] selam : )
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bi ara eski topiclerin hepsi kitlenmişti o arada kaynamnışlardır[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konu Dışı Guide Yeni Gelenlere Guide Emaleth emaleth dediniz guide ları aklıma geldi ahhh ahh şu anda pati dekiler bunnarı okusa ema yı dinnese de adam olsa şu forum nerdeee[signature][hline] [Bu mesaj bravecik tarafından 11 Eylül 2005 14:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar