Suark Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 shaman nası kacıo ya ben druıdım kacamıom hunterdan,kı hunter gucsuz bır class degıl.Sonucta duel le pvp farklı seyler[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Seni yavaşlatan sadece bir totem var EB totem etrafında yeşılımsı ısık hüzmesi var oradan anlayabilrisin 3 küsür speeli silahin var petin veya hizli bi silahin yoksa o senin sorunun ayrica Hunter kaçan şamana 3 küsür speelli mele silahlamı kovalar sen nasil huntersin arkdaşım ?! kaçma lan dur şu tüfeng i çantaya atayim çekeyim mizrağımı Bobi tut oğlum gel lan buraya erkeksen kaçmasana lan şaman ![signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief [Bu mesaj Regalya tarafından 07 Eylül 2005 10:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 iki tane gitmiş [Bu mesaj Regalya tarafından 07 Eylül 2005 10:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Patch Note un fake oldugu zaten cogu yerinden belli oluyor. Gelelim shaman a aglayanlara totem lerin aoe spell lerle yok olmasini makul karsilayanlara ve mantikli bulanlara. Simdi bu bir oyun. Bir oyunda hersey gercege uygun olmaz yada mantık icermez. Eger cok mantik ariyorsan ozaman diyorumki ben bir Tauren bir gnome u bastımı dumduz etmeli bir Orc Warrior keza ayni sekilde. Bir Undead in fear charm sheep yememesi gerekir sonsuz suyun altinda yuzmesi gerekir vs. Al sana mantık. Shaman 1vs1 de saglam class tır. Evet onundeki cogu class ı dovebilme kabiliyetine sahiptir ama Group PvP sinde cok yalandır. Totemleri attigi yerde kalir karsida bir caster varsa Wand ile grounding totem i cat diye indirir totem i target lamasına bile gerek kalmadan. Diger totemleride zaten 5hp li oldugundan anında gider. Yani bunu aoe ile yok etmek sacmalıktır. Mage koyar IAE Rank1 basar tum totemleri patlatir. Zaten grounding totem AOE spell leri onlemez bile. Shaman melee combat a girer onunde warrior yada rogue varsa elini bile kıpırdatamadan olmesi an meselesidir. Warrior veya Rogue saniz melee combat a girdiyseniz dovemiyorsaniz uzerinizde ya adam gibi item yoktur ya level ınız farklıdır ya talent lariniz yanlıstır yada oynamayı ogrenmelisiniz. Shaman purge le 2 buff birden alır uzerinizden kendi uzerinden magic yada curse alamaz ama. Priest de karsısındakini uzerinden 2 buff kendi uzerinden magic alabiliyor ama tabi bunlar konusulmuyor. Yada Shadow Priest in 1vs1 de onunde kim olursa olsun bilet kesmesi primary healer olan bir class in bu derece damage vurabilme ozelliginin olmasi vs. Shadow Form beni baglamaz primary healer ın bukadar damage vurma hakkı olmamalıdır. Ama group PvP sinde ve PvE sinde yalandır shadow priest o ayri group PvP sine bile almam sahsen. 1vs1 de gelip burda aglıyorsanız zaten ben birsey demek istemiyorum. Developer lar olsun CM ler olsun zamanında PvP sisteminin group PvP sine gore dusunuldugunu class ların bu sekilde ayarlanmaya calısıldıgını acıkladı. ve shaman group pvp sinde cok yalandır. Alliance da paladin group pvp sinde shaman dan 10 kat daha etkilidir tabi oynamasını bilen bir kisi icin soyluyorum. Paladin i zaten damage vurmak icin actiysaniz bastan hata etmissiniz gidip rogue yada warrior acsaydiniz yada hunter acip 41yrd dan fıt fıt adam doverdiniz. [Bu mesaj Dethatt tarafından 07 Eylül 2005 10:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Uf her topicte shaman da shaman, bıktım artık. 1.8.0 fake işte, konu daha neden devam ediyor ki?[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Learn how to play with ur class World Of Roguecraft 300 küsür mb.'lık bir video zamanınız varsa indirin adam elinde sadece ve sadece 1-2 lik worn daggerlar neler yapıo aklınız çıkar.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 tüh olsaymış keşke bende hayvanken dans etmek ıstıom kıskanıom shamanları =)..[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 heh ilk sayfayı okudum birde son sayfayı okudum, ilk sayfa fake patch bilgileri son sayfa shaman nerf..Araları okumak istiyorum ama üşeniyorum patchden shamana nasıl bagladınız harbi tebrik etmek lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 1.7.0 çıkmadan 1.8.0 için patch notes çıkmaz. bir patch çıktıktan anca bir hafta sonrasında sonraki patch için yorumlar çıkabiliyorken daha gelmemiş bir patchin sonrası düşnülemez bile. bu arada hunterla shamanı nasıl kaçırıyor o arkadaş ya? yavaşlatırsın manasını yakarsın bişi yaparsın. zaten manası olmayan shaman ölü shamandır.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Dethatt, 07 Eylül 2005 10:28 tarihinde demiş ki: .......... ben birsey demek istemiyorum. Developer lar olsun CM ler olsun zamanında PvP sisteminin group PvP sine gore dusunuldugunu class ların bu sekilde ayarlanmaya calısıldıgını acıkladı. ve shaman group pvp sinde cok yalandır. Alliance da paladin group pvp sinde shaman dan 10 kat daha etkilidir tabi oynamasını bilen bir kisi icin soyluyorum. Paladin i zaten damage vurmak icin actiysaniz bastan hata etmissiniz gidip rogue yada warrior acsaydiniz yada hunter acip 41yrd dan fıt fıt adam doverdiniz. Dev teamin böyle birşey söylediğini bende biliyorum ama maalesef şu anda oyun bu yönde ilerlemio...Warlocklar ve Hunterlar zaten grup pvpde çok güçlülerdi. Ve görevleri range damage dealerlıktı ve bunu gayet iyi yapıyorlardı. Buna rağmen bu classlar bufflandı. Bilhassa hunter 1.7 ile normal serverlara geldiğinde merak ediyorum neler olacak. Warlock peti olmayınca savunmasız kalıo ama bu hunter için geçerli değil. 3sn de 2k damage furup hemde çok rahat kaçmak... Bu görev sadece magede çalışmıo. Salak salak arc exp spam etmekten başka bi boka yaramıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 fake mi dielmi bilmem ama druid hakkında çok şey yazılmıs :D ins druidlerin dps i gözle görülcek şekilde artırılır ve feral combat talentleri güçlnedirilirse o zaman pvp de tek rakip shaman lar olur druidlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Şu şamanı toptan kaldırsalarda birileride biraz sussa artık iyi olacak. Başım ağrımaya başladı.[signature][hline]Sargas >> lvl45 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 general discussion da elemanın teki rogue class ın kaldırılması için mesaj atmış gereksiz bir class filan dio :) class kaldırılması için sizde atın emsajı oraya anlatın deridnizi kaldırsınlar[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Dethatt, 07 Eylül 2005 10:28 tarihinde demiş ki: Simdi bu bir oyun. Bir oyunda hersey gercege uygun olmaz yada mantık icermez. Eger cok mantik ariyorsan ozaman diyorumki ben bir Tauren bir gnome u bastımı dumduz etmeli bir Orc Warrior keza ayni sekilde. Bir Undead in fear charm sheep yememesi gerekir sonsuz suyun altinda yuzmesi gerekir vs. Al sana mantık. [Bu mesaj Dethatt tarafından 07 Eylül 2005 10:30 tarihinde değiştirilmiştir] Abicim Mantık Arıyosan Undeadin Orcun Taurenin İşi Ne ?:P[signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60] Ella Of Stormscale Assistant Priest[60] Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Yazıyı bir druid yazmış, ve priest'lerden nefret ediyormuş :) Sonlara doğru biraz coşmuş gerçekten.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 BURDA And a clarification from Caydiem regarding the "leaked" 1.8 patch notes... :) Q u o t e: Our team composes the patch notes. We haven't begun composing the 1.8 patch notes. No "official" version of the patch notes exist, therefore, in any form, rough or complete. Therefore, it is difficult to believe any leaked 1.8 notes are real at this juncture due to the fact that they do not exist in any capacity. I'll point out a few things to confirm the fact that these are false, just in case you think I'm trying to cover up the giant conspiracy... ;) 1) We're holding off on releasing more Battlegrounds for the time being; since 1.7 included one, there's no way we'd be including another in 1.8. 2) We currently do not plan on adding more Auction Houses until we can link them, which requires overcoming a technical hurdle. That has not been overcome as of yet, and so more Auction Houses shouldn't be in so soon. 3) Certain notes, such as "Pets that enter combat will no longer flag their master for combat" and "Buffs that provide a bonus to resistance now stack with other resistance buffs" are directly against the design principles of the game. While I commend whoever wrote them for taking time enough to create them, they are not official in any way, shape, or form. We had a good laugh about the Goblin Gizmo Gauntlet, though. ;) Hehe eylendim :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar