Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.8.0 Patch Notes?!

Gangren

Öne çıkan mesajlar

çantada aarlık yapıyo zaten boşver totemli totemsiz yer shaman yaw :p[signature][hline]I've come to the conclusion, yes I know
That between black and white there is no room for two
The scale it might be wide, but there's no need to be blind
Between black and white there is no room for two
Sosyal ağlarda paylaş

soyle anladigim kadariyla (her ne kadar fake oldugu ortada bir olay olsa da)

attack'in base damage'i silahin dps'ine gore ayarlaniyor, silahin base damage'ina gore degil... yani 3 speedli 250-350 damage'a sahip bir mace alsan (druid balta kullanamiyor) alip (ki 100 dps demek oluyor sanirim) 1 saniyelik atak hiziyla saldirdiginda saniyede bir 250-350 diil 100 koyuyorsun... yani normal gayet, lazim bu tarz bisi druide zira druidin silahi stat vermekten baska bir ise yaramiyor su an (ornekteki silah kicimdan sallanmistir)[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Sosyal ağlarda paylaş

utanın ya utanın.biz nerf deyince blizz e ağlaın dersiniz,ağladık nerf geldi şimdi ne bu dersiniz.toteme harcanan 200 manaya deil siz shamanların nerf yemeyelim diye verdiğiniz ölüm kalım savaşına yazık.hala buff diyen bile var 1-2 arkadaşım.

hele bide millet biraz daha ağlasın wc3 te melee yoktu shamanda diye,oda bi nerf yesin(hatta kalksın :-P)artık forumlarda şuana nerf shaman topiclerinden fazla buff shaman topicleri görmemiz mümkün."shaman güçlü ondan iyiyim." demiyolar,diyemiyolar.ama soruncada "shaman güçlü deil arkadaş,ben überim."oluyo.shamanların hepsimi über bide onu anlatan yok.shaman ayrrı bi race gibide sadece über olanmı giriyo?veya 60 shaman verip wsg ye sokuyolar,iyi oynadıysanmı seçebiliosun?hayır.class güçlü bu kadar.

Konuyu dağıttığım için üzgünüm ama ufacık nerf e ağlamayada bön bön bakamam

ayrıca bu fake deilse aslında ben bütün ah ların birleşik olmasını,if deki item ı sw den alabilmeyi isterim(mesela)[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 06 Eylül 2005 13:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kesinnlikle fake .bikere azhara crater açıklaması yazış olmuş.faction olarak direk naga ları koymuşlar

abi neden sürekli nerf için ağlıyorsunuz onu anlamıyorum.bütün alliance mage leri yenemiyormu hiçbir shamanı .yada shaamana karşı hiçbir stratejin yokmu.eğer bir shaman sana melee giriyorsa senin shaman stratejinde bir hata vardır.ha mesela ben mage lere yenilmezdim ama bunu mage lere karşı shaman ın en büyük zayıflığını kapatarak yaptım[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back

[Bu mesaj Sparkcaster tarafından 06 Eylül 2005 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

US forumlarında şöyle bir şeyler gördüm.

said:
In the 1.7.0 content patch (which should go live in a week or two), the debuff limit is getting increased to 16 slots. This will make the Mind Vision exploit (yes, I said exploit) much more difficult.

By the time the 1.8.0 patch goes live, our debuff prioritization system should be ready to go live. This will prevent the exploit altogether. Debuff priorities will also work in favor of the player. For example, Curses would have a higher priority than Deep Wounds. Even if all 16 slots are used, Deep Wounds would not knock a Curse off.
[signature][hline]pff
Kritiğiniz bol olsun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 06 Eylül 2005 11:30 tarihinde demiş ki:
Totems are no longer immune to area of effect damage.

Hearthstones can no longer be used while invulnerable.

bu ikisini gordukten sonra inandirici gelmedi bana :)

Bu ikisi ve BoS olayı.... Yaklaşık olarak her bossun bi aesi var.. Mana tide desen 960mana veriyor eh bide yıkılsın daha güzel olur.. Hele hele BoS?!?! Bwl de alliance dansede dansede nefariusa ulaşıcak. Healadin yerine BoSadin olcaklar.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lorrotar, 06 Eylül 2005 13:40 tarihinde demiş ki:
utanın ya utanın.biz nerf deyince blizz e ağlaın dersiniz,ağladık nerf geldi şimdi ne bu dersiniz.toteme harcanan 200 manaya deil siz shamanların nerf yemeyelim diye verdiğiniz ölüm kalım savaşına yazık.hala buff diyen bile var 1-2 arkadaşım.

hele bide millet biraz daha ağlasın wc3 te melee yoktu shamanda diye,oda bi nerf yesin(hatta kalksın :-P)artık forumlarda şuana nerf shaman topiclerinden fazla buff shaman topicleri görmemiz mümkün."shaman güçlü ondan iyiyim." demiyolar,diyemiyolar.ama soruncada "shaman güçlü deil arkadaş,ben überim."oluyo.shamanların hepsimi über bide onu anlatan yok.shaman ayrrı bi race gibide sadece über olanmı giriyo?veya 60 shaman verip wsg ye sokuyolar,iyi oynadıysanmı seçebiliosun?hayır.class güçlü bu kadar.

ayrıca bu fake deilse aslında ben bütün ah ların birleşik olmasını,if deki item ı sw den alabilmeyi isterim(mesela)

Şöyle Diim Bence Shaman Overpowered ama sen 5 hp si olan totemi ae ile alabiliyosan bu demek oluyorki nerdeyse tim classlara karşı toteminin bi etkisi kalmıyor ki o zaman at shaamnı gitsin yani hee hp sini arttırıp ae ye immune olmadan olursa ona bişi diyemem ama rogue bi trinket alsa ae vuran aha rezil oldu shaman rogue a yattı dicekler yani :P gödrüün gibi ben uberim fln demiyorum shaman uber :) ama shamanda aldıklarımı priestimlede alabiliyosam ona bişi diyemem ;)[signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60]
Ella Of Stormscale Assistant Priest[60]
Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45]
Sosyal ağlarda paylaş

hepsini geçtim
"Druids have learned to dance while shapeshifted."
bu bana yeter.Kapak olsun shamanlara ,dans edioz diye artizlik yapıolardı =)))[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Romario, 06 Eylül 2005 16:13 tarihinde demiş ki:
said:
Lorrotar, 06 Eylül 2005 13:40 tarihinde demiş ki:

ayrıca bu fake deilse aslında ben bütün ah ların birleşik olmasını,if deki item ı sw den alabilmeyi isterim(mesela)

Şöyle Diim Bence Shaman Overpowered ama sen 5 hp si olan totemi ae ile alabiliyosan bu demek oluyorki nerdeyse tim classlara karşı toteminin bi etkisi kalmıyor ki o zaman at shaamnı gitsin yani hee hp sini arttırıp ae ye immune olmadan olursa ona bişi diyemem ama rogue bi trinket alsa ae vuran aha rezil oldu shaman rogue a yattı dicekler yani :P gödrüün gibi ben uberim fln demiyorum shaman uber :) ama shamanda aldıklarımı priestimlede alabiliyosam ona bişi diyemem ;)

ae yapan biri için demek kolay bunu...bi warrior veya rogue un 1 sn liine targer deiştirmesi çok farkettirir.veya instant arcane explo olmayan bi mage...5 oldsun 10 olsun ben isterse 100 hp li totem olsun 1 vuruşta indiririm staffla bile.totem in amacı bence dmg deil yani en fazla 125 hp li 20 dmg vuran şeyden ne zarar gelir.dikicen oturucan etrafına alıcan bufflarını :)[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 06 Eylül 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

totemler çok abartılıyor bence. yüksek manaya kısıtlı buff imkanı.
"buff shaman diyorlar ya ahaha saçmalamayın pls" gibi şeyler demek yerine, shamanı totemlerinden uzak tutarsın.
böylece o buffları kullanmak istiyorsa illa mana harcayıp totem çıkarması gerekicek. senin yanına gelince shock atacak manası bile kalmıycak.

aslında direk totemleri kaldırsalar, mage gibi priest gibi kalıcı buff büyüleri getirseler, en güzeli :)[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Sosyal ağlarda paylaş

allah rizasi icin
gencler bi dusunun ole konusun
pvp ortamini gectim
pve olan bir ortamda
5 hplik 200 manaya gelen 4 totem atmaniz icin bagiran 2 rogue hunter ve warrior warken
800 manayi 200 manayla silmek biraz sacma deil mi[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Kaybeticek cok seyimiz var da ondan.
Sosyal ağlarda paylaş

cok inandirici cunku druidlerle ilgili bisi yok:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...