CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Dün akşam bizim yazlığa hırsız girmiş. Annemle babam evde sadece. Babamın kotundan paraları, anahtarları, şarjdan cep telefonlarını alıyo adam. Sonra merdivenin orda öbür paltolonu karıştırırken babam uyanıyo. Silahı falan çıkarana kadar hırsız kaçıyo. Sonra hırsız bizim yazlığı arıyo, babamdan arabanın anahtarlarını istiyo. Küfürleşiyolar. 1-2 kere daha arıyo babam tamam gel vercem vs. diyo. Adam olmaz ben çanakkale yolundayım sen bana getirceksin diyo. V.s. v.s. traji komik valla Sonra jandarma falan gelmiş. Camda falan parmak izi bırakmamış. Valla hırsıza bak dedim. Bi yandan gülüyom. Bi yandan olanlara üzülüyom o_0 Edit: "Hırsıza" olcak başlık yanlış yazmışım zZz[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi [Bu mesaj CaNNi tarafından 08 Eylül 2005 09:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 1.si bu kadar profesyönel olması ilginç 2. yüzsüz 3. bu kadar rahat olabilme lüksünü kendinde nasıl buluyor acaba yuh diyorum[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 teksastır sanki[signature][hline]shinsetsu desu..
unac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 YÜZSÜZZ[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 harbiden yüzsüzmüş ama ha[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
m-joy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 geri babanı araması onun profesyonel olmadığını gösteriyor.. hiç bir hırsız yakalanacak bir şey bırakmaz.. parmak izi bırakmamış bu o kadar ince bir şey değil hırsız dediğin tamamen ortamdan soyutlanmış olacakki işini yapabilsin.. iyi ki silahlı falan değilmiş hırsız yani ok kötü olurdu... birde bu hırsızlık olayları çok küçük işler geçenlerde brezilya da adamlar 200m tünel kazıp banka soymuşlar böle bi konu vardı sanırsam.. artık daha organize işler görmek istiyorum.. yoksa gazetelerde girdiği evde kaşarlı ekmek yerken uyuyup kalmış şeklinde haberler görüyoruz.. hırsız dediğin böle olmaz ki (: hırsızın ne tip olduğunu bilmeden silah çıkartmak sakıncalı olur bence ya siyah kuşak falansa silahı ele geçirebilirdi... neyse ucuz atlatılmış geçmiş olsun...
Arden Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Evet varoş bi hırsızın siyah kuşak olması O_o güzel düşünce :) Bu arada geçmiş olsun haci[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 llo bi hırsız anca yeşil üstüne pembe çiçekli kuşağa sahipş olabilir[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 neyse allahtan baban yakalayıpta bişey olup vurmamış adamı adam haklı çıkıyor baban suşlu duruma düşüyor böyle boktan bi düzen neyse geçmiş olsun ...[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hırsız sizin yazlığın telefonunu nerden biliyo?[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Arden, 08 Eylül 2005 09:59 tarihinde demiş ki: Evet varoş bi hırsızın siyah kuşak olması O_o güzel düşünce :) ninja olması da olası tabii. allah korusun yıldız mıldız fırlatırdı delik deşik olurdunuz :-P [Bu mesaj Bone tarafından 08 Eylül 2005 10:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 puhauhaa telefonda yazıyodur olm :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =]
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Sacros, 08 Eylül 2005 10:28 tarihinde demiş ki: hırsız sizin yazlığın telefonunu nerden biliyo? Yazlık eve girdiğinde oradaki telefonla kendi cep telefonunu arayıp öğrenmiştir. Ya da daha kolayı yazlıklarda başkasının telefonunu bulmak çok kolay. "Şu evde kimler oturuyordu ayten teyze ya?", "Orada Mehmet Bey'in oğlu Selami Bey oturuyor galiba" diyor. Gidiyorsun rehberden bakıyorsun. Yani bizim yazlığın bulunduğu yerde en azından herkes birbirini tanır da... O yüzden diyorum (:[signature][hline]"Mph Rmph !!"
DonCorleone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 la olm adam cep telefonunu calmis ya sarjdan cikarip.. onun rehperinde yaziodur Yazlik Evim die =)
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ehuheuehuehueheuhhe Hırsız pardon arabanızın anahtarını unuttum diye arar mı lan ??[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back ..
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: SbNN, 08 Eylül 2005 10:52 tarihinde demiş ki: ehuheuehuehueheuhhe Hırsız pardon arabanızın anahtarını unuttum diye arar mı lan ?? bdne oba koptm yaa zaten :D bıde tel numarasını nasıl bulms onuda merak eddm[signature][hline]--Borgır--
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 CEp telefonun da yazıyodur numara nerdenbulacak ama hakkaten adama bravo -Aloooo ben hırsız bazı seyleri calmayı unurtmusun siz onu bana arabanın anahtrarı ile yükleyip getirrimisiniz -Tabi getireyim yanında kac adet polis istersiniz beyfendi -Fazla acılı olamsın 2-3 polis yeter Adam sanki kebap siparisi veriyo[signature][hline]:))) !!! ........................
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yuh artık adam aşmış iice[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 4x
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Beyaz anlatmıştı bir keresinde. Haftasonu için antalyada bir programdaymış. Eve geldiğinde soyulduğunu görmüş. Ama paraların vs. gittiğini anlamış. İşin komik yanı: evde yemek yenmiş, cola içilmiş sigara içilmiş vs vs.. hırsız bildiğin evde haftasonu yaşamış. komşulara sormuş komşular da beyazı evde zannediyormuş.. değişik hırsızlar var.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bizim camiya girmişti hırsız.Öğlen vakti caminin elektrikli süpürgesini alıyor.Tam kapıdan çıkacak abimle yüzyüzegeliyor.Adamın dediği şey. -Abi makineniz çalışmıyorda servise götürüp gelecektim. Abim üstüne yürüyor adamın .Allah tan kaçıp gidiyor[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Sacros, 08 Eylül 2005 10:28 tarihinde demiş ki: hırsız sizin yazlığın telefonunu nerden biliyo? Rehberde numara kayıtlı tabikide. Bide anlamadığım site içine giriyo. Bekçi falan var ama?¿[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Böyle bir tip daha vardı ama o salaktı adam gel vericem diyince gidiodu salak sonrada yakalanmıştı enteresan.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
fiona Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 adamda hiç korku da yok be...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
metboy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 tam yüzsüzmüş, arabayı unuttum diye aramış yuh. baban cinnet geçirmemiş iyi dayanmış yine.[signature][hline];;suitfly
Öne çıkan mesajlar