Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trafik işaretleri =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Açılmıştı fakat bu kadar detaylı değildi :)
Saol maviş.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ;
Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
Mesaj tarihi:
dur bunu da kaydediyim[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Mesaj tarihi:
euhe güzelmiş:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
Dün kopmuştum. Aynı etkiyi yaratmadı ama güzel :-)[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
Bu topici yetkili mercilere şikayet edeceğim. Gerekli işlemlere bir an önce başlasınlar.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir.
Kemal Atatürk
Mesaj tarihi:
said:
King_Tiger, 10 Eylül 2005 22:00 tarihinde demiş ki:
Bu topici yetkili mercilere şikayet edeceğim. Gerekli işlemlere bir an önce başlasınlar.

Konulara boşboş mesajlar atmaktan vazgeçip şu forumları verimli bir şekilde kullansan bizde seni sevsek nasıl olur ?[signature][hline]
Hö ?

Mesaj tarihi:
süper ya daha önce hiç görmemiştim.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
ehueh süper :)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
Benim babam insan .....
Mesaj tarihi:

Hmmmmm olipsinizide yiyn[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Mesaj tarihi:
said:
Bu topici yetkili mercilere şikayet edeceğim. Gerekli işlemlere bir an önce başlasınlar.
Sikayetinin damgasi eksik, damgalanip imzalanana kadar islemlere baslayamiyoruz[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
said:

evet hemen başlasınlar zira mahkemeler 1-2 ay filan sürebilir[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
  • Yeni Oluştur...