Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mizah Dergileri

Bloodlight

Öne çıkan mesajlar

Ben en çok Penguen'İ seviyorum,bence diğer dergilere göre daha bir seviyeli ve ince esprileri var ve diğer dergiler kadar aşırı belaltı kullanmadan da güldürebiliyor.[signature][hline]Büyük iyilikleri tanımak için, küçük kötülükleri tanımamız gerekir.
J.J.Rousseau
Sosyal ağlarda paylaş

Penguen bencede. En seviyeli ve güzel espriler orada bence :)[signature][hline]elaidi, 08 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki:Adam banyodan ereksiyon halinde çıkıyor. Sonra ayağı kayıp düşüyor. Ve tam üstüne.. Durum hastane..

İzmir-Balıkesir-Bursa civarında 30-50 milyona WOW hesabı almak isteyen varsa pm atsın. sadece bir lvl 20char var (Cdler dahil değil hesap diyorum zaten oyun değil)
Sosyal ağlarda paylaş

haftalık bi dergi olarak penguenin inanılmaz bi dergi olduunu vekesinlikle aynı kotada değerlendirilmemeli diyerek lombak a da taptıımı söleebilirim. yazar çizer sıralamasına falan hiç girmiyorum çünkü eğlence yönünden hayatınızda göremiyceeniz insanlarla dolu dergiler.ama özel olarak üstün kardeşlere ve memo tembelçizer'e hayranlıımı dile getirmessem ölürüm vallahi...[signature][hline]force be with you
Sosyal ağlarda paylaş

cızımelrımız cok kotu yanı abıdık gubıdık sevmıyorum ben şahsen

ıkı goguz bır cınsel organ cızıp bıde ayıp bı saka yapmakla komık olunmuyor bence

penguen bıraz daha ıyı dıgerlerınden ozellıkle tayyıpler alemı ve darth tayyıp kapakalrına hasta oldum[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 10 Eylül 2005 18:55 tarihinde demiş ki:
cızımelrımız cok kotu yanı abıdık gubıdık sevmıyorum ben şahsen

katılmıyorum çizimlerimiz gayet güzel ve uluslar arası çapta kabul gören çizimler zaten karikatürden bahsediyoruz bi manga estetiği arıyosan(manga hastası olduğunu bildiimden söylüyom bunu :) yanlış anlama) zaten yanlış bi bakış açısı olur...[signature][hline]lanet olsun corci sana klimayı kapamanı söylemiştim dostuuum kahretsin senin problemin ne ha...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...