Zyon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 birini secin a) Domuzlar b) Köpekler c) Koyunlar Doğru yanıt kendiniz....
Gremlin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 a[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... edit: b>köpek olcak kadar zalim değilim c>koyun olcak kadar başkalarına bağlı değilim peki neden domuzum... onu bilmiorum [Bu mesaj Gremlin tarafından 09 Eylül 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 c)koyunlar[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 basımda hata var...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Açıklaması falan yok mu bunların? Langırt koymuşun ortaya[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
Gremlin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ama açıklamasını koysaydı ona göre bişeyler derdiniz. peki bunların açıklamasını nası öörences derseniz :D arka sayfaya yaz biz bakmayız :D[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bence bayağı bişiye ayrılır mal salak hödük ibne hoşaf denyo natalie imbruglia gerizekalı ilerizekalı ortalama zekalı puşt sidik evcim haydar abi[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bence insanlar köpek kdr bile olamazlar.. ya domuz ya koyun ama ben koyun derim.. etrafımız geviş getirenlerle dolu..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 insanlar 10a ayrilir binary bilenler ve bilmeyenler...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
sir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 insanlar ayrılmaz bir bütündür ama birini seçmem gerekiyosa sidik seçicem sanırım, sayın martinlgore :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Zyon, 09 Eylül 2005 23:05 tarihinde demiş ki: birini secin a) Domuzlar b) Köpekler c) Koyunlar Doğru yanıt kendiniz.... Saçma.[signature][hline] Hö ?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 insnalar ve zyonlar -şıtaynbek mostors[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 İnsanlar 2 ye ayrılır a ) allahın belaları b ) şerefsiz cibiliyetsiz namussuz kitapsız birini seçin doğru yanıt kendiniz[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 @black: b) diyorum :) topic e cevabımsa domuzdur :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Zyon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Diablo, 09 Eylül 2005 23:30 tarihinde demiş ki: @black: b) diyorum :) topic e cevabımsa domuzdur :) senin icin bide (d) hepsi ) secenegi koydum oda benim... :P
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 İnsanlar java bilenler ve öğrenecek olanlar diye inta=1*2 ye ayrılmaz mıydı?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 insnalar 3 e ayrılı; sayı saymayı bilenler ve bilmeyenler[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
tellos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: MartinLGore, 09 Eylül 2005 23:10 tarihinde demiş ki: bence bayağı bişiye ayrılır mal salak hödük ibne hoşaf denyo natalie imbruglia gerizekalı ilerizekalı ortalama zekalı puşt sidik evcim haydar abi cok enteresan natalie secerdim kız ama en azından insan[signature][hline]DN 41
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 oldu, cacık?[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Arden Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Insanlar 2'ye ayrılır A) Saçlı B) Kel Bu kadar basit :D[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
irin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 valla bu soruyu bilmem ama turkiyede genelde erkek,kadın die ayırıolar bizi... gereksizzz[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 git kadıkoye 10000 çeşit insan vartropik hayvanlarda gorebilirsin[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Arden Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 1 gün boyunca iskele meydanını çek kadıköyde hırsızı dilencisi zengini fakiri çingenesi amelesi otobüs şöförü öğrenciyi herkesi görürsün :)[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 İnsanlar pek çok parçaya ayrılabilirler, bu sayı bıçağınızın keskinliğiyle doğru orantılı olarak artabilir.[signature][hline]the white CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 İnsanlar 3 e ayrılır. 1) Serdar (Ultra süper karizma 1 numara olmak, malesef bir tek ben erişebildim ve tekim sorry :( ) 2) Bellow ( Bana yakın sayılır :) ) 3) 2 mizden de olmayanlar...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!
Öne çıkan mesajlar