Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kimse şurda bana bişi söylemedi daa ya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Ferrero, 10 Eylül 2005 00:03 tarihinde demiş ki:
ahha kız olduğu öğrenildikten sonra 100 ü aşmış mesaj yalnız.
ilgi iste yeterki :)

+1:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Mesaj tarihi:
said:
no_comment, 09 Eylül 2005 23:59 tarihinde demiş ki:
said:
Cuce, 09 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
no_comment

yapmayın şunu pek hoşlanmıyorum

yorum yk anlamında yapmadım zaten, nickin yazdıkların hakkıdna yorum yapılmasını istemiyomuşsunz izlenimi veriyo,[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
said:
Cuce, 10 Eylül 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
said:
no_comment, 09 Eylül 2005 23:59 tarihinde demiş ki:
said:
Cuce, 09 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
no_comment

yapmayın şunu pek hoşlanmıyorum

yorum yk anlamında yapmadım zaten, nickin yazdıkların hakkıdna yorum yapılmasını istemiyomuşsunz izlenimi veriyo,

sadece niki olsa yine iyi...imzası da[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
kör istemiş bi göz allah vermiş iki göz.36374374523 tane post var senin topic'ine sana cevap olarak.şimdi tatmin olmuşsundur heralde :)[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Mesaj tarihi:
said:
Mantar, 09 Eylül 2005 23:47 tarihinde demiş ki:
said:
Redeagle, 09 Eylül 2005 23:46 tarihinde demiş ki:
Ben erkeğim aradan kaynamasında...

tamam not aldık.

bukadar şeyin arasında işte buna koptum :)[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin
Ama değiştiremezsin yaşamını
Artık sen,
Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır...
Mesaj tarihi:
varya kız olduunu soylemese en fazla 3 sayfaya kadar olurdu..ulan sanslı olsaydım anamın karnından kız dogardım:D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Mesaj tarihi:
said:
unac, 10 Eylül 2005 09:28 tarihinde demiş ki:
varya kız olduunu soylemese en fazla 3 sayfaya kadar olurdu..ulan sanslı olsaydım anamın karnından kız dogardım:D
=/
Mesaj tarihi:
said:
Lexius, 10 Eylül 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
ben bu topicin 2 mesajlık halini bilirim...
=) canlarım ya valla=) tam gereksiz bi topic oldu ama çok eğlendim ilgiye doydum falan=)))[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de
Mesaj tarihi:
tebrikz
ayy sü meksika dalgası yapan adamcıklar nası çıkıo bilen varmı?[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de
Mesaj tarihi:
said:
no_comment, 09 Eylül 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
ya ben neyim?

Alien ya da Predator olabilir mi?[signature][hline]A timeless word the meaning changed
But I'm still burning your flames
Everything burns without her

Mesaj tarihi:
güzel topiclere her zaman verilcek bi cevabım vardır;)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
beni de takan yok ama fazla büyütmüyorum, bütün paticik bi grup birbirini tanıyan insanın muhabbetleri arasında dönüyo o yüzdendir. uzun iş kendini kabul ettirmek. yorumumu yapıp geçiyorum :)
Mesaj tarihi:
:tebrikz:

:tebriks: (s yerine z yazarsan çıkar)[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
  • Yeni Oluştur...