Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Ferrero, 10 Eylül 2005 00:03 tarihinde demiş ki: ahha kız olduğu öğrenildikten sonra 100 ü aşmış mesaj yalnız. ilgi iste yeterki :) +1:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: no_comment, 09 Eylül 2005 23:59 tarihinde demiş ki: said: Cuce, 09 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: no_comment yapmayın şunu pek hoşlanmıyorum yorum yk anlamında yapmadım zaten, nickin yazdıkların hakkıdna yorum yapılmasını istemiyomuşsunz izlenimi veriyo,[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ah canııım gel seni bi öpeyim! (bkz: kemal sunal)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Sen iste ya tam post kasmalık oh bide kişiselde :D[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Cuce, 10 Eylül 2005 00:31 tarihinde demiş ki: said: no_comment, 09 Eylül 2005 23:59 tarihinde demiş ki: said: Cuce, 09 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: no_comment yapmayın şunu pek hoşlanmıyorum yorum yk anlamında yapmadım zaten, nickin yazdıkların hakkıdna yorum yapılmasını istemiyomuşsunz izlenimi veriyo, sadece niki olsa yine iyi...imzası da[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 kör istemiş bi göz allah vermiş iki göz.36374374523 tane post var senin topic'ine sana cevap olarak.şimdi tatmin olmuşsundur heralde :)[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 al bide benden[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Mantar, 09 Eylül 2005 23:47 tarihinde demiş ki: said: Redeagle, 09 Eylül 2005 23:46 tarihinde demiş ki: Ben erkeğim aradan kaynamasında... tamam not aldık. bukadar şeyin arasında işte buna koptum :)[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin Ama değiştiremezsin yaşamını Artık sen, Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 oha 9 sayfa olmuş. şevkat göstermek isteyen amma çok pati varmış. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 varya kız olduunu soylemese en fazla 3 sayfaya kadar olurdu..ulan sanslı olsaydım anamın karnından kız dogardım:D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: unac, 10 Eylül 2005 09:28 tarihinde demiş ki: varya kız olduunu soylemese en fazla 3 sayfaya kadar olurdu..ulan sanslı olsaydım anamın karnından kız dogardım:D =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: 2pac, 10 Eylül 2005 03:49 tarihinde demiş ki: al bide benden =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Lexius, 10 Eylül 2005 00:09 tarihinde demiş ki: ben bu topicin 2 mesajlık halini bilirim... =) canlarım ya valla=) tam gereksiz bi topic oldu ama çok eğlendim ilgiye doydum falan=)))[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 tebrikz ayy sü meksika dalgası yapan adamcıklar nası çıkıo bilen varmı?[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 evet bir patiyi daha mutlu yaptık. helal size :-P[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: no_comment, 09 Eylül 2005 23:37 tarihinde demiş ki: ya ben neyim? Alien ya da Predator olabilir mi?[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 güzel topiclere her zaman verilcek bi cevabım vardır;)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Yorum yapmayın çıldırsın.![signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: no_comment, 10 Eylül 2005 11:05 tarihinde demiş ki: tebrikz ayy sü meksika dalgası yapan adamcıklar nası çıkıo bilen varmı? :tebrikz:[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 off allam süpersin sen no_comment şu topice bakın dierlerinin arasında nası da parlıo'[signature][hline]cik, cik, cik pogodi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: aadvark, 10 Eylül 2005 12:52 tarihinde demiş ki: off allam süpersin sen no_comment şu topice bakın dierlerinin arasında nası da parlıo' :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 beni de takan yok ama fazla büyütmüyorum, bütün paticik bi grup birbirini tanıyan insanın muhabbetleri arasında dönüyo o yüzdendir. uzun iş kendini kabul ettirmek. yorumumu yapıp geçiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 walla bende aynı firdeyim kimse bei de takmıo da..sen bence çokk hırs yapmışın bea..burda herkes birbirini taksaydı oo o...:):):)[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bu topicin hastasıyım[signature][hline]Pessimist Style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 :tebrikz: :tebriks: (s yerine z yazarsan çıkar)[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar