dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Eheh! 1.İnternet olması gerek bu konun başlığı galiba.. Hata olmuş sanırsam 2.Kapitalizm=Şeytan ve kapitalizm=USA denkleminin yılmaz savunucularından gına geldi yahu.. Yok çok uzun şeyler yazılır tabi, ancak anlamayacaklar işte.. Yorulmaya değmez. Ama bu olaydan hiç mi Almanya sorumlu olmaz veya ne biliim fransa veya eski komunist Rusya falan.. Hepsini USA mı yapmıştır.. Sanırım fazla çizgi roman okuyor gençler.. Sadece tek kötü karakter olayına kaptırmışlar kendilerini (bkz. Joker falan) Hayat öyle değil pek. Kola içerek dünyanın kötü bir yer olmasına sebep olmuyorsunuz (siz öyle sansanız bile) ama pırlanta yüzük alarak bu rezilliğe katkıda bulunuyorsunuz.. Off daha söyleyecek çook şey var ama dinleyecek birileri ve anlayacak beyin lazım..[signature][hline]MONO(b)LOG
earphoria Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya kesinlikle anlamak istemediğiniz kara verdim. size slayt gösterisini yolladığım siteye bir bakın ya da sonradan çıkan ilgili siteler bakın bi ideoloji belirtisi var mı?kimseye birşey empoze etmek istemiyorum.sadece kapitazlimi eleştiriyorum sizin yücelttiğiniz gibi bu da benim demokratik hakkım.ve getirdiği eşitsizlikleri de paylaşmak istedim.burda herhangi bir topic yazarının yaptığı gibi. seviyesiz aşağılayıcı yorumlarınızı da yinelemyin lütfen[signature][hline]The only interesting answers which destroy the questions
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 İğrenç bişey. İğrenç bişey derken ahlaksız bişey. insanların hassas noktalarına değinen bir slayt gösterisi olmuş. Kelimenin tam anlamıyla ahlaksız. Kapitalist karşıtı birinden de ancak bu beklenir zaten. İnsanları kendi tarafına çekmek için duygusal yönden dokunaklı sunumlar, laflar.. Bunlar boş işler. Kabul edin artık şunu. Kapitalizm dünyayı yöneten sistemdir. Ve değiştirilmesi ütopyadan ileri gitmez. Kapitalizmin olmadığı yerlerin sonunu gördük. Kapitalizm iş imkanı sağlar, belki düşük maaşlı belki yüksek maaşlı, fakat şunu kabul etmeliyiz ki; sivil yatırımlar devletin yatırımlarından daha kârlıdır daha yüksek gelirlidir. Şöyle bir durum da söz konusu: Tabii ki her sistemde, şanslılar ve şanslı olmayanlar olacaktır. Burda müslümanlık geyikleri dönerken herkes allahına kadar sapına kadar müslümanlık tavırları sergiliyordu. Efendiler, bu dediğim sizin deyişinize göre kaderdir. Böyle yazmış yüce rabbiniz. Yaşayacaksınız. Ha, her insanın da önüne fırsatlar çıkar. Önemli olan bu fırsatları değerlendirebilmektir. Günümüzde pek çok zengin sıfırdan başlayarak bugünlere gelmiştir. Zenginlik tabii ki kıskanılan birşey. Zenginin malı züürdün ağzını yorar diye bir laf vardır. Efendiler, adam kafasını kullanmış (haklı yere zengin olanlardan bahsediyorum) elindeki fırsatları iyi değerlendirmiş, doğru ilişkiler kullanmış ve zengin olmuş. Şimdi siz gelip böyle yorumlarla böyle iğrenç ahlaksız slayt gösterileriyle insanların duygusal noktalarına basarak o zenginlikleri çökertebileceğinizi mi sanıyorsunuz? Hayır. Neden? Çünkü bu imkansız. Ne yapacaksınız dünyada bu kadar zengine karşı ayaklanıcak mısınız? Haydi madem bu kadar şikayetçisiniz. Buyurun ayaklanın efendim. Ne duruyorsunuz? Böyle laf atıp tutmakla KAHROLSUN AMERİKA KAHROLSUN KAPİTALİZM demekle peynir gemisi yürümüyor. Silkinin kendinize gelin biraz. Kıskançlığın size getirdiği birşey yoktur. Benim açımdan soracak olursanız komünizm kendini ileri götüremeyen, umutsuz insanların felsefesidir. Eşitlik de neymiş? Neden eşit olalım ki? Eşit olamayız. Tabii ki bazı insanların üstün tarafları olacak. Allahın aptalı elindeki fırsatı kullanmayı bilmeyen tembel gelip de KAHROLSUN KAPİTALİZM naraları atarak hiçbiryere varamaz. Dünyaya ayak uydurun biraz. Geriden takip etmeyin,üstüne üstlük geriye götürmeyi hiç denemeyin. Yeter be bıktım. Oh be.[signature][hline] selam : )
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Kapitalizmi dünyadan silme işi komiklik. Slaydı izlemeyeceğim çünkü nasıl insanları ışıltılı laflarla kafaladıklarını görmek istemiyorum. Dünya düzeni böyle ve ister inanın ister inanmayın bu şekilde insanlar geçinebiliyor. Yardımsa yardım tamam ama kahrolsun kapitalizm ve hemen ardından bunlar Amerikan yardakçısı falan gibi şeyler sinirimi bozuyor.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... [Bu mesaj Redeagle tarafından 09 Eylül 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bkz. : Elaidi içini dökerken[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Heheh! ironik.. Kapitalizmden ve afrikadan söz ederken en fazla yardım yapan adamın (Bill Gates olur kendisi) kapitalist bir ülkeden çıkmış olması ironik... Afrika hakkında endişelenen, duyarlı patileri şu başlığa alalım afrika'ya yardim eli uzatin. hepimize ihtiyaçlari var. An itibariyle sadece 16defa okunmuş :( Tıklayıverin.. Yardım yapmadan geçmeyin!![signature][hline]MONO(b)LOG
earphoria Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 arkadaşlar kapitalizmin 2yüzlülüğünü anlatan bir slaytı ancak bu kadar çarpıtıp beni rejim tehditi olarak görebilmeniz kimin hala komünizm paranoyaları taşıdığına dair iyi bir kanıt bence.şanslı azınlıkta olmayabilir,somalili çocuklarla aynı kaderi paylaşabilirdiniz. burada kimseinin duyguları süistimal edilmiyor.kabul etseniz de etmeseniz de dünyada yaşanıyor bunlar.üstelik bunların asıl suçlusu kapitalizmi haklı çıkarıp sizi biraz duyarlılığa davet eden bir siteyi karalamak mı doğru olan,?[signature][hline]The only interesting answers which destroy the questions
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 kapitalist bi ulkeden cikmakla kalmayip en zengin adam olmasi ve kapitalistin krali olmasi ayri bi olay..[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 denizfeneri denen derneği annemler çok sever. yaptıklar yardımlar televizyondan gösterdikleri için daha güvenli oluyomuş. zekat kurban fln hep oraya gider[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: earphoria, 09 Eylül 2005 23:22 tarihinde demiş ki: arkadaşlar kapitalizmin 2yüzlülüğünü anlatan bir slaytı ancak bu kadar çarpıtıp beni rejim tehditi olarak görebilmeniz kimin hala komünizm paranoyaları taşıdığına dair iyi bir kanıt bence.şanslı azınlıkta olmayabilir,somalili çocuklarla aynı kaderi paylaşabilirdiniz. burada kimseinin duyguları süistimal edilmiyor.kabul etseniz de etmeseniz de dünyada yaşanıyor bunlar.üstelik bunların asıl suçlusu kapitalizmi haklı çıkarıp sizi biraz duyarlılığa davet eden bir siteyi karalamak mı doğru olan,? Bana mantık çerçevesi içinde aklından geçenleri detaylı olarak anlat. Kapitalizm'i bi çırpıda sildin diyelim. yok artık dünyada kapitalizm. Ne yapmayı düşünüyosun? Nasıl bir sistem getiricen? DÜNYANIN HER YERİNE EŞİT PARA DAĞILIMI AKLA MANTIĞA UYUYO MU YA![signature][hline] selam : )
earphoria Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 rejim değişikliği değil ama kafamdan geçenler emin ol şimdiki liberal politikalar da değil.sovyetler in çöküşüyle rakipsiz kalan kapitalizm sosyal reformları iyice geri çekti. Sadece 3.dünya ülkeleri değil kapitalist ülkelerin kendi insanları da sosyal güvencelerden gün geçtikçe mahrum bırakılıyor.burada yine dediğim gibi hiçbir ideolojiyi savunmayacağım. yapmak istediğim tek şey insanların bu slayta dikkatlerini çekip,duyarlılıklarını ölçmekti.dünyanın her yerinde kapitalizm karşıtı aktivistler bir takım reformlar için ,3.dünya ülkelerine yardım için sokaklara dökülüyorlar. bu toplumsal bilinç uyandırılır uyandırılmaz bu benim işim değil. ama dünyada böyle insanların olduğunu söylemek ve yine slayttaki adaletsizliklerin yaşandığını göstermek istedim.sadece bu kadar.ucuz solculuk yapmaya çalışmıyorum.[signature][hline]The only interesting answers which destroy the questions
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 O çocuklara amerika mı yemek vermiyormuş ?[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ntv'den falan mı çıktın sen haber sunar gibi yazıyosun hoşuma gitti. Ama yine de kapitalizme karşı bişey sunamıyosun. O zaman o çökünce napıcanı da bilmiyosun. Arkadaşım kapitalizmi yaratanlar mı ekmek göndermiyor bu yawrucaklara? bill Gates dediğin über kapitalist en büyük yardımı yapmış. Hala ne konuşuluyo ya..[signature][hline] selam : )
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Daha iyi işleyecek bir yöntem bulun bende destekleyeyim. Böyle bunu sevmedik kaldırınla olmaz ki ama.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: vinc_cavanagh, 09 Eylül 2005 23:55 tarihinde demiş ki: ya bikere doğanın kuralı budur güçlüler herzman güçsüzleri yer.doğadaki pramit gibi aynı en üste herzman en güçlü vardır.nsl bunu deiştiremesseniz kapitalizimide deiştiremessiniz aksi halde düzen olmaz.simdi düzen varmı diceksinz insanlar açlıktan ölüyor vs ama doğadada aynen böle deilmi.kapitalizm dunyada deiştiremiyceğiniz bi olgudur çok güzel yazmışsın.[signature][hline] selam : )
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 kapitalizm var olması gereken bir kavram buna ek olarak insan haklarının her yerde geçerli olması ve her bireyin bu hakların savunucusu olması gerekir. Empati ve yeni düşüncelere açık olmak kişinin fikir yürütebilme ve birbirini anlama kabiliyetini artırır.[signature][hline]d7a3b518231d5d111137f7a3e32f53bc
Dunedain Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Hımm ya afrikada olanların kapitalizmle ne ilgisi var ki ? Afrikanın fakirleşmesindeki temel sebep stabil yönetim yoksunluğu yönetim biçimi 5.dereceden bir etken bile değil . Saniye başı yönetimlerin değiştiği bir ortamda açlık ve hastalık olması çok normal. Açıkcası bu tarz manzaraları alıp kendi siyasi düşüncemize göre yorumlayıp forum açmak vs çok bayağıca geliyor bana ....[signature][hline]NEDAIN Duelist (Recursion) Matrix online GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 elaidi nin yazdığı herbişiye +987978945264324235 Kapitalizmi kaldıramazsınız, kaldırsanızda bişiy yapamazsınız.Bu doğanın kanunu...Ve şu anki dünyada Kapitalizmden başka bi yol yok... Yani kapitalizmin yok olması için bütün dünya devletleri tek bir isim altında birleşmeli(kısaca globalizm), her bişiy birlikte olmalı, ki bununla bile tam çözüm oluşamaz... Duygu sömürüsüyle hiçbirşey yapamazsınız Yaptığınız don kişotçuluk oynamaktan öte bişiy değil.Devleri göremeyip yel değirmenlerine saldırırsınız ancak...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Eternalus, 09 Eylül 2005 22:56 tarihinde demiş ki: kapitalizmin alternatifi nedir? Sosyalizm Kapitalizm su anda reddedilemez bir dünya gercegi ve onsuz yasamak imkansiz. Ama kapitalizmin devri de tamamlanacak, iste o zaman Marx'in dedigi gibi sosyalizmin devri baslayacak[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Hayır efendim başlamayacak. Neden başlasın ki? Kim nasıl bitirecek kapitalizmi? sonuçta kapitalizm sonucunda doğan bir olay var: ultra-zenginler, ve zengin insanlar. Günümüz dünyasında para herşeyi çözer PARASIYLA DEĞİL Mİ lol[signature][hline] selam : ) [Bu mesaj elaidi tarafından 10 Eylül 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Salak, ondan devri bitince diyoz iste :) Tas devrinde de tekerlegi olan mala vuruyodu, nasi degisti düzenler? : )[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesajını şikayet ettim. Bu ne densizlik. Tartışmamıza p.m'den devam edelim. Kirlilik yaratmayalım.[signature][hline] selam : )
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 kapitalizm bitince sosyalizm kalabilecek mi peki?[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Üzgünüm ali ben ilkeyi seooorum pek . Yüklenemem :/ elaidism.. seninse sana döner.. YATTIM says: ilkeye yüklen elaidism.. seninse sana döner.. YATTIM says: komünüst topicinde Kaan [Narcissus Narcosis] says: Nasıl yükleneyim Kaan [Narcissus Narcosis] says: Seoorum ben onu ama :/ elaidism.. seninse sana döner.. YATTIM says: hauhauhauhauhuha KAÇ İLKE KAAAAÇ[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... [Bu mesaj Xaenin tarafından 10 Eylül 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir]
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 No sosyalizm. Yaşamaz arkadaşım. couldn't can't won't do[signature][hline] selam : )
Öne çıkan mesajlar