earphoria Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 http://www.ekincaglar.com/coin/flash-tr.html slayt gösterisi gayet başarılı olmuş.slayt bittikten sonra 3.dünya ülkelerindeki çocuklara yardım edebileceğiniz linkler çıkıyor karşınıza. en basitinden hungersite 'ye günde 1 kez uğrayıp bir linke tıklayıp sponsorların temin ettiği parayla açlıkla mücadele için birşeyler yapabiliyorsunuz. kapitalizm yarattığı vahşetin az da olsa kapanabilmesi için biz daha şanslı olanların bir tıklamasına ihtiyaç duyuyor [Bu mesaj earphoria tarafından 09 Eylül 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Sayfa bulunamıyor. Ayrıca bırakın artık bu işleri. bilen biliyor ne olduğunu. hungersite'ın linkini ver tamam. hala nedir bu kapitalizmi çökertme çabaları anlamıyorum.[signature][hline] selam : )
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Internet bölümü ne kadar güzel değil mi[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Burası sanırım...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 İnternet bölümü çok kullanılmıyor sanırım herkes buraya yazdığına göre Konu dışı rullz:D:D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... [Bu mesaj Redeagle tarafından 09 Eylül 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]
earphoria Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 kapitalizmden rahatsız olan duyarlı bir azınlık var. siteyi düzelttim. tekrar dene. slaytı görmeden yorum yapmayalım
zamo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ha gayret az kaldı çökerticez Amerikan emperyalizmini.[signature][hline]By The Hammer of Moradin!
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Forum kurallarını okumadan thread açmayalım o zaman . Din siyaset vs. yasak arkadaşım yasak .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bugun 3. sıktı bunlar deyişim.[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 izleyelim bakalım neymiş.[signature][hline] selam : )
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Botanik bölümü açılsın bunları oraya koyalım .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
gotzilla112 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 dinle siyasetle ne alakası var.biz savaşa karşıyız, ok? slayt gösterisini izledim.bi daha izleyemeyeceğimden eminim bunu midem kaldırmaz[signature][hline]Impossible is nothing
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Tamam işte dinle siyasetle alakası yok . Botanikle var . Oraya koyalım . Bi gidin ya[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
gotzilla112 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bu topic seni sıkıyorsa girme kardeşim, ok? seni dışarı alalım başımıza ağrıtma burda. madem botanik bölümünün konulmasını bu kadar istiyorsun imza topla, yetkililerle görüş.[signature][hline]Impossible is nothing
OhannesBurger Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: gotzilla112, 09 Eylül 2005 22:53 tarihinde demiş ki: imza topla, yetkililerle görüş. koptum bu kısma
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Dağdan gelip bağdakini kovmak . Sen tam bitki adamısın seni de oraya yönetici yapalım .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 kapitalizmin alternatifi nedir?[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 4x
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 kapitalizm iyidir ya seviyorum ben...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
earphoria Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 direkt 1 ideoloji belirttim mi ben peki? sanki günümüzün hakim ekonomik sistemi kapitalizmin 2 farklı yüzünü gösteren bir slayt sundum size. bu tepki niye anlamıyorum?kimseye birşey empoze etmeye çalışmıyorum. sadece bunlara dikkat çekmek istedim[signature][hline]The only interesting answers which destroy the questions
gotzilla112 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bugün birkaç dengesiz var ondan bu tepki.amerikaya bayılıyor arkadaşlar[signature][hline]Impossible is nothing
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Evet çok güzel filmleri var vurdulu kırdılı . Mc Donald's Burger King'de başarılı gayet . Seviyorum . Sizi de sevmiyorum mesela , özgür düşünce[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 grup olarak mı geldiniz siz?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] SATILIK LAPTOP[/b]
sir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bugün diyo adam bi de :) bugün bi propagandacılar var asıl, grup halinde gelmişler nedir çözemedik biz pati halkı olarak.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ben de çok şeyden memnun değilim. ama sistemi yıkamazsın kolay kolay. kapitalizmden yakınmaktan öce çok işim var. öss mesela[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 4x
helena Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 kapitalizmi eleştiren eleştirir alkışlayan alkışlar. fikir aşılama çabaları, hmm, gereksiz sanki[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Öne çıkan mesajlar