tellos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 turkıyenın rafıne devi tüpraş yeni sahibini bekliyor yıllık ciro 8.5milyar dlr piyaa degeri 4.4 milyar dolar olan tüpraş için devler yarışacak -zorlu holding&PKN -koc holding&shell overses -calık enj&indian oil -petrol ofisi&tüpraş acqstn -cukurova grubu -oyak -enı(italya) -mol(macar) -omv(avst) sizce kım kazanır bu ihaleyi?[signature][hline]DN 41
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 koc holding&shell Tek geçerim. :D[signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil-----bir bjk taraftarı
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 oha gerçekten zorlu bi kapışma[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 oyak derim feci gaza geldiler son toplantıda bu gazla türkiyeyi alırlar[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
tellos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 gaztelerde zorlu ve oyak gibi dio hatta oyak erdemirden bunun için vazgeşmiş[signature][hline]DN 41
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ahmet Nazif Zorlu Alır[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
yetro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bu gazla kokudan olucez [Bu mesaj Zed tarafından 10 Eylül 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Vay loto gibin gaz yapmışsınız:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 senin bu yaptığın nedir arkadaş ?? ayıptır sorması hı ne ??[signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil-----bir bjk taraftarı
yetro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 onlar benim aile üyelerim hepsini tan1t1ym dedim isimlerini sölersem uzun oluyo en iyisi fotograflar :D bu raffet......
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Hiç belli olmaz yabancı firmalar var. ama Zorlu Holding alır umarım.[signature][hline] Hö ?
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya Vestal Manisaspor'un Büyük Patronu Ahmet Nazif Zorlu bunu alır götürür[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 keşke oyak alabilse ama sanmıyorum[signature][hline]''İşgaldeki hali sakın unutma Atatürk'e dil uzatma şerefsiz Sen anandan yine çıkardın ama Baban kimdi, bilemezdin şüphesiz''
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 + 1[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative
tellos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 yabancılara gidcene bizimkileden biri alsın daha ii[signature][hline]DN 41
Voys Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 yabancılara gıtmesın allah aşkına[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 nazif alır..:-)[signature][hline]couple of dreams...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 oha oyak ve çukurova (ki bunu hiç beklemezdim) ihaleye tek giriyorlar. Helal olsun Koç & Shell alır ama shell den dolayı Koç ihale özürlü biraz Zorlu kapar gibi geliyor[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
Arden Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bence her türlü Zorlu alsın adam acaip gelişiyo yanlız ümüğünü sıkıcak milletin[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Zorlu alır zaten bana göre fakat Koc / oyakta var listede zaten oyak son zamanlarda deli gibi bastırdı.O bastırış[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Tüpraş ı alan Türkiye devi olur zaten Koç alırsa ilk 2 sırayı kaplıyor. otosan + tüpraş Zorlu alırsa zaten uçar gider.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
tellos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 abi bu vestel gib bişe deilki tüpraş aldın mı artık gelişme falan biter turkıye =zorlu olur resmen[signature][hline]DN 41
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 oyak kapar gibi erdemiri almak 2. planda şu anda adamlar her askerden %5 kesinti yapiyor kaç asker var ve askerler nasıl para alıyor düşünürsek deli gibi para var hatta oyak alsın daha iyi olur çukurova alırsa zıçtık trcellde yeteri kadar geçiriyorlar bi de bunu olsalar arabaya benzin için bile neler yaparlar sonuçta oyak alsın yurtiçinde durağan para olcağına devlete resmen geçsin belki bi işe yarar
demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 oyak alsin, olmadi petrol ofisi, o da olmadi zorlu holding alsin isterdim. Koc ve shell en antipatik secenek. Tabii kim en yuksek rakami verirse o alacak sonucta.
Öne çıkan mesajlar