Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paladinlere yeni büyü (1.7 patch)

Jaan

Öne çıkan mesajlar

heh zaten bu dmg ile rakibi öldürebilmek için adamın total hp'sinin 2500 filan olması lazım ki cıbıl, eşyasız gezen birisi varsa ancak öyle belki. 5000hp'lilere deneyin bakalım gıdıklayacak mı..

paladinlerde zaten +spell crit olayları da yok şamanlar gibi, bu büyü ancak aspect of the pack veya sprintle geniş geniş kaçanlara karşı filan etkili olur belki. gerçi 1sn casting time ile öldüremezseniz eğer adam 30 yarddan çıkar herhalde..

büyünün konseptini beğenmedim, işleyişi de çok ahım şahım gözükmedi. judgement of justice pvp'de çalışmaya başlasa daha iyi olurdu doğrusu..

ekleme: bazıları da ciddi ciddi execute ile karşılaştırmış be lol.. execute'un sadece base bonus dmg'si bundan fazla be.. sanki paladinde intercept vardı da ranged olmasın diyorlar..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.

[Bu mesaj Sam tarafından 09 Ağustos 2005 18:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

biraz mantıklı düşünelim ya,hadi mageler büyü yapıp yolluyo ve görüyosun,priler vs aynı şekilde.paladin napıcak?okuyup üfleyip canı azalanımı öldürücek,bence sacma olmus,hadi yaptın böyle bir sacmalık melee bir classa ver 10 yard menzil 30 sny cooldown anlamı olsun.şimdi paladin hem melee hemde ranged class olmus.warriorlar öksüz çocuk kaldı gördüğüm kadarıyla.onlarada 40 yarddan balta savurma skıllı versınler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zaidral, 09 Ağustos 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
said:
Qui, 09 Ağustos 2005 17:11 tarihinde demiş ki:
Buradan ne ders alıyoruz: Eğer paladin'den kaçacaksan, dmg %21'de iken toplukla. Değişen bişey olmaz :D
hahaha çok doğru

sutun yemezsen tabı :)[signature][hline]LVL 51 human paladin burning legion
Guild - Buried İnnocence
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 09 Ağustos 2005 18:00 tarihinde demiş ki:

ekleme: bazıları da ciddi ciddi execute ile karşılaştırmış be lol.. execute'un sadece base bonus dmg'si bundan fazla be.. sanki paladinde intercept vardı da ranged olmasın diyorlar..

Warrior execute basmak icin savasiyor o rage i biriktiriyor zaten execute kullanacagi adamida buyuk ihtimalle kendisi o hale getiriyor. Ama burda paladin in sahip oldugu manayla yaptigi birde range den kullanabildigi bir spell den bahsediyoruz. 1sn cast time uzun bir cast degil zaten 3 patch once spell ler cast edildikten sonra range inin azda olsa artmasi icin ozellik etkediler. 500 kusur base dmg dan bahsediyoruz ve kisinin armor unun olup olmamasida sorun degil. Tabiki patch live olduktan sonra belli olacak ama paladin in konseptine uymadigi cok acik. Hani ne gibi bir buyudurki tek range atack lari bide %20 den sonra calisiyor. sacma biraz
Sosyal ağlarda paylaş

abi inanmiyorum sam yine aglamaya basladi.

artik cidden adamin aglama postlari atip sonra bizim cevaplarimiza bakip guldugunu dusunuyorum. abi 1 sn cast NEDIR KI. zaten eger kill calmiyorsan baskasindan, adamla melee yapiyo olman lazim. 1 sn icinde 30 yarddan daha hizli kosuyorsa adam ilahtir zaten. ama oyle bir imkan yok yani. ayrica holy resist diye bir sey YOK. resist EDILEMEYEN BIR BUYU BU. yani holy build isen (ki oyle olman lazim bir paladin olarak, yandan yemis retri build yerine holy cok daha iyidir) sanctity i acip 0 manaya soc judgelenmis adama deli damage vurursun. tekrarliyorum resist sansi YOK. (base resistten bahsetmiyorum, +resist diyorum)

allahaskina yeter be. butun dunyayi yok eden buyu mu istiyosun ne istiyosun. tobe tobee.[signature][hline]faşist paticik grubu:

area masters ftw!
Sosyal ağlarda paylaş

birde %20 HP nedirki gibi sacma sapan aglamalar varki buna guluyorum. warlock um buff siz 5K HP im var %20 benim icin 1K HP im in kaldigi anlamina gelir ve bu durumda bana 30yrd dan paladin gibi bir melee class tarafindan vurulan buyu beni cok uzer acikcasi. Bunun 1k dmg a kadar crit yolu varki armor dinlemeyen bir dmg type dan bahsediyoruz iyi oynayan bir paladin zaten olmemesiyle karsisindakini cok zorlarken birde 30yrd gibi bokunu cikararircasina verilmis bir range abilty cidden dengeleri bozar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lyrent, 09 Ağustos 2005 18:09 tarihinde demiş ki:
Onu bırakın da, 1.7 ile Warlockların Conflagrate instant oluyor. %40lara gelen adamı 2 saniyede alabileceğiz artık conf.+shadowburn ile.

bigün magelerde buff lanıcak ama ben göremicem.[signature][hline]Furytear LvL 3* Undead Mage | Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun bokunun cıktıgının resmidir bu :) sen hem olme hemde deli dmg verolacak sey degil ya baska topic te de soledim paladin zaten oyunun en ii healer larından deli heal basıyolar shield i vs ile kacıyolar hem olmeyip hemde gruba deli yardım ediyolar sen bu adamın verdigi dmg i yukseltirsen oyunda denge namına bisi kalmaz..simi dusunelim warrior un execute diye bi olayı var paladin e de bu gelsin yeni char acacak kisi niye warrior acsın ki ozaman?her class ın birbirinden farklı olması gerekmiyo mu?sen bi class in ozelligini boyayıp aha bu da yeni paladin ozellligi diye koyarsan senin yaptıgın ise kimse saygı duymaz..insallah biri de cıkar saka yaptık bole bisi yok kandırdık sizi 3hu3hu der yoksa zaten ismi icin oynuyodum oyunu bi daha da ne battlegrounds a giderim nede baska bi yere oturur orgrimmarda babs k3nk muhabbeti yaparım..

zaten her bg grubunda 1 war 2 pala 1 pri 1 random oluyo gruptaki war healer sayesinde zaten olmuyodupaladin lere yoneldigimizde adamlar hemen shield oeah yani hayır dier class lar cok guclu olsa bisi demiyecem shaman dediginiz 2-3 kisi dalınca direk oluyo paladin napıyo ÖLMÜyo!bliz in aklında paladin hem war kadar dmg verecek hemde bi healer kadar heal basacak ve oyunda ki en zor olen class olacaksa nerf bliz yani bisi denmez..
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe cok guzel oldu. Biliyordum palaya birseylerin gelecegini. Ama ben sirf bu ozellikden dolayi insanlarin paladin acacaklarini sanmiyorum. Paladinin hala casterlara karsi bariz bir dezavantaji var ki, sahsen ben sikayetci degilim. kagit, tas, makas olayi derim.

[Bu mesaj cursed_knight tarafından 09 Ağustos 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
damdaki_kedi, 09 Ağustos 2005 12:19 tarihinde demiş ki:
said:
Eternal, 09 Ağustos 2005 11:57 tarihinde demiş ki:
ahehaehe kedi allah iyiligini vermesin.
ulen o detect magic o mu eheahh demek
detect magic mecik yapan mob a atarsın ne megic var eheheh üstünde onu gösteriehehehe.
İlahi sende =)
Paladin le cat form gelsin bence Dps yaptıklarını zannetsinler bence.
Metaphor u sildim ben horde acıyorum Paladinler yüzünden.
Metaphor un silinip horde a gecilmesinin sebeplerinden biri Paladin dir.

detect magici biliyorumda aga bir işe yaramıyo bu haliyle,biz eğer büyücüysek cevremizde olan biteni hissetmemiz lazım,okadar inti boşunamı yukluyoruz,rogue dibimize geliyo bizde ses yok.işe yarar hale getirsinler demek istedim büyüyü

Bende warriom bi milyon str'em var senın attığın o dandik frost novaları cata cuta kırmam lazım zorlanmadan ezderlerle kapışıym lan ben kafama dap duşuyo hergun ölmüyorum. Ayrıca Dwarf'um senin attığın forst boltların içinde yaşıyorum in cık in cık. Benim biram o frost bolttan soğuk be. I cube'in içine girip nası korunuyosunki? ben 10 metre boytundaki silme throrium gölemleri baltayla yarıyosam senın ice cube'la buz kırıcağı fantezisi yaparım.

Yok öle etrafı hissetmek falan jedi'misin sen, hadi zipla, blink hadı.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ekleme: bazıları da ciddi ciddi execute ile karşılaştırmış be lol.. execute'un sadece base bonus dmg'si bundan fazla be.. sanki paladinde intercept vardı da ranged olmasın diyorlar..
execute'ın base dmg'in bundan fazla değil

Atmak için kasıyosun 15 rage, ve var olan rage'nin hepsini yiyo sadece 15 rage yeterken ki buda kalabalık ortamlarda ikinci hedefte dehşet dezavataj sağlıyo.

Hepsini gectim physical dmg veriyo bu yuzdende armor falan filandan dmg'ı düşüyo yanı baya az vuruyo buna göre neyse önemli değil savaşmıyorum paladinlerle ama cidden paladin konseptine cok aykırı bu.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE

[Bu mesaj Cuce tarafından 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lol cidden çok komik bazı arkadaşlar.. :-p

neyle yakalıyorum griz? sen her sınıfta blink var sanıyorsun galiba? :-p paladin kendi hızlanamıyor + rakibi yavaşlatamıyor + 1sn casting time = düşman melee range'in hemen dışındaysa hayatta yakayalamazsın. bazı arkadaşlarımız da "ooofff dmg'ye bak resist yok zaten" demiş de unutmuşlar şamanların zırt pırt 1100 critleyen (nature resist veren kaç item gördünüz oyunda?) şoklarını gördüğüm kadarıyla.. 500-600 dmg ile ancak güdük hp'li oyuncular öldürülür. hammer of wrath çok fazla birşey değiştirmeyecek bence..

hayır paladinde zaten ranged instant nuke var ama pve'de çalışıyordu sadece. exorcism yeniden pvp'de çalışsaydı daha mantıklı olurdu bunun yerine. daha zayıf zaten bundan etki olarak (cd 15sn) ve mantıklı..

bazı warrior kardeşlerimiz de üstlerine alınıyor ciddi ciddi, bu büyünün en az etki edeceği karakterler onlarda olduğu halde. hp'sinin %20'si 500 olan warrior var mı ki? onlar rage biriktiriyorsa biz de mana harcıyoruz, oyunda manaya sahip her sınıf manasını dmg'ye çevirebiliyor zaten paladin hariç.. (warlock, mage, şaman, druid, priest, hunter) bir tek paladin manayı dmg'ye çeviremiyor yuh yani.. bu da zaten %20 hp'de çalışacak..

"paladinler ölmüyooo" da en büyük martaval şu oyundaki. earthbind + ghost wolf > divine shield. işini bilen şaman ölmez, paladinin ölümü 12sn daha uzar sadece..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Paladinin Hakkı olan bi kabiliyet bence çok güzel olucak.
eh o vakitten sonra bi parmagi tabda diger parmagi wrath da gezen tarzan tiplerr türicek
"u see i have teh most kililng blows me rulaz !"[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

[Bu mesaj Regalya tarafından 10 Ağustos 2005 06:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...