Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paladinlere yeni büyü (1.7 patch)

Jaan

Öne çıkan mesajlar

jan kardesim seni bir kere daha opuyorum :) yasasin yasasin iyiki vazgecmemisim paladan :) 2. char warrior dusunuyordum ama ondanda vazgectim :) i am paladin :) tez zamanda 60 olmam lazim :) [signature][hline]LVL 51 human paladin burning legion
Guild - Buried İnnocence

[Bu mesaj jonywayt tarafından 09 Ağustos 2005 13:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla epic set parçaları ve sta int gear ile deli gibi manam oluyor. zaten paladin pvp de manasını harcayamıyordu (priest manaburn atmazsa)

ama şu onursuz yolla onur kazanma olayında kaldım bende. Resmen çok pislik bir yol birini öldürmek için hemde üzerine honor puanı alıyorsun :D Tabi RP serverinda oynamıyoruz kardeşim aşkta ve savaşta her yol mübahdır![signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

hmn

dikkat edin ama iyi mana yiyo. eet ranged execute filan ama hem mana/damage olayi iyi diil hem 20% altinda atilabiliyo hem 1 sn cast 6 sn cooldown..

hos paladinler olduklari gibi iyiler zaten, oldurme buyulerine ihtiyaclari vardi sadece onu da almis oldular. overpowered deil yani ama gerekli olan birseyi vermisler.

hos 20% canin oldugu anda olme anlamina geliyo bu ama neyse.

shamanlara da pve de ise yarayacak bir tane ozellik verseler de mcde priestin yandan yemisi olmaktan kurtulsak.
Sosyal ağlarda paylaş

allah çok mutluyum roguelar sprint yaparken mageler teleport yapıp uzaklasırken shamanlar earthbind totem+topuk yaparken langırt diye yapıştırcaz ALLAAAH :P[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin
Member of Reign Of Fire guild
Mining/Engineering
http://wow.allakhazam.com/profile.html?223728
Sosyal ağlarda paylaş

eh millet artık mageleri öldüremiyoruz diye ağlaşmaz;
druidten kaçamıyoz
rogue yakalarsa öpüyor
priest imkansız zaten
pala artık oda ölümsüz
hunterda 1.7 de coşacak acıklamalara göre
birtek warrior kaldı magelerin normal oynayısla alabıleceği.
artık damage dealerlıktanda alındık gibi bişi,hunter yeni talentle aoe ler haric(ki azdaolsa hunterda atıyo)mageden daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu yapacaklarına paladin'e kaçanı kovalayabilecek, kovalanınca kaçabilecek bir büyü verseler daha mantıklı olmazmıydı?

Tamam kabul ediyorum: Paladin'ler verdikleri dmg üzerine kontrollerinin olmamasından yakınırlardı hep. Hadi bunu sağlayacak bişey de versinler. Ne bileyim seal'lardaki "chance to" kısımlarını kaldırsınlar. Ama bu verilen şey biraz fazla kaçmış bence..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu şey asıldna paladin için feci onursuz bir şey :D

bir çok paladin bunun yerine hamstring i tercih ederdi. Sen tut paladine hiç ranged attack verme ( 31 holy talent hariç) sonra da melee bir klass a 30 yard dan ranged execute attırt :D[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

Aman allahım bu ne aptal bir yeniliktir 30 yard ne demek yani blizzard kendini aşmış gene ama - yönde aşmış alakasız birşey o zaman hunterlarada %20 kalınca özel bir ranged skill versinler %100 critlesin varmı böle birşey adam onunden %20 hp ile geçicek çat öldü 6sn baskasına çat saçmalık ağlayana emzik değil meme vermişler resmen gg blizzard

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 09 Ağustos 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

penth hemen linki vermiş de ben bakmayalı herhalde adetler değişmiş paticik'te, ilk açılan başlıktan devam edilirdi eskiden..

tahmin ettiğim gibi olmuş, bir açıdan kesin dandik olur diye düşünüyordum. 1sec cast zaten büyünün anlamını ortadan kaldırıyor. onu cast edeyim diye durursanız bir daha hayatta yakalayamazsınız artık adamı.. bari pvp setinin eldivenlerine bunun cd'sini düşüren filan özellik ekleseler..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 09 Ağustos 2005 17:47 tarihinde demiş ki:
oyun her patch ıle daha da komedi hale gelıyor yakında rogueler daggerları bomerang gibi kullanır priestlar kafaya taş atarlar adamın kafası yarılır ölür gibi sadfkjaskas yani ben 1.18de bunu bekliyorum banane

valla shamana da execute totem versinler diksin yere istediği zaman adam % 20 ye düşünce kaldırsın yerden hop cirit atar gibi böğrüne böğrüne
druid de ayı formunda % 20 de 30 yardlı kafa atsın ranged
:P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...