kermit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 peh biz roguelere yokmu bişi bu ne kardeşim hep paladine bu patchi yapanların paladin karakteri var bence kendilerine kıyak geçiyolar[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Yok, paladin paladindir. Asla bir paladinin o kadar manasi kalmaz rakibini %20'ye getirene kadar. =] Savasla alakasiz bir sekilde `kill steal` yaparlar tabii ama bu da `paladin`e ne kadar yakisir bilemem.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 jan kardesim seni bir kere daha opuyorum :) yasasin yasasin iyiki vazgecmemisim paladan :) 2. char warrior dusunuyordum ama ondanda vazgectim :) i am paladin :) tez zamanda 60 olmam lazim :) [signature][hline]LVL 51 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence [Bu mesaj jonywayt tarafından 09 Ağustos 2005 13:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 valla epic set parçaları ve sta int gear ile deli gibi manam oluyor. zaten paladin pvp de manasını harcayamıyordu (priest manaburn atmazsa) ama şu onursuz yolla onur kazanma olayında kaldım bende. Resmen çok pislik bir yol birini öldürmek için hemde üzerine honor puanı alıyorsun :D Tabi RP serverinda oynamıyoruz kardeşim aşkta ve savaşta her yol mübahdır![signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hmn dikkat edin ama iyi mana yiyo. eet ranged execute filan ama hem mana/damage olayi iyi diil hem 20% altinda atilabiliyo hem 1 sn cast 6 sn cooldown.. hos paladinler olduklari gibi iyiler zaten, oldurme buyulerine ihtiyaclari vardi sadece onu da almis oldular. overpowered deil yani ama gerekli olan birseyi vermisler. hos 20% canin oldugu anda olme anlamina geliyo bu ama neyse. shamanlara da pve de ise yarayacak bir tane ozellik verseler de mcde priestin yandan yemisi olmaktan kurtulsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Raid bossların hpsi %80 hesaplanacak artık=P[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 biz magelere de invis verilse, pyro instant olsa vs..[signature][hline]Furytear LvL 3* Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 iyi iyi.her class a ayrı bi buff ama mage e nerf.çok mu güçlüyüz?anormallikmi bizdede her patch te ayrı bi nerf yiyoruz.siz görürsünüz mage in bufflancaa zamanda gelcek :-P[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Pyro zaten instant=P[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 full fire lara ınstant olsa:)PoM almasak yerine critical alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Beğenmedim, dengeleri fazla sarsacak bişey olmuş..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 allah çok mutluyum roguelar sprint yaparken mageler teleport yapıp uzaklasırken shamanlar earthbind totem+topuk yaparken langırt diye yapıştırcaz ALLAAAH :P[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin Member of Reign Of Fire guild Mining/Engineering http://wow.allakhazam.com/profile.html?223728 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 eh millet artık mageleri öldüremiyoruz diye ağlaşmaz; druidten kaçamıyoz rogue yakalarsa öpüyor priest imkansız zaten pala artık oda ölümsüz hunterda 1.7 de coşacak acıklamalara göre birtek warrior kaldı magelerin normal oynayısla alabıleceği. artık damage dealerlıktanda alındık gibi bişi,hunter yeni talentle aoe ler haric(ki azdaolsa hunterda atıyo)mageden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bunu yapacaklarına paladin'e kaçanı kovalayabilecek, kovalanınca kaçabilecek bir büyü verseler daha mantıklı olmazmıydı? Tamam kabul ediyorum: Paladin'ler verdikleri dmg üzerine kontrollerinin olmamasından yakınırlardı hep. Hadi bunu sağlayacak bişey de versinler. Ne bileyim seal'lardaki "chance to" kısımlarını kaldırsınlar. Ama bu verilen şey biraz fazla kaçmış bence..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ya bu şey asıldna paladin için feci onursuz bir şey :D bir çok paladin bunun yerine hamstring i tercih ederdi. Sen tut paladine hiç ranged attack verme ( 31 holy talent hariç) sonra da melee bir klass a 30 yard dan ranged execute attırt :D[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Buradan ne ders alıyoruz: Eğer paladin'den kaçacaksan, dmg %21'de iken toplukla. Değişen bişey olmaz :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hani taş-makas-kagıt olayı?pala burda su olmuş:)bence bunu değiştirip koyarlar,yoksa piyasa paladinden geçilmez,artık roguedan cok paladin ganker buluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 boktan bi shock olmus, ver eline oynasin hesabi yapmislar paladinlere lol..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yanlis dusunme arkadas hp % 20 ye yaklasinca anlarsin "boktan bi shock olmus, ver eline oynasin hesabi yapmislar paladinlere lol.." dediğini :)[signature][hline]LVL 51 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Qui, 09 Ağustos 2005 17:11 tarihinde demiş ki: Buradan ne ders alıyoruz: Eğer paladin'den kaçacaksan, dmg %21'de iken toplukla. Değişen bişey olmaz :D hahaha çok doğru[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Aman allahım bu ne aptal bir yeniliktir 30 yard ne demek yani blizzard kendini aşmış gene ama - yönde aşmış alakasız birşey o zaman hunterlarada %20 kalınca özel bir ranged skill versinler %100 critlesin varmı böle birşey adam onunden %20 hp ile geçicek çat öldü 6sn baskasına çat saçmalık ağlayana emzik değil meme vermişler resmen gg blizzard [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 09 Ağustos 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 penth hemen linki vermiş de ben bakmayalı herhalde adetler değişmiş paticik'te, ilk açılan başlıktan devam edilirdi eskiden.. tahmin ettiğim gibi olmuş, bir açıdan kesin dandik olur diye düşünüyordum. 1sec cast zaten büyünün anlamını ortadan kaldırıyor. onu cast edeyim diye durursanız bir daha hayatta yakalayamazsınız artık adamı.. bari pvp setinin eldivenlerine bunun cd'sini düşüren filan özellik ekleseler..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ben de execute'u 30 yard range ile yapmak istiyorum kardeşim. Baltayı atcaz uçarak boynunu kescek adamın, sonra da dönerek geri gelcek. Bi bu eksikti zaten.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 36 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 oyun her patch ıle daha da komedi hale gelıyor yakında rogueler daggerları bomerang gibi kullanır priestlar kafaya taş atarlar adamın kafası yarılır ölür gibi sadfkjaskas yani ben 1.18de bunu bekliyorum banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Lind3r0th, 09 Ağustos 2005 17:47 tarihinde demiş ki: oyun her patch ıle daha da komedi hale gelıyor yakında rogueler daggerları bomerang gibi kullanır priestlar kafaya taş atarlar adamın kafası yarılır ölür gibi sadfkjaskas yani ben 1.18de bunu bekliyorum banane valla shamana da execute totem versinler diksin yere istediği zaman adam % 20 ye düşünce kaldırsın yerden hop cirit atar gibi böğrüne böğrüne druid de ayı formunda % 20 de 30 yardlı kafa atsın ranged :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar