Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

piskopat dizi isimleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla dikkat ettiniz mi bilmiyoumda yeni diziler ayrı bir acaip.
Ihlamurlar altında
guz yangını
hehe asortik isimleri var bole bole.Acep cok kasıolarmı[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
atv de de yeni bi dizi başlıyo misi mi ne .. nerden buluyolar böle enteresan isimleri anlamıom..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Mesaj tarihi:
Ya Misi adlı diziye ne demeli? Soruyorum sizlere Misi Türkçe bir kelime mi?[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir.
Kemal Atatürk
Mesaj tarihi:
ya dizi bilmemde eski bi turk filmi var
Evlidir ne yapsa yeridir diyee
cok uzun gelio bana..oyuzden ne zaman sessiz sinema oynasak bunu secerim karsıtakıma ki zor olsun diye :D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Mesaj tarihi:
said:
bLackcha0s, 09 Eylül 2005 19:15 tarihinde demiş ki:
KÖPEK !!!

klavyemden aldın vallahi

Yılan Hikayesi nide unutmayalım
[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım

[Bu mesaj Agent_47 tarafından 09 Eylül 2005 19:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
maki yaa, hakkaten inanamadım, neyle ilgili olabilir o dizi, napıcaklar, çok merak ediyorum.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Mesaj tarihi:
Ya onu bırakın Terlikler Vadisi die reklam vardı bi arada hele arowun reklamına ne demeli

-Bacım bu arow'dur (kronun teki)
-Heee arowdur (taş bi mankenin teki)

:D[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Mesaj tarihi:
Yeni bi dizi ne başlıyomuş Showda. Gene egzantrik bi isim bulmuşlar. Salla babam salla... "Rüzgarlı bahçe"[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Mesaj tarihi:
said:
ranCid, 10 Eylül 2005 02:32 tarihinde demiş ki:
en bombası budur:

BULUTBEY

:D

hahha o dizi matrix özentisi bişiydi sadece 3 bolum falan oynadı :D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
  • Yeni Oluştur...