BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 beyler sizce bu filmi bitirdiler am başa bağlayarak sizce eski filmlerinde remix ini yapacaklarmı_?[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx :rock: !!Do You Understand Me!! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 valla zaman zaman inanasım gelmiyo saga'nın bittiğine[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ben eskilerini izledim şahse yhayranıyım da ama eskilerinin remixi ni yapsalar gelcek nesile gişe rekorları bile kırar lar ama aaaa hh lucas ahh[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx :rock: !!Do You Understand Me!! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ne sagası ne bitmesi? seriye yeni bir film çekilicek denmemiş miydi?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ne yeni filmi ya?[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Mum_Chamber, 08 Eylül 2005 13:44 tarihinde demiş ki: ne sagası ne bitmesi? seriye yeni bir film çekilicek denmemiş miydi? Hö? Kaynak verebilirmisin? *heyecandan sandalyeye tüner*[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 7-8-9 senaryolari hazir.. lucas çekmeyeceğini açikladi. lucas ölünce çekerler işte.. :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bende böyle birşeyler okumuştum, sanırım ya orjinal sitesinde, Lucas dizi filmi çekecek diye, yanlış hatırlamıyorsam Filmden önceki zamana ait. Karşı çıkıyordu birileri çıkarmasınlar diye. Emin değilim gerçi, baya oldu siteyi gezeli [Bu mesaj Ozan tarafından 08 Eylül 2005 14:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 2 ile 3 arasındaki olaylari kapsayan 100 bölümlük bi dizi çekmek istedi ama finansmanı saglayacak bi kanal bulamadi ehe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Öncelikle Star Wars Saga bitti arkadaşlar.Lucas dizi olarak Star Wars serisini devam ettirme kararı aldı ama daha çekilmeye başlanmadı.Arada filmler olur mu bilmem ama Star Wars dizisi çıkacak. Ayrıca 2 ve 3 arasındaki konuları alan dizi denmiş.Bu ertelendi ve Cartoon Networks ile yapılan anlaşma ile 25 bölümlük Anime serisi yapıldı.Emule ,Ares gibi programlardan indirebilirsiniz. Ayrıca Remix kesinlikle yapılmayacak ilk filmlere ama yeni çıkacak dvd'lerde ilk üçlemeye sahneler ekleniyor (o zmanki kalite de).Mesela uzay savaşları ... Star Wars asla bitmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 sıtarvors çocuk filmi bi kere ne anlıyosanız[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Hadi sen de git hayri pıtırını oku yavrucum =) 3uncu film ile 4uncusu arasındaki olayları kapsayan bi dizi cekecekler diye biliyorum ben ama ne kadar dogrudur bilemem.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 7-8-9 da nolcak cok merak ediyorum,en azından kitap olarak cıkarsalar keşke...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Nette sürüyle çizgi roman var, bir araştırın, tam olarak 7-8-9'un sonu nedir bilmiyorum ama filmden baya ilerisine kadar buldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 star wars bitti AMA star trek ÖLMEZ![signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 20 sene sora biri çeker 7-8-9'u[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 biz olcaz 96 yaşında son nefesi sinemada verces :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 7. film çekilecek bi röportajda george lucas düşünme aşamasında ama kesin değil demişti[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: bLackcha0s, 08 Eylül 2005 17:50 tarihinde demiş ki: sıtarvors çocuk filmi bi kere ne anlıyosanız ayıptır yav günahtır yav allah taş yapar adamı hıımmmmmmmmmmmmmmmmmm duymıyım bi daha:)[signature][hline]lanet olsun corci sana klimayı kapamanı söylemiştim dostuuum kahretsin senin problemin ne ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: bLackcha0s, 08 Eylül 2005 17:50 tarihinde demiş ki: sıtarvors çocuk filmi bi kere ne anlıyosanız Darth Vader: Don't underestimate the Force Darth Vader: Today will be a day long remembered. It has seen the death of Kenobi, and will soon see the end of the Rebellion Darth Vader: I've been waiting for you, Obi-Wan. We meet again, at last. The circle is now complete. When I met you I was but the learner. Now, *I* am the master. Darth Vader: I have you now! Luke: I don't, I don't believe it. Yoda: That is why you fail. umarım açıklayıcı olmuştur :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Star Wars çocukça !?!?!? Sütünü içtin mi ? Öncelikle arkadaşlar Star Wars asla bitmedi.Şöyle diyelim zaten bitmek üzereyken 1990 yılında çıkan bir Star Wars hayranının kitabı sayesinde ki Lucas bile etkilendi kitaptan ve yeniden StarWars'i tekrar canlandırdı. Neyse şimdi Genişletilmiş Evren diye bir olay var SW'de.Genişletilmiş Evren filmlerde olmayan zaman birimlerinde geçiyor.En çok geçtiği zaman ise Endor'dan (6. filmin sonundan) 30 yıl kadar sonra Yuuz-Hang Von (galiba tam yazamadım ) İstilası.Dizi çekeceklerse bence tam en iyi yeridir. Star Wars ile ilgili bilgi edinmek isterseniz www.starwars.gen.tr .En iyi Türkçe kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: zgrw, 09 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 7. film çekilecek bi röportajda george lucas düşünme aşamasında ama kesin değil demişti Film düşümüyormuş LUcas devam için. Star Wars serisi bitmeyecek dedi ve büyük ihtimal dizi olarak çıkacağı söylentisi var.Bence en iyisi dizidir sonu gelmez asla ama o da bayar bir yerden sonra film galiba en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 remix yapacaklarmis boyle arada yo yo çek dis ağut diyeceklermis[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Remix dediğimiz şey yeni çıkacak olan özel DVD'lerde eski filmlere o zaman ki teknolojiye uyum sağlayarak yeni sahneler eklenecek.Mesela Endor Savaşına yeni sahneler yapılmış bile.En sonra İmparator ölünce gezegenlerdeki sevinci gösteriyorlar ya mesela.Oraya Kasshky fln da eklenmiş. Starwars.gen.tr'de haberi vardı 4 yeni dvd kutusu çıkacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 http://forum.paticik.com/search.php?topic=star%20wars Ayrıca topic niye all caps? Çocuk filmi konusuna gelince, son üçlemede evet çocuk filmi tadı vardı, bilhassa ilk filmde. Ama SW zaten seri olarak her yaştan insana hitap eden bir seri bir kere, çocuk filmi diye sınırlandırmak yanlış olur. Kaldı ki 25-30 yaş üstü insanlar fantazi dünyalarıyla pek ilgili değil zaten. [Bu mesaj elvyn tarafından 09 Eylül 2005 12:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar